Перейти до змісту

TVD. Чехія

Saniko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

оСЬ  ЇХНІЙ САЙТ - ТVD.CZ...

Хто що знає про цей завод TVD?

про їхні вакансії ..

побачив в маршрутці рекламу... думаю, можливо хтось на борді має більш детальну інформацію...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Це прямий роботодавець.

Робочі вакансії, цього заводу, можна ще знайти на Ворк.юа.

Набирають зварників, операторів ЧПУ листозгинів і тп.

Я відправляв резюме через ворк.юа (при перегляді оголошення, без реєстрації). Мені відповіли в той самий день. Дзвонили через вайбер, спілкувався з чоловіком (російськомовний з ярко вираженим чеським акцентом:) ).

Далі вели переписку по почті.

Оформляють 3 місячну робочу візу або на 2 роки. Готують документи в Чехії, відправляють в Україну майбутньому працівнику і далі потрібно їхати до Львова в консульство для подачі усіх документів.

Перший місяць як випробувальний (погодинна оплата) 120крон/год.(робота зварником). Після робота від виробітку, загалом за місяць 850-1000$.

Надають житло, на період випробувального періоду 3,7$/міс., після безкоштовно.

Якщо коротко то це все. Вів переписку серпень, вересень 2018р. 

Людина була адекватна, відповідала на всі питання та роз'яснювала те що незрозуміло.

Опубліковано
On 16.11.2018 at 21:20, Adanos сказано:

Це прямий роботодавець.

Робочі вакансії, цього заводу, можна ще знайти на Ворк.юа.

Набирають зварників, операторів ЧПУ листозгинів і тп.

Я відправляв резюме через ворк.юа (при перегляді оголошення, без реєстрації). Мені відповіли в той самий день. Дзвонили через вайбер, спілкувався з чоловіком (російськомовний з ярко вираженим чеським акцентом:) ).

Далі вели переписку по почті.

Оформляють 3 місячну робочу візу або на 2 роки. Готують документи в Чехії, відправляють в Україну майбутньому працівнику і далі потрібно їхати до Львова в консульство для подачі усіх документів.

Перший місяць як випробувальний (погодинна оплата) 120крон/год.(робота зварником). Після робота від виробітку, загалом за місяць 850-1000$.

Надають житло, на період випробувального періоду 3,7$/міс., після безкоштовно.

Якщо коротко то це все. Вів переписку серпень, вересень 2018р. 

Людина була адекватна, відповідала на всі питання та роз'яснювала те що незрозуміло.

І що далі???

Опубліковано
2 годин тому, Saniko сказано:

І що далі???

А що не ясно?

On 16.11.2018 at 21:20, Adanos сказано:

Після робота від виробітку, загалом за місяць 850-1000$.

Тепер - зрозуміло? В Луцьку, є робітничі спеціальності, які не потребують особливих навичок, або присутнє навчання, ЗП "біла" 12-18 тис. грн.  То нафіга їхати в Чехію за 850$ ? 

P.S. Є зарплатня і значно більша, але, робітник мусить бути кваліфікований...

P.S.S. Я не про "кромберг" і т.п.

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

В Луцьку, є робітничі спеціальності, які не потребують особливих навичок, або присутнє навчання, ЗП "біла" 12-18 тис. грн. 

Та ну. Наприклад.

Опубліковано
15 хвилин тому, Litovets сказано:

Та ну. Наприклад.

Та не питання, я навіть не буду виказувати своє місце роботи, де  "діти" по 20-22 роки заробляють до 18К в місяць... Достатньо оголошень з борди, почнемо:

Номер 1

Опубліковано

Дехто їде не тільки за грошима, але й за досвідом. І одна справа працювати в нас на деяких заводах, де про слово "управління" ніхто не чув, а інше працювати на європейському заводі. Та й якщо вже звідти приїдеш тебе тут охотніше візьмуть на роботу та за більшим прайсом зможеш себе продати.

Тому що в розумного айчара будуть розумні висновки, що якщо ти зміг там пройти конкурс і протриматись там певний час, значить в тебе досвід є й голова "варить".

Опубліковано

@MACCEN про т. зв. "управління" мають дещо туманніше поняття хіба Богдан з Мотором (якщо говоримо про Луцьк). І то не сказав би, що не прогресують. А якщо людина працювала певний період "там" - то при прийомі на роботу "тут" вона отримає лише певний % недовіри - а раптом даний спеціаліст приїхав нарешті отримати нормальні навички зварювальника і поїде через пару місяців назад. Звісно, проф навички тут не враховуємо - такого спеціаліста будуть раді бачити скрізь.

Про "айчара" вже частково відповів, додам лише, що дійсно толковий розуміє, що кожне місце роботи за кордоном особливе і гребти під одну гребінку - не варіант. Та й кандидат на посаду може наплести три мішка гречаної вовни - а це теж відчувається.

Опубліковано

Якщо розібратись що більшість "айчарів" знання в їхній професії тільки в тому, щоб дати якусь анкетку. Та заварити каву кандидату. То це теж не враховуємо.

Опубліковано
On 08.11.2018 at 08:36, Saniko сказано:

Хто що знає про цей завод TVD?

Під-ство спеціалізується по обробці листового металу. На виробництві працює багато білорусів та українців. Можливо, в адміністративі також працюють російськомовні. Наразі є відкриті вакансії слюсаря/муляра/лакувальника/операторів ЧПУ/зварювальника. 

Погодинна оплата, соц.пакет, оплачувана відпустка. Не найгірший варіант для початку, та щоб освоїтись в Чехії.

Опубліковано
1 година тому, Saniko сказано:

Варто пробувати?

Вирішувати Вам. Обов"язковою умовою просування по кар"єрній драбині є вивчення мови. На деяких під-вах це є обов"язковою умовою для продовження контракту. Вважайте також, що озвучена HR-ом погодинна оплата є грубою, тобто брутто. Відрахування складають 24% (соц.відрахування, медичне страхування, податки).  Кожне під-ство має свої внутрішні правила, на деяких місячна премія складає від 50 до 110% від погодинної оплати, також існують різного роду бонуси та доплати.

Успіхів :)

Опубліковано
On 25.11.2018 at 13:37, parubok сказано:

Вирішувати Вам. Обов"язковою умовою просування по кар"єрній драбині є вивчення мови. На деяких під-вах це є обов"язковою умовою для продовження контракту. Вважайте також, що озвучена HR-ом погодинна оплата є грубою, тобто брутто. Відрахування складають 24% (соц.відрахування, медичне страхування, податки).  Кожне під-ство має свої внутрішні правила, на деяких місячна премія складає від 50 до 110% від погодинної оплати, також існують різного роду бонуси та доплати.

Успіхів :)

А в євро чистими скільки виходить?

Опубліковано
8 годин тому, Saniko сказано:

А в євро чистими скільки виходить?

Kurzy měn České národní banky :

EURO       25.9150 (27/11/2018) / 25.9300 (28/11/2018) +0.05%   

Опубліковано
23 хвилин тому, parubok сказано:

Kurzy měn České národní banky :

EURO       25.9150 (27/11/2018) / 25.9300 (28/11/2018) +0.05%   

???

• 4 тижня потому...
Опубліковано

120 крон,це непогано для початку.

І за візу не потрібно платити150-200$

Курс1 крона-1.2 грн.

Все залежить від кількості годин.

Щоб заробити 1 000 $(23000 крон) потрібно працювати 190 годин,приблизно.

Це п'ять днів в тиждень по десять годин.

Харчування на місяць 3000крон це мінімально,ціни як в нас,інколи і дешевше.

Мені харчування обійшлося за 50 днів перебування 4000 крон.

Сигарети самі дешеві 90 крон.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...