Перейти до змісту

На ТВ виліз артефакт. Що це?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Хто знає, чому таке вилізло, чи можна і як з цим боротися?

20181018_073347.thumb.jpg.c0ff9c8fe272a16f540f2f56691c28c3.jpg1539837518783-1338276059.thumb.jpg.a53b0aca82265bfe9839ad677c0aa592.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на ноутбуці така сама фігня біла вже давно на екрані...  Фіг його знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@vaz75  на ЛЕД?   більш всього щось з підсвіткою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Юріч сказано:

В мене на ноутбуці така сама фігня біла вже давно на екрані...  Фіг його знає.

і у мене, але я точно знаю, що це сталося після того, як наступив на нього зранку, коли вставав з ліжка )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

схоже на так званий засвіт, таке на ноутах часто буває якщо сильно натиснути на матрицю. Якщо хтось витирав екран від пилу і десь придавив те місце, то цілком реально що через те і виліз засвіт. ви з тим вже нічого не зробите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, morokk сказал:

схоже на так званий засвіт

можу доповнити, "засвіти" з'являються саме на підсвітці, коли світлофільтри (поляризатори) при деформації нерівномірно пропускають світло. можуть пошкодитись не тільки при механічному натисканні, а й від температури. наприклад якщо по ту сторону матриці якась деталь нагрівається під сотню градусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Віталька сказано:

і у мене, але я точно знаю, що це сталося після того, як наступив на нього зранку, коли вставав з ліжка )

Ну ось...   Підсвітка зверху і знизу, лампи або лед

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, Oli сказал:

@vaz75  на ЛЕД?   більш всього щось з підсвіткою

Лед Philips 49puh6100\88.

8 часов назад, morokk сказал:

схоже на так званий засвіт, таке на ноутах часто буває якщо сильно натиснути на матрицю. Якщо хтось витирав екран від пилу і десь придавив те місце, то цілком реально що через те і виліз засвіт. ви з тим вже нічого не зробите.

Що ніхто не натискав - желєзно. Пилюку прибираю пилососом м'якою. ворсовою щіточою на малій швидкості.

Певно якийсь конденсатор ззаду тойво, бо раніше щось в ньому періодично клацало, а потім зникло. І сьогодні зранку отаке. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже схоже що частково відклеїлась лінза над світлодіодом, і тому лінза нерівномірно світить на фільтри. Тому таке зарево.

Це лікується повною розборкою матриці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, oleroy сказал:

Дуже схоже що частково відклеїлась лінза над світлодіодом, і тому лінза нерівномірно світить на фільтри. Тому таке зарево.

Це лікується повною розборкою матриці

А хто і де таке роблять? І головне - скільки це коштує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я американец)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...