Перейти до змісту

Порада щодо Wi-Fi на дві квартири

Рекомендовані повідомлення

здогадуюся що як і у мене... 3 рази робив то саме не працювало. на четвертий - запрацювало... хз чого перші рази не заводилось і хз чого потім завелось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
4 часа назад, Zheny@ сказал:

А тепер розказуй ЩО саме ти робив і як. Бо інакше не цікаво. І де була помилка.

Допомогла фраза Ти береш інет в нього, тому його роутер і є шлюзом. Змінив свій пароль на його і все , остальне як по інструкції. І пароль щоб зайти в мою мережу залишився мій. Мій інтернет накрився в грозу (був уарнет, був у них з перших клієнтів, попрацював 9,5 років) Було 4Mbps, тепер 10-16 Mbps. Але мені і того хватало, навіть OLL TV. Але переглядати сторінки раніше було краще, навіть з працюючим торрентом. Тепер сторінки то літають, то довго відкриваються, то можуть не відкритись. Без торрента трохи краще. Телевізор теж працює, навіть камера біля воріт показує онлайн і в запису.

Виміри speedtest/net   ping/ скачати / загрузити, при різних ситуаціях з торрентом , з телевізором, в різний час і без них.....

3\16\24

4\10\27

21\12\15

14\9\18

2\16\29

Інтернет зараз дорогий, бо нема конкурента, але конкурент вже тягне оптику і ціни там на 35-45% нижчі.

To @Charlie в мене теж міст а не репітер. Зараз побачив, що IPTV HD завмирає. Через трохи підключусь до нормального інтернету, а цей буде запасний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в уарнет ще така фішка може бути, не знаю чи скрізь, що раз в день треба перезавантажувати роутер (сесію), бо там вмикається обмеження швидкості. зазвичай я перезавантажував ввечері

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, charlie сказал:

в уарнет ще така фішка може бути, не знаю чи скрізь, що раз в день треба перезавантажувати роутер (сесію), бо там вмикається обмеження швидкості. зазвичай я перезавантажував ввечері

за 10 років може три рази перезавантажував після грози. Останній раз вже не допомогло. Тех підтримка сказала щось підгоріло, показує 10Mb, а мабуть має бути більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...