Перейти до змісту

Допоможіть розібратися з АКБ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

скажу так, прийде то прийде але от що прийде з китаю то жирне питання, эмності оригінала зараз важко знайти....

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Только что, Voronin10 сказал:

скажу так, прийде то прийде але от що прийде з китаю то жирне питання, эмності оригінала зараз важко знайти....

Ну це вже питання інше. А мені багато не треба. Цей смарт мав бути автореєстратором, але з конченою батареєю від автомережі він вимикається. Тому особливої автономності й не потрібно.

Опубліковано
55 хвилин тому, vaz75 сказано:

Ну це вже питання інше. А мені багато не треба. Цей смарт мав бути автореєстратором, але з конченою батареєю від автомережі він вимикається. Тому особливої автономності й не потрібно.

автореєстратором?

невже не лекше купити заточений під ці функціїї девайс?

1) менше місця?

2) робить лише те що потрібно...

Опубліковано
43 хвилин тому, Voronin10 сказано:

автореєстратором?

1) менше місця?

Не легше... Скидати можна куди завгодно ютуб та ін,  3G wi-fi можна дивитися з дому, ЯКІСТЬ картинки камера не 0.3 як всюди, або розтягнуте 2.0мп, + є програми які перетворюють смарт в відеореєстратор.

Я робив з дешевого сдма телефону, якість на рівні з відеореєстраторами по 3000грн

Опубліковано
4 годин тому, vaz75 сказано:

4 годин тому, vaz75 сказано:

Це як? Віддати в сервісний центр? Заплатити гривень 50-60? І що б це дало?

Просто прийти , в кого є тестер самий звичайний і поміряти напругу. Тоді можна було б робити висновки далі.

Я це роблю безкоштовно.

Опубліковано
3 годин тому, vaz75 сказано:

але з конченою батареєю від автомережі він вимикається.

Тобто   підключений  до зарядки в авто вимикається,  у звичайному режимі - працює  нормально?

Опубліковано

хлопці давайте не будем тут сратись...

пропоную аферу в стилі "як зажди"

задача: смарт з новим акб

вирішення: йдем до джокера даєм акб, кажем що нам тре такі розміри акб як в тебе в руках патроха на кінці нецікавлять,

купуєм нормальну акб аваланч, чи які там зараз. перекидаєм плату з шлейфом на нову і закриваєм справу

переваги:

китай перевірено найобує, практика з заміною акб в самсунгу за 25к

два рази мімо каси....

джокер хоч дасть акб з нормальною ємністю якщо ще возить нормальні,

ітог два - чотири дні і телефон працює як з заводу, ну чи майже як з заводу....

я б собі зробив би так. думаю сашапетраш про це теж писав....

давайте закривати...

Опубліковано
2 часа назад, Nokian сказал:

Тобто   підключений  до зарядки в авто вимикається,  у звичайному режимі - працює  нормально?

Ні. Батарея роздута. Заряджається до 100% за 30 сек. Коли вмикаєш смарт, підключений до зарядки, він запускається і працює, але достаньо запустити якусь прогу, він через 10сек вимикається. А днів 10 назад на зарядному вистачало зйомок реєстратором півдня, а на батареї-1хв.

Опубліковано
4 часа назад, Voronin10 сказал:

автореєстратором?

1) менше місця?

Навіщо купувати, якщо валяється смарт з функціональністю на кілька порядків вищу.

І давай, не керуй в моїй темі :)

Опубліковано
1 хвилина тому, vaz75 сказано:

Навіщо купувати, якщо валяється смарт з функціональністю на кілька порядків вищу.

дякую, зрозумів, незнав що смарт можна так використовувати

Опубліковано
4 минуты назад, Voronin10 сказал:

дякую, зрозумів, незнав що смарт можна так використовувати

І не тільки, ще й навігатор туди запіхнути, музики накачати і через аукс чи блюпуп слухати, інтернет роздавати в авто. Ну і накрайняк додатковий телефон мати на всяк випадок.

Єдиний мінус-вбудована пам'ять, не підтримує флешки, не відомо при постійному циклічному записі на скільки її вистачить.

Опубліковано

Може бути,що в цьому флаї будь-яка батарейка буде роздуватися в режимі реєстратора.І навіть у звичайному режимі.

В силу багатьох причин.

Експерименти покажуть.

Опит - син ошибок трудних.

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

Може бути,що в цьому флаї будь-яка батарейка буде роздуватися в режимі реєстратора.І навіть у звичайному режимі.

В силу багатьох причин.

Експерименти покажуть.

Опит - син ошибок трудних.

...и гений парадоксов друг.

Опубліковано
В 21.07.2018 в 15:06, Oli сказал:

Joker з Мікросервіса

В 21.07.2018 в 15:12, Sashapetrash сказал:

я вроді вище писав - до терещука

Це той Джокер?

Дайте його телефон, хто має.

Опубліковано
12 хвилин тому, vaz75 сказано:

Дайте його телефон, хто має.

ось його продавців  095-447-52-12   068-003-76-76   063-417-46-46

Опубліковано
On 21.07.2018 at 19:47, Nokian сказано:

Просто прийти , в кого є тестер самий звичайний і поміряти напругу. Тоді можна було б робити висновки далі.

Я це роблю безкоштовно.

On 21.07.2018 at 14:57, Sashapetrash сказано:

треба тестер мати вдома і тоді щось можна говорити

і що толку зі "звичайного тестера" вдома? поміряти напругу на акумі без навантаження? так он продавці наміряли 3.79В - і що з того толку?

міряти тут треба внутрішній опір, а для цього треба мати LCR-метр, а не звичайний мультиметр. ну, і просто мати його мало - ще треба знати межі норми цього внутрішнього опору для акумуляторів, щоб з чимось порівнювати отримане значення і з цього робити якісь висновки.

On 21.07.2018 at 14:52, Sashapetrash сказано:

при підєднаній батареї без зарядного пристрою, в момент включення тестером треба було міряти, напругу на платі

не кожен, хто сидить на ремонтах телефонів, коректно зможе поміряти напругу на платі, а радити це пересічному користувачу, ще й в момент включення...

але, виходячи з того, що акумулятори - дефіцит, що характерно для старих моделей телефонів, то дам 90% - що проблема саме в "банці", і з такою самою ймовірністю - знайдений "новий" акумулятор так само буде або дохлий, або майже дохлий.

в мене є старенький сіменс s45 - колись пробував "оживити", купив новий акум - так само тримав пару годин, і вимикався при дзвінку. під'єднав 18650 - може тримати тиждень з розмовами. але користуватись кнопочним телефоном з 18650 - незручно.

але якщо це смартфон чи планшет для стаціонарного використання (наприклад, в авто) - то є сенс заморочуватись.

Опубліковано
14 минут назад, rrid сказал:

і що толку зі "звичайного тестера" вдома? поміряти напругу на акумі без навантаження? так он продавці наміряли 3.79В - і що з того толку?

міряти тут треба внутрішній опір, а для цього треба мати LCR-метр, а не звичайний мультиметр. ну, і просто мати його мало - ще треба знати межі норми цього внутрішнього опору для акумуляторів, щоб з чимось порівнювати отримане значення і з цього робити якісь висновки.

не кожен, хто сидить на ремонтах телефонів, коректно зможе поміряти напругу на платі, а радити це пересічному користувачу, ще й в момент включення...

але, виходячи з того, що акумулятори - дефіцит, що характерно для старих моделей телефонів, то дам 90% - що проблема саме в "банці", і з такою самою ймовірністю - знайдений "новий" акумулятор так само буде або дохлий, або майже дохлий.

в мене є старенький сіменс s45 - колись пробував "оживити", купив новий акум - так само тримав пару годин, і вимикався при дзвінку. під'єднав 18650 - може тримати тиждень з розмовами. але користуватись кнопочним телефоном з 18650 - незручно.

але якщо це смартфон чи планшет для стаціонарного використання (наприклад, в авто) - то є сенс заморочуватись.

дякую кеп, думаю і без вас тут все ясно

я і писав вище що міряти в момен включення на платі пристрою, багато апаратів включаючи "гамнофлаї" мають сервісні контакти на платі

перечитайте тему тоді щось пишіть

Опубліковано
56 хвилин тому, Sashapetrash сказано:

дякую кеп, думаю і без вас тут все ясно

я і писав вище що міряти в момен включення на платі пристрою, багато апаратів включаючи "гамнофлаї" мають сервісні контакти на платі

перечитайте тему тоді щось пишіть

що ж тут "ясно", якщо вже третя сторінка обговорення, а найбільш ймовірна причина згадана десь на останніх позиціях можливих варіантів?

не кажіть, що кому читати - і не скажуть, куди вам піти :)

Опубліковано
1 минуту назад, rrid сказал:

що ж тут "ясно", якщо вже третя сторінка обговорення, а найбільш ймовірна причина згадана десь на останніх позиціях можливих варіантів?

3 минуты назад, rrid сказал:

не хаміть

про перевірити падіння напруги під час ввімкнення я писав вище, а про поради що я писав то почніть спочатку з ТС-ра

я не екстрасенс щоб знати чи є в людини тестер чи немає, і чи вміє людина ним користуватись чи ні, бачу людина розібрала смарт сама міняє акуми, я ж не знаю його компетентності в данній справі, ось і порадив що можна зробити

Опубліковано

Тест-контроль потрібно чисто для того,щоб  перевірити чи не обірвані контакти АК.

І все.

Дальші дії недоцільно економічно.

Крім тих, кому нема що робити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...