Перейти до змісту

Підкажіть по струйниках - шо обрати

Рекомендовані повідомлення

Хто постійно обертається в цій темі, підкажіть, шо з струйників зара можна брати. Мається на увазі, що легше/дешевше перезаправляється, в кого головки надійніші... Бо по цінах вони всі (Кенони, НР, Епсони) поруч...

Принтер обирається для дому, для учнів/студентів, тобто друку небагато. І зі сканером.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо друку не багато - то тільки порошковий!! бо головки/картриджі засихають, як відомо то на струйному принтері потрібно друкувати щось хоч раз в тиждень, так-скзати треба дюзи тримати постійно в змоченому стані, щоб не засохли, а оскільки друку не багато - то 100% перший час будете свідомо слідкувати за принтером, а потім як у всіх буває - забєте болт, а там далі люди приходять зі словами, "так я ж всього декілька місяців не друкувала", як нам відомо і ми знаємо - картриджі чи головки це 90% вартості принтера

з чорнобілим друком розібрались ідемо далі.... 

щодо кольорового друку - біля кожного навчального закладу є як мінімум одна конторка, яка гроші на студентах заробляє і у них є і принтери які хоч в кого навіть форматники, і з кольоровим друком проблем немає, тому ту одну дві сторінки в курсовій чи рефераті - простіше роздрукувати десь, чим купувати кожен раз дорогі картриджі, це звичайно субєктивна думка, але побудована на особистій практиці та зібраній статистиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Геморой буде зі всіма струйниками. То поролон в картриджах перестане тримати чорнило і воно тектиме; то СНПЧ буде глючити; то головка забиватиметься від чорнил іншого виробника.

Оптимальний варіант - це струйники з вбудованою, заводською СНПЧ. Підбирай на хотлайні моделі за бюджетом і читай про них відгуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Sashapetrash Дякую за лікбез, але це все я в курсі :) Я про інше запитував

29 хвилин тому, Yarchik сказано:

Підбирай на хотлайні моделі за бюджетом і читай про них відгуки.

Та от хотів без штудіювання "відгуків" ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене колись був НР на 132 картриджі. Універсальне чорнило WWW, надруковано декілька тисяч сторінок за часи навчання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, jack74 сказал:

@Sashapetrash Дякую за лікбез, але це все я в курсі :) Я про інше запитував

Та от хотів без штудіювання "відгуків" ;) 

Любий епсон із вбудованою СБПЧ буде цілком нормально працювати при дотриманні всіх вищезгаданих умов експлуатації струйних принтерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@jack74  А я б радив брати без сканера. Як на мене абсолютно непотрібна функція. Зараз на будь якому телефоні, чудова камера. Скачуєте програмку сканер і все. І принтер буде компактніший і гроші зекономите. В нас весь офіс так вже рік працює. Навіть процедура сканування набагато швидше відбувається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Amor :) воно то типу так, поверхнево, але ксерокопію паспорта телефоном не зробиш ;) Та й там інші потреби для сканера є... Короче, сканер потрібен. Брати окремо - дорожче. Інша справа - якби хтось порадив БФП, в якого при здохших бошках сканер лишається робочим...?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, jack74 сказал:

Та от хотів без штудіювання "відгуків"

epson L805 - достойна якість друку, вбудований снпч. з мінусів - висока вартість оригінальних чорнил

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, jack74 сказано:

@Amor :) воно то типу так, поверхнево, але ксерокопію паспорта телефоном не зробиш ;) Та й там інші потреби для сканера є... Короче, сканер потрібен. Брати окремо - дорожче. Інша справа - якби хтось порадив БФП, в якого при здохших бошках сканер лишається робочим...?

Що мається на увазі "бошках" ?

А по темі... Епсон бери

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, Oli сказал:

Що мається на увазі "бошках" ?

друкуючі головки.

канон MG 2440 - бошки здохли, сканер працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...