Перейти до змісту

бордель і Луцьк

owl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
** проміжні підсумки **

1. теремнівські бані

2. містичний замок на путі в торчин

варіанти педобщаги і рівненської відкидаються як злосно "романтічні"

І зовсім він не містичний. Це заклад, який працює як готель з повним спектром послуг. Ще (для особо продвинутих) є подібний заклад в с. Муравище , там відпочиває вся "еліта" (чиновники і т.п. "нехороші люди"відредаговано, бо ображаються)

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
там відпочиває вся "еліта" (чиновники і т.п. мразь)

нездорові понти це завжди погано

Опубліковано

ZaZik Друже, якщо ти не можеж собі дозволити відпочинок в нормальному закладі, то це не означає що там відпочиває мразь. Перед тим як обсирати будь-яке місце, як мінімум треба в ньому побувать. ТИ ТАМ БУВ?

Опубліковано

Був, щоправда по роботі. ЗИ мені не треба ховатися в муравище чи якесь глухе село щоб відпочити, а для деяких "публічних персон" зміст і характер відпочинку викликають необхідність проводити його подалі від людських очей. І дозволити собі ТАКИЙ відпочинок я можу, але якось не пре.

Опубліковано

Люди не ховаються, просто в Луцьку мало культурних місць де можна посидіти і відпочити з друзями. Наприклад, в сусідньому топіку про більярд ти рекомендував Магніт, моя думка що це місце не варте уваги і персонал хамло, ось так це моє ІМХО :) Раніше ось полюбляв заходити в Любе і Орієнт, а після зміни власника глянь що там робиться, охайні раніше кафешки з доброю кухнею становляться гадюшниками :D

Опубліковано

З приводу орієнта - тут твоя правда. А персонал в магніті.... хз - там знову всі нові люди

І ще згадав (ходили навіть чутки що то перший офіційний бордель на Україні) на цукровому називають, ніби-то "у жида" хто гуляв там хай поправить.

Опубліковано

Як на мене один з найкращих борделів в Луцьку знаходиться по вулиці Львівська 75. Хто там був той знає, і спектр послуг дуже навіть широкий... Хоча трохи дороговато)))))

Опубліковано

"Железным кулаком онанизма ударим по проституции!"

© Агітлозунг радянської армії часів революції.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

чи це буде "ви не хочете приємно провести час"?

одна курва на все місто

катастрофа

Опубліковано

Не знаю як зараз, а колись постійно дівчата були при бані що у дворі біля площі Воз"єднання. Окрім бані, здається, там ще й номер є.

В теремно ж цілий комплекс вибудували... Правда, є теорія, що туда не так легко потрапити smile.gif

Це ти про теремнівські сауни?

Давненько там не був, і раніше туди ми їздили з "завозними" дівчатами. Місцевих там не було

Опубліковано

Народ, не забувайте про час, в якому ми живем ;)

навіщо борделі? якщо на будь-якому сайті знайомств пропонують інтим за гроші!!!

5хв роботи і маєш адресу, фото, ціну і "договір про час" + діє гнучка система знижок для постійних клієнтів:) та ще й не буде гемору з бронюванням саун, готелів, кімнат... система давно налагоджена і працює відмінно) а кращого вибору "красунь" не знайдете в жодному борделі... :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Щось я не помічав на сайтах знайомств Луцьких дівчат - ? Хоча, можливо, просто не шукав :)

навіщо борделі? якщо на будь-якому сайті знайомств пропонують інтим за гроші!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...