Перейти до змісту

Дублікат автомобільного ключа

foxx77

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
35 минут назад, foxx77 сказал:

Де в Луцьку роблять?

Я знаю що роблять в Глобусі (біля входу в Торбу), в Там Тамі (біля Брами), або на Винниченка біля карабасу. Це все один власник то ціни однакові

Опубліковано

І на Формулі роблять. 

Зверну увагу, що ключі бувають з чіпом (іммобілайзер), і якщо тобі треба такий ключ для заводки авто, то потрібен сканер (на Формулі точно є, в ТАм-Тама не знаю), ну і заготовка відповідна (з електронною начинкою), а якщо лише для відкривання дверей, то зрозуміло, що можна шукати звичайного "ключника", аби він заготовку мав.

Опубліковано

Тільки ключ без електроніки. Треба робити в заготовці виборку металу, канавку криву, вони таке роблять? Це ж якийсь станок має бути спеціальний?

Опубліковано

В Там-Тамі нарізав.На одну сторону кладуть оригінальний ключ,на іншу дублікат-заготовку.Фреза бігає по заготовці і повторює,а по оригіналу в холосту.Повторює і нарізає канавку.

Опубліковано

не треба орігінальний ключ - в мене колись спиздили ключа з кармана в новій лініі -приіхав відкрив зробив нового 0509168976 Віктор

Опубліковано
5 часов назад, Oli сказал:

якось бачив такий спосіб, це реально у всіх так з номерами?

В мене на кілечку з ключами висіла заводська бірка з номером.

Опубліковано

мені роки 3 тому на Глушець до ауді  зробили дублікат ключа.біля Карабаса на вітрині вісили авто ключі.казали вони перемістилися в глобус

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...