Перейти до змісту

Проблеми з TV тюнером

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть настроїти тв-тюнер AVer MEdia AVerTV GO 007 FM plus. Ситуація: все працює, драйвера поставив, запускаю радіо-працює відмінно, запускаю тв і починається... Отже, сканує частоти, знаходить каналів так з 15-25 серед який повноцінно, кольорово, показують тільки "Інтер", та "1 Національний" всі інші чомусь працюють в чорно-білому режимі. Спробував другий кабель від телевізора, де все з кольоропередачою нормально, ситуація не змінилась. В чому може бути причина?..

Єдине що я замітив, що в мене якийто дивний вхід в тюнерок(прикріплю фото), а в стандірті має бути інший щось типу мал2. - можливо це причина?

post-722-1213294523.jpg

мал2.

post-722-1213294537.jpg

Опубліковано

Антенну покрутить попробуй :smoke:

А если через "Аверс" - то постарайся найти недостающий элемент, может, у тебя контакт неплотный между штеккером и гнездом. А может, комп надо переставить (наводки).

P.S. У меня такой же тюнер, с эфира ловит сколько-то там каналов (не знаю даже сколько, я его смотрю раз в полгода :friday:). Если есть помехи, обычно связано с плохим контактом или неправильным направлением антенны, иногда даже от высоты её расположения зависит сигнал (антенна - комнатная).

P.P.S. Да, если с антенной заморачиваешься - проверь ещё блок питания, может, шнур подгулявший и из-за этого усилок не работает нормально.

Опубліковано

Підключення через "Аверс".

Суть в тому, що 50% всіх каналів видають чудесну картинку а інша половина показує, як написано вище, горизонтальні полосочки шипів які мішають дивитися, хоча картинка нормальна але але :friday:

Опубліковано

У меня авермедиа 509 дома, 70% показывают нормально, а остальные так как у тебя. Только у меня сигнал проходит через 3 двойника. И ничего не поделать, кабель и переходники цеплял сам, телек показывает норма. Правда те каналы noname какие-то, я их не смотрю, пока проблемы как таковой нет.

Опубліковано

У мене також AverMedia 509 UA всі 42 канали Аверса показують нормально. Ну хібащо останній "Кіно" показує трохи неякісно. Кабель через сплітер розділений на два вихода, один до телевізора, інший до ТВ-тюнера

Як казав ursa і я тобі вже казав, глянь чи все нормально з контактами кабеля і пробуй ще якісь програми для захвату відеосигналу

Опубліковано

Може допомогти заземлити корпус комп'ютера - це знизить рівень перешкод від нього. Та й корпус блока РЧ (жестяна коробочка) я б теж заземлив.

А ідеального зображення на TV-тюнері я ще не бачив (буду вдячний, якщо хтось покаже).

І справа тут не тільки в перешкодах, але й в тім, що роздільна здатність екрану ПК набагато перевищує TV - "муаровий еффект", + всі "артефакти" стає прекрасно видно.

По ідеї, "мудрий" софт все рішає, попробуй обновити програму з сайта виробника, або попробуй альтернативи :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...