Перейти до змісту

Шахрайство з поручительством та гарантом

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. 

Прошу вашої допомоги.

Наступна ситуація:

Моїй мамі, стали надходити дзвінки з Дельтабанку (ліквідований як я розумію)

Із претензією, що вона є гарантом при позиці кредиту третій особі.

Наскільки я зрозумів. Її колега по роботі, вказала дані мами, а саме як гаранта при позиці без згоди моєї матері. 

Мама - жодного папірця не підписувала та згоду на обробку персональних даних не давала.

Працівники банку. Відкрито погрожують, СІЗО, в'язницею та фізичниою розправою. У мами - гіпертонічна криза. 

Колега-шахрайка - абсолютно не реагує. 

Які правильно юридичні кроки? 

Я хочу (юридично нагнути) банк за залякування абсолютно до цього не причетної людини. 

Як правильно, мені далі діяти?

Опубліковано

Є дуже дієвий спосіб, пишіть заяву в поліцію, про вимагання, у разі відмови реєстрації в ЄРДР (Єдиний реєстр досудових розслідувань) (інформацію можна отримати у в поліції) звернутись до суду, після цього дізнатись телефон слідчого та поставити на нього переадресацію дзвінків, щоб простіше йому було розслідувати.

Опубліковано

Ніхто нічого розслідувати не буде з ймовірністю 99,99%.

З такою ж ймовірністю не "нагнете" банк й іншими юридичними кроками.

Для того, щоб такі методи бодай якось спрацювали не обійтися без допомоги адвоката. І писанини в адвоката буде чимало, тож все це виллється Вам у пристойну суму грошей, якої вистачить на придбання для мами потужного смартфона з функцією блокування дзвінків та смс, і протягом місяця всі потенційні телефонні номери попадуть у чорний список та настане спокій.

Я - адвокат, і коли в мене настала подібна ситуація (банк почав задовбувати мене за неіснуючі борги приятеля) то я не став з банком вести юридичних переписок, а тупо ставив у чорний список всі їхні номери. І дешевше, і дієвіше.

Опубліковано
On 21.02.2019 at 07:57, Yarchik сказано:

я не став з банком вести юридичних переписок, а тупо ставив у чорний список всі їхні номери. І дешевше, і дієвіше.

Після цієї фрази зрозуміла посмішка з твоєї аватарки. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...