jack74 Опубліковано 16 Січня, 2019 в 16:37 #1 Опубліковано 16 Січня, 2019 в 16:37 Розтолкуйке наступне... Я хочу дивитись Т2 з ефіру і хочу час-від-часу глянути щось з інету. Дешевий тюнерок Т2 за 350грн плюс вайфай-свисток в нього за 80 грн - і я вже можу це робити... То чи є сенс переплачувати за наявність "SMART-tv" в телевізорі? Наголошую - мова лише про перегляд "відео". Не про "ігри гратись", не про інші "плюшки", які пропонує "смарт", а лише перегляд відео
Saddy Опубліковано 16 Січня, 2019 в 17:46 #2 Опубліковано 16 Січня, 2019 в 17:46 мова йде про купівлю нового телевізора? який бюджет?
jack74 Опубліковано 16 Січня, 2019 в 21:00 Автор #3 Опубліковано 16 Січня, 2019 в 21:00 хіба озвучка бюджету щось змінить у відповіді на поставлене вище запитання?
Saddy Опубліковано 16 Січня, 2019 в 21:16 #4 Опубліковано 16 Січня, 2019 в 21:16 У дешевших моделей телевізорів без адекватної операційної системи і більш-менш прийнятного процесора з тим "смарт-тв" (саме в лапках) ти тільки намучишся і не подивишся з мережі контент в пристойній якості (навіть фулХД з ютубу буде підлагувати). Тому краще взяти тюнер або ж тв-приставку і не паритись.
Cniperman Опубліковано 16 Січня, 2019 в 23:05 #5 Опубліковано 16 Січня, 2019 в 23:05 6 часов назад, jack74 сказал: Розтолкуйке наступне... Я хочу дивитись Т2 з ефіру і хочу час-від-часу глянути щось з інету. Дешевий тюнерок Т2 за 350грн плюс вайфай-свисток в нього за 80 грн - і я вже можу це робити... То чи є сенс переплачувати за наявність "SMART-tv" в телевізорі? Наголошую - мова лише про перегляд "відео". Не про "ігри гратись", не про інші "плюшки", які пропонує "смарт", а лише перегляд відео Користувався рік т2(world vision т62м)+свисток, інтернет ВОМ оптика 50Мбіт. Т2 робило і робить завжди справно, а от з плюшками не все так гладко... Ютуб... З ютубом взагалі погано. Ютуб працює через якийсь китайський сервер, який не завжди хоче працювати. Діло в тому що Гугл постійно оновлює Ютуб щоб не працювали такі приставки. І треба чекати доки проснеться якийсь китаєць, щось там поправити на сервері і помалу почне працювати. І всеодно не все і не завжди. Немає історії пошуку, підписом, введення з пульта залишає бажати кращого. Плюс мабуть тільки в відсутності реклами і що мультикі дитині можна було включити. Онлайн кінотеатри теж туда) Мегого без підписок, фільмів часто нема яких хочу, як є то платні, але ж навіть маючи підписку платні не подивитися. Плюс що робить стабільно і без підвісань. Кіно Live, чи як його має багатий асортимент, було б все супер, але має перегружені сервера і фільма в більшості випадків неможливо подивитись через постійне підвісання. З iptv також не здружився... Маючи проплачений плейліст від ВОМ також часто були підвісання, про безкоштовні взагалі мовчу. Тому користувався в основному в режимі т2, інколи на ютубі можна було подивитись мультикі чи дружина ток шоу. Для перегляду фільмів просто качав на флешку і дивився, а хоча з цим тюнер справлявся на відмінно) Зараз взяв слабенького Андроїд медіаплеєра(1/8/4ядра/2Ггц). Але і з ним не все так гладко) Дружині важко звикнутись до керування мишкою, мене влаштовує) Дивимось Мегого по підписці + якийсь відеобокс для фільмів і Ютуб. Але це вже не телевізор, а великий телефон на стіні... Атмосфери ТБ з нього вже не відчуваю, якось так... Купував минулого року дядько польського смарта на андроїді, так він бідний навіть хд з Ютуба не читав, моя приставка з цим хоч справляється) Але мусив по максимуму відключити все від гугла, з ним озу не вистачало, не міг навіть нічого відкрити.
laser Опубліковано 17 Січня, 2019 в 04:52 #6 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 04:52 На дешевих т2 приставках інтерфейс керування нікудишній, все через попу. Як згадували вище, лаги на ХД можуть бути, але це проблеми як правило від слабкого сигналу ві-фі. У мене ВОМ і всі канали на приставці ю2с завелись зразу, приставка і флешку читає, але для флехи тре виймати свисток.... з ютубом і кінотеатрами все теж через ж, як писали вище. Но тіпа робить. Рекомендую розглянути варіант дорогої приставки в районі 1000-1500, яка буде мати нормальний інтерфейс керування, зручний, два усб і людський саппорт. Хотя мені особисто по великому рахунку і дешевої приставки вистачає. Мегого і ютуб з приставки не дивлюсь. Кумарить вводити назви відео з пульта.
Cniperman Опубліковано 17 Січня, 2019 в 08:08 #7 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 08:08 9 часов назад, Cniperman сказал: Атмосфери ТБ з нього вже не відчуваю, якось так... Але це мабуть через відсутність пульта, а так Андроїд приставка мене влаштовує)
Nick85 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 10:48 #8 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 10:48 5 часов назад, laser сказал: Кумарить вводити назви відео з пульта. є пульт з голосовим набором. не знаю правда на скільки дорожче така приставка коштує. мабуть краще тв бокс. там і настройки можна задати для програми. виставити буферизацію 2-3сек. мабуть на тюнерах Т2 такого нема ну і фільми дивитись. щоб на флешку постійно не качати
Deemon Опубліковано 17 Січня, 2019 в 11:36 #9 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 11:36 Якщо тв-бокс, то як мінімум на процесорах Amlogic S905W \ S912 (Hisilicon та RockChip кривувато працюють і слабокоптимізовані), 2Gb Ram / 16 Rom, Android 6-7+. В китайоз можна ловити їх за 30-40 баксів, буде все швидко\гладко працювати. З породистих пристроїв, гарно себе зарекомендували - Amazon Fire TV Stick (2nd Generation), нескладно заточується під наш контент, від 33-35$ на ібеях, або готові до вживання продаються вже тут на борді.
jack74 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 13:23 Автор #10 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 13:23 народ, не уходьте в сторону... Про ТВ-бокс я не запитував. Дійсно, справа йде до купівлі телевізора. І є вже приставка-тюнерТ2. От і постало питання - чи дійсно варто переплачувати штуку гривнів за наявність СМАРТа в ТВ
Oli Опубліковано 17 Січня, 2019 в 14:16 #11 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 14:16 35 хвилин тому, jack74 сказано: народ, не уходьте в сторону... Про ТВ-бокс я не запитував. Дійсно, справа йде до купівлі телевізора. І є вже приставка-тюнерТ2. От і постало питання - чи дійсно варто переплачувати штуку гривнів за наявність СМАРТа в ТВ Я би окремо взяв, і до монітора підключити можна, і з собою кудись на село/дачу... Прошивок більше і сервісів, а стокові прошивки на ТВ не часто обновляються, да і стандартне там все ютуб, мегого...
Oli Опубліковано 17 Січня, 2019 в 14:18 #12 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 14:18 21 годин тому, jack74 сказано: Дешевий тюнерок Т2 Це "каліка"... Тільки намучишся
SergLutsk Опубліковано 17 Січня, 2019 в 15:56 #13 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 15:56 4 годин тому, Deemon сказано: гарно себе зарекомендували - Amazon Fire TV Stick Сорі за офтоп, можете поділитися досвідом користування ? Я до чого веду, що ці "породисті" бренди так, краще і стабільніше працюють за дешевих китайських нонеймів, але чи не мають вони схильності до жорстких прошивок, в яких більшість контенту вшито платного, а ломане і народне безкоштовне ці породисті не хочуть хавати, нема такої проблеми ? Тоді як з китайцем вичворяй що хочеш, міняй прошивки, лаунчери, любий піратський софт став, їм все йде.
Witiok Опубліковано 17 Січня, 2019 в 16:57 #14 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 16:57 Завжди думав що Смарт ТВ це гальма і користування вшитими функціями туди сенсу не має..Купив Самсунг МU6172(4К) у Польщі. Робота платформи Tizen приэмно вразила Швидкість Роботи Ютуб - краща ніж на середньому ПК з інтегрованим відео - все відчиняється швидко, вводити текст з пульта теж наловчився,..Мегого також швидко перемикає канали..Вивід з комп*ютера - по Miracast - без проводів., а можна і просто відкривати файли з ПК в мережі на телевізорі Т2 телевізор теж підтримує, але без живлення 5В на антену(як і більшість інших телевізорів) Якщо не буде приставки -піратське кіно теж без проблем іде у вбудованому веб браузері(filmix точно йде)
Cniperman Опубліковано 17 Січня, 2019 в 17:20 #15 Опубліковано 17 Січня, 2019 в 17:20 2 часа назад, Oli сказал: Я би окремо взяв, і до монітора підключити можна, і з собою кудись на село/дачу... Зараз лежить без діла, жде доки підключу до монітора, який так само стоїть без діла) Буде кухонний телік, але там холодно і з парою проблеми ( хоча може швидше з тестем з тещею))) то поставлю вже весною. Також раніше їздив до батьків, коли їм ще старого тюнера не здарував, то брав його з собою щоб нормально можна було дивитися. Тож свої плюси теж є. 3 часа назад, jack74 сказал: От і постало питання - чи дійсно варто переплачувати штуку гривнів за наявність СМАРТа в ТВ Я б доплатив, коли воно в телевізорі вже є, і працює без проблем і костилів то є добре. Але якщо це не такий смарт якого купив мій дядько(2 ядерний Андроїд що не тягне хд)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.