Перейти до змісту

Фірма «Pol-Mak», Batorowo (біля м.Познань) шукає досвідченого працівника до відділу CTP.


Гість natali81

Рекомендовані повідомлення

Фірма «Pol-Mak», Batorowo (біля м.Познань) шукає досвідченого працівника до відділу CTP.

Основні обовязки працівника:

– Експлуатація гравірувальної машини HELL 1700 та програмного забезпечення (оплачуване навчання), презентаційне відео машини https://www.youtube.com/watch?v=1_pYz8afqNI

– Підтримка внутрішньої системи управління

– Співпраця з виробничим відділом

– Звітність та усунення незначних порушень і несправностей, огляд і заміна витратних матеріалів

– Щоденні, щотижневі та щомісячні роботи з обслуговування та очищення.

Вимоги до працівника:

– Англійська або польська мова на базовому рівні (зрозуміти, пояснити :)) )

– Добре знання Windows і Office, обов’язкове знання графічних програм (Adobe Photoshop, Illustrator та ін.)

– Робота в дві зміни по 12 годин (06:00-18:00 і 18:00-06:00), іноді у вихідні дні, іноді графік змінюється на тризмінний (06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00)

– Впорядкована система роботи

– Здатність працювати в команді

– Бажання працювати, вчитись, вдосконалюватись

– Без зловживання алкоголю

Додатково:

Проживання: в хостелі що знаходиться в 10-15 хвилин до роботи або з довозом мікроавтобусом (трохи далі), по 4-6 чоловік в кімнаті, велика кухня (все необхідне: електрична плита, пралка, мікрохвильовка), душ. Магазини (Бедрьонка, Нетто – 10-15 хвилин пішки... Ашан – 35-40 хвилин, на вихідні виділяється бус для поїздок на закупи в Ашан). Оплата 14,70 брутто (умова злеценія), після вирахування податків, страхування, плати за помешкання – від 10,50 нетто (чистими). В середньому в місяць получається 240-260 і більше робочих годин, після навчання присутнє преміювання (залежить від сумлінності працівника), за відпрацьований місяць - в кінці місяця до 2000 злотих на карту + 15 числа наступного місяця доплата за понаднормові, без затримок (в цілому получається: кількість годин * сума нетто = зароблені гроші), в залежності від кількості робочих днів получається не менше 2400-2800 чистими. По використанню біометрії виробляється воєвудське запрошення на рік, згодом карта побиту.

Робота з травня 2019, по умові злеценія (на старті), все офіційно. Ніяких грошей за вакансію (вакансія – безкоштовна!!!), підприємство потребує кваліфікованого працівника.

Публікую оголошення на борді, бо сам з Луцька, працюю на «Пол-Маці» вже довгий час і ліпшого варіанта для людини "знайомою" з поліграфічним виробництвом, або для графіка-дизайнера в Польщі за комп’ютером напевно не знайдеш!

Робота 50% за комп’ютером/40% обслуговування гравірувальної машини/10% інша організаційна робота). Робота цікава, не складна (від себе додам – козирна!), хороший колектив. Хороших працівників цінують! (не так як в нас "трапляється" на Україні)

Про підприємство: «Pol-Mak» – фабрика з виробництва паперових серветок, стаканчикив, тарілок і тд (фото додаю).

http://www.pol-mak.com.pl/

 

Прохання надсилати своє розгорнуте резюме (CV) за адресою: vpadko77@gmail.com

Додайте до контактних даних свій номер Viber

Batorowo.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки тобі обіцяють пейонз за працівника, якого ти приведеш і який пропрацює мін 3 місяці? Хоть 1000 дають?  Хоча яка 1000 у вас там зп по 2500..  

За 10 злотих робити? Ви рік 2009 з 2019 не попутали?!)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина яка тямить в поліграфії за 75 грн в годину навіть в Україні не працює тим більше в нічні зміни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені нічого за працівника не обіцяють)) я не є агенція чи ще щось, я працівник "граверні" (відділ CTP) і нам потрібна людина, хлопчина який на даний час працює не справляється з обов,язками (хоча робота зовсім не складна)... В нього умова до 27 квітня, з травня місце вільне... стосовно заробітків в Польщі, тут 99% українців працюють на фізичних роботах з тими ж 10,50-11,00 чистими (і тими ж 2500+ в місяць)... є з чим порівнювати (почта - загрузка/вигрузка посилок, картон - лінія упакувань, аптечні склади - бігати зі сканером і тд. і все "на ногах"), ця робота - зовсім інше: за комп,ютером, часу на фейсбук, youtube достатньо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, natali81 сказал:

99% українців працюють на фізичних роботах з тими ж 10,50-11,00 чистими (і тими ж 2500+ в місяць)... є з чим порівнювати (почта - загрузка/вигрузка посилок, картон - лінія упакувань, аптечні склади - бігати зі сканером і тд. і все "на ногах")

Ці роботи не потребують ніякої кваліфікації, освіти, знань і т.п. 

Але така робота як ви описали - це робота яка потребує відповідної кваліфікації, відповідних знань і вмінь, а значить це робота для спеціаліста, а робота спеціаліста не може оплачуватись як робота простого робітника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопчина втікає бо 15 к гривень, як оказується можна і на Україні заробити! Ваш кандидат жіночка років 40-50 ! Ну ніяк не хлопець молодий, який може мати на будові від 15 злотих  за шодину і годин "море" !

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...