Перейти до змісту

Вечерняя кулинарная покатушка!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Народ, є ідея зробити кулінарку присвячену Хелловіну

Каша з гарбуза не зовсім хороший варіант, так як вона на любителя та й не ідеальна закуска :)

Можна гарбузи використати для декору (кулінарка все ж таки тематична)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...
  • Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори

Ну чо где куда? Не пора-ли после зимы покулинарить ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кулинары предлагайте не большие (до 30 км) маршруты :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а за ща мінуснули? чи то у вас рефлексом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покулінарте там добре і за нас теж..!)

На вихідні потрібна буде допомога велопатруля у частині збору інформації і фотографування бухалова на зупинках, а також його наслідків.. срач, розкидані пляхи.. бухі лучани, наслідки бійок.. і тд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покулінарте там добре і за нас теж..!)

На вихідні потрібна буде допомога велопатруля у частині збору інформації і фотографування бухалова на зупинках, а також його наслідків.. срач, розкидані пляхи.. бухі лучани, наслідки бійок.. і тд.

як піонер "завжди готовий", тіко свисни.

надоїло спостерігати як мінусують людей нізащо, або непояснюючи за що (чи тут така традиція зустрічі новачків). Непогано було б робити якісь кроки справедливості та прозорості на даному форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам не кажется, что ваша просьба звучит потребительски? Предложи вам, накорми вас, и чтобы недалеко. Хочется покулинарить? Придумывайте меню, собирайте желающих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам не кажется, что ваша просьба звучит потребительски? Предложи вам, накорми вас, и чтобы недалеко. Хочется покулинарить? Придумывайте меню, собирайте желающих.

Я не против приготовить что хотите, только скажите сколько будет человек, дайте котелок и покажите куда ехать... В харьковской области, я с радостью, для вас сделал бы экскурсию и кашу, А тут извините, каша с меня, а экскурсия с вас. А 30 км, потому что моя девушка еще не прикатана и боюсь более 30 км уже будет не в радость.

З.Ы. А на счет патрулей... приедет мне фонарик и буду я с вами по вторникам и четвергам патрулировать.... Я первый раз когда поехал знакомится с Мироном, все было супер.... и люди и покатуха, только света ночью не хватало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я первый раз когда поехал знакомится с Мироном, все было супер.... и люди и покатуха, только света ночью не хватало.

тепер буду знати справжнє імя, того, "заднєфанарьного вбивці". :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто хоче, збираємось на 19.00 на київській площі біля пам"ятника. Беріть сало, ковбаски..., хто скільки з"їсть. Можна поїхати сюди:

0_8a360_95f6ce27_XL.jpg

Віддаль 10 км в одну сторону. Половина дистанції асфальт, половина грунтовки.

Я буду точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна поїхати сюди

Вельми цікава штука. Довго робили? Як кріпили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для дітей робив поступово, з високої трави золотарника і очерету. Кріпиться мотузками до навколишніх дерев. Поруч Стир.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто хоче, збираємось на 19.00 на київській площі біля пам"ятника. Беріть сало, ковбаски..., хто скільки з"їсть. Можна поїхати сюди:

Віддаль 10 км в одну сторону. Половина дистанції асфальт, половина грунтовки.

Я буду точно.

я за, тільки вільний буду біля 20:00 :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виїхали восьмеро. Пізніше під"їхав Стас. Було двоє нових велосипедистів з Харькова і Луганської області: Андрій і Вероніка. Цікаво поспілкувались.

Декілька фотографій в придачу.

0_91bbf_d8704c58_XXL.jpg

0_91bbe_45ffdd25_XXL.jpg

0_91bbd_f1933034_XXL.jpg

0_91bbc_a278bf4f_XXL.jpg

0_91bbb_7b585c23_XXL.jpg

0_91bba_98ff639a_XXL.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, покатушка вдалася на славу.. гарно проведений час: приємне спілкування, смачні ковбаски з сальцем, хороша компанія. Дякую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був вільний але провтикав,не було змоги заглянути Борд,жаль.Можна на неділю,посмажити щось смачне на вогнещі, катнути до с. Муравище,а потім через ліс до урочища Майдан і на с.Звірів,багато чого цікавого побачити можна,свині дикі,косулі,білки,зайці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я чомусь з дитинства не люблю їздити на велосипеді і тоді і зараз після велика страшенно болять ноги. Можна приєднатись до вас, коли куплю квадрацикл? Чи такий транспорт не приймаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи за ті гроші хорошого байка і не будуть ноги боліти,не цікаво їхати позаду і дихати вихлопами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А "хороший байк", це який?

На рахунок вихлопів ви такі праві!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший байк це той який не ламається)Краще в приват такі запитання не по темі якось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт) Є смачна пропозиція! Їздили вже на ковбаски, на сальце....а їдьмо на шашлики?!) :0035:

Хто за, збираємось 31.03 (понеділок) на 20.00 до Лесі, поїдемо на косогір, там доообре)), і погода тішить)

Ціна питання-договірна)) - більше мняса-більше грошей, менше мняса-менше грошей, але орієнтовно гривень 30..(м'яско, хліб, кетчуп, ... ).

Згідні відпишіться, щоб знати скільки добра маринувати )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По 30 буде реально мало. Краще по 40, купимо до шашлику пляшку-другу вина, розніжим його)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я буду точно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міро ти не лопниш?))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кулінарка видалась на славу :_02:. Шашлики танули в роті, як висловився один із учасників дійства (окремий респект Іринці :0155: ). Вино Лучеська вище будь-яких похвал. З такою компанією в розвідку можна ходити)))

Кілька фото:

2ca814b18d57.jpg

59c162e6e9c5.jpg

e6cba1fe65d3.jpg

Дехто був нештатним фотокореспондентом)))

ca820133e6db.jpg

Дехто спіймав свою золоту рибку

706de68a2a20.jpg

Летючі риби у водоймищах Волині? Гмм.. Яких тільки чудес не побачиш у своєму житті :_02:

af5ff67229ab.jpg

27c14ce046ef.jpg

Я бачив та чув, як Лучеськ тихенько шепотів рибці: "Рибко, зроби так, щоб ми ще раз зібралися ось такою дружньою компанією"))

ce707f302bab.jpg

Ну що ж.. Поживем - побачим, чи вона тримає своє слово :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...