Перейти до змісту

Страховка авто

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Прошел почти год после покупки авто. Нужно продлевать КАСКО. Поделитесь опытом страхования своих автомобилей в разных компаниях. Плюсы, так сказать, и минусы.

ЗЫ Первый год у Дженерали Гарант. Обошлось без общения с ними(тьфу 3раза).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене був (нажаль) досвід спілкування з моїм страховиком - ТАС. оперативно без питань сплатили всі рахунки ремонтників... знов буду страхуватись у них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Украина. Рейтинг 2007 наихудших страховых компаний по уровню возмещений

Моторное (транспортное) страховое бюро определило список страховых компаний, которые по итогам 2007 года имеют наихудшие показатели урегулирования страховых случаев ОСГПО. Лидерами по количеству невыплат стали "Дженерали Гарант Страхование", ТАС и "Универсальная" – они объясняют это ожиданием судебных решений. Участники рынка же отмечают, что проблема невыплат характерна для всех компаний, а решить ее мешает сложная система получения документов из Госавтоинспекции.

Моторное (транспортное) страховое бюро Украины (МТСБУ) опубликовало рейтинг страховых компаний–членов бюро по уровню урегулирования страховых случаев по обязательному страхованию гражданско-правовой ответственности (ОСГПО) в 2007 году. Как следует из данных МТСБУ, лидерами по количеству невыплат стали страховая компания (СК) "Дженерали Гарант Страхование" – 1293 неурегулированных дела (17,1% от всех заявлений в компанию), страховая группа ТАС – 1000 дел (37,7%) и СК "Универсальная" – 456 дел (26,2%).

Количество урегулированных за последний год дел существенно превысило количество заявлений у таких компаний, как "ПЗУ Украина", "Аска" и "ИНГО Украина". Всего в 2007 году, по данным МТСБУ, произошло 65,908 тыс. ДТП, а к страховщикам поступило 42,681 тыс. заявлений на страховое возмещение. Получили выплаты 82,4% потерпевших. Из 87 СК, имеющих лицензию на ОСГПО, 18 получили свыше 500 заявлений"

http://iee.org.ua/ru/detailed/prog_info/6904

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...список страховых компаний, которые по итогам 2007 года имеют наихудшие показатели.... Лидерами по количеству невыплат стали "Дженерали Гарант Страхование",......лидерами по количеству невыплат стали страховая компания (СК) "Дженерали Гарант Страхование" – 1293 неурегулированных дела (17,1% от всех заявлений в компанию), страховая группа ТАС – 1000 дел (37,7%) и СК "Универсальная" – 456 дел (26,2%)....

У Дженерали самый низкий процент невыплат из этого списка.

Ну а из личного опыта общения с Луцкими страховиками. Вроде какието компании выплачивают и без ГАИ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене та ж проблєма - пошук нормальної СК. Перебирав довго. Але врахував такі показники: розгалужена мережа представництв по області (Україні), наявність власної гарячої лінії, наявність власних аварійних комісарів, прийняття рішень на місці ( а не по два місяці чекати рішення з Києва чи Дніпропетровська). Зупинився на СК "Оранта" і ціни нормальні і умови гуд (скло, фари і до 2% від страхової суми - без довідки ДАІ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я з цією смердючою орантою мав справу з іншої сторони ;)

дуже вона мені не сподобалась, прийшлось йти в іншу контору оцінювати пошкодження, доплачували козли!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кто скажет что-то плохое или хорошее про PZU? я их клиент не первый год и пока не беспокоил насчет выплат, но мало ли, вдруг заартачатся когда дело дойдет до дела, сорри за каламбур ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я застрахований в "Еталоні". Страховий випадок мав місце, їхній експерт-оцінювач порахував, склав калькуляцію, по якій офіціали у вартість оціненого ремонту вкладаються на 100%, а неофіціали - на 300%. Гроші перераховані, ремонт зроблений, я задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроде какието компании выплачивают и без ГАИ.

Їдеш на місце, де тебе довбанули, розкладуєш на траві шматочки дзеркала, дзвониш мєнтам. Ніби так ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж в ПЗУ страхуюсь вже декілька років, слава Богу все доре!

Але в мене там працював друг, він звідти пішов, і я за ним піду.

Взагалі страхуюсь тільки там де працюють мої знайомі, в разі чого хоть є кому допомогти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як страхова компанія ПРОВІДНА? Як з виплатами? Хтось щось чув? Страховка впринципі в них недорога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Еталон" - форева! а "Провідна" тільки починає працювати так що щось розповісти про виплати не зможе поки ніхто. :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Украина. Рейтинг 2007 наихудших страховых компаний по уровню возмещений

Воно і не дивно, що найбільші компанії перші в списках.

А виплатять/не виплатять ще може залежати від конкретного комісара :smile-zachot: (як це не прикро констатувати). Внас наприклад є комісар, до якого я б навіть ворога не послав, вимотає і час і нерви.

У всьому ж іншому виплата залежать від договору, який підписали і дотримання "регламенту" подання документів + судова система + ГАЙці.

ЗІ якщо не в курсі, то вищезгадане МТСБУ регламентує строки виплат і якщо по договору вам не виплатили в строк, то це можна спокійнісінько оскаржити в суді з начисленням пені на страхову компанію, ну і якщо є потреба - моральної шкоди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...