Перейти до змісту

Кухонна плита. Газова VS Електрична. Ваші думки/досвід?!

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скороварка реально экономит время и электроэнергию, холодец готовится мин за 40, так же бульоны варим в ней, бобовые.

Стеклокерамика позволяет готовит на *малом огне.", Тогда как индукция на"быстроту закипания" вне конкуренции, но работает по принципу включено-выключено, поэтому на ней пригорает.

Опубліковано
15 часов назад, Electronshik сказал:

Тобто на індукції регулювати потужність не можна?

Частотой включена-выключена. Это видно по кипению воды.

Опубліковано
20 годин тому, Electronshik сказано:

Тобто на індукції регулювати потужність не можна?

у мене всього 9 градацій потужності
з 1 до 5 йде пульсами, з 6 по 9 ввімкнена постійно, та збільшується потужність.
Закипає в мене все на 7 а вариться на 3-4.

Опубліковано

Там кажется есть еще зональность, несколько контуров, но даже при включении одного контура при томлении может пригоратьв одном месте.

Опубліковано
On 08.04.2019 at 22:07, Electronshik сказано:

Дякую, буду мати на увазі

Газовий лічильник, можна поставити Ямпіль. Трішки більший габаритами ніж на воду - загугліть фото. Тим паче, що потужність лічильник 1,6G - встановлюють на газ плиту. А всім ставили G6 (здоровенні бандури)  можна встановити реле пріоритету потужності у ввідному щитку. Для прикладу: 25А 5,5кВт потужності виділено у вас на квартиру чи будинок. Індукційка споживатиме 4,5кВт на 3 "блінах" Ставите реле пріоритету. І якщо увімкнеться бойлер чи там пилосос. Реле пріоритету - відмкне ту лнії. І залишить увімкненою індукційну панель. Розетка з пилососом буде вимкнена. Але ви не знеструмите всю квартиру тим. що міг би "вибити" ввідний автомат. 

Опубліковано
3 часа назад, Kaktus1990 сказал:

Газовий лічильник, можна поставити Ямпіль.

Нуууу дужеее важко буде в волиньгазі поставити роторний лічильник

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...