Kaktus1990 Опубліковано 18 Лютого, 2019 в 14:46 #1 Опубліковано 18 Лютого, 2019 в 14:46 Доброго дня. Прошу вашої допомоги. Наступна ситуація: Моїй мамі, стали надходити дзвінки з Дельтабанку (ліквідований як я розумію) Із претензією, що вона є гарантом при позиці кредиту третій особі. Наскільки я зрозумів. Її колега по роботі, вказала дані мами, а саме як гаранта при позиці без згоди моєї матері. Мама - жодного папірця не підписувала та згоду на обробку персональних даних не давала. Працівники банку. Відкрито погрожують, СІЗО, в'язницею та фізичниою розправою. У мами - гіпертонічна криза. Колега-шахрайка - абсолютно не реагує. Які правильно юридичні кроки? Я хочу (юридично нагнути) банк за залякування абсолютно до цього не причетної людини. Як правильно, мені далі діяти?
СОАД Опубліковано 19 Лютого, 2019 в 12:23 #2 Опубліковано 19 Лютого, 2019 в 12:23 Є дуже дієвий спосіб, пишіть заяву в поліцію, про вимагання, у разі відмови реєстрації в ЄРДР (Єдиний реєстр досудових розслідувань) (інформацію можна отримати у в поліції) звернутись до суду, після цього дізнатись телефон слідчого та поставити на нього переадресацію дзвінків, щоб простіше йому було розслідувати.
Yarchik Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 05:57 #3 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 05:57 Ніхто нічого розслідувати не буде з ймовірністю 99,99%. З такою ж ймовірністю не "нагнете" банк й іншими юридичними кроками. Для того, щоб такі методи бодай якось спрацювали не обійтися без допомоги адвоката. І писанини в адвоката буде чимало, тож все це виллється Вам у пристойну суму грошей, якої вистачить на придбання для мами потужного смартфона з функцією блокування дзвінків та смс, і протягом місяця всі потенційні телефонні номери попадуть у чорний список та настане спокій. Я - адвокат, і коли в мене настала подібна ситуація (банк почав задовбувати мене за неіснуючі борги приятеля) то я не став з банком вести юридичних переписок, а тупо ставив у чорний список всі їхні номери. І дешевше, і дієвіше.
Zheny@ Опубліковано 26 Лютого, 2019 в 21:53 #4 Опубліковано 26 Лютого, 2019 в 21:53 On 21.02.2019 at 07:57, Yarchik сказано: я не став з банком вести юридичних переписок, а тупо ставив у чорний список всі їхні номери. І дешевше, і дієвіше. Після цієї фрази зрозуміла посмішка з твоєї аватарки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.