Перейти до змісту

не очень гарячая вода

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Генеральний директор «Луцьктеплоенерго» Олександр Кропива у телефонному коментарі «Волинським Новинам» 16 вересня розповів, що гарячу воду подадуть для того, щоб жителі Луцька зробили висновки, хто правий у конфлікті між «Луцьктеплоенерго» та міською владою.

Олександр Кропива проінформував, що гарячу воду населенню подадуть у найкоротший термін. Проте конкретну дату ген директор «Луцьктеплоенерго» не захотів назвати, посилаючись на те, що ця інформація може бути неправильно сприйнята і використана проти нього, оскільки у конфлікті «відбувається дуже багато дискусій, багато бруду і брехні».

«Мене ніхто не заставив, а це моя добра воля. Я хочу, щоб люди самі зрозуміли, хто є правий в цьому конфлікті, а хто неправий. Кому вони платять гроші і від кого треба вимагати теплопостачання, і що потрібно робити, щоб це теплопостачання зимою було», – зазначив Олександр Кропива.

За словами пана Кропиви, «на сьогоднішній день причиною непостачання теплової енергії є відсутність розрахунків ДКП «Луцьктепло»». Як стверджує керівник «Луцьктеплоенерго», обіцяних шести мільйонів гривень у погашення заборгованості його підприємство не отримало і борг «Луцьктепла» є.

Довідково:

Під час прес-конференції 9 вересня директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук розповів, що борг очолюваного ним підприємства перед ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» складає близько 6 мільйонів гривень і те, що цей борг погасять на протязі місяця.

©

• Відповідей 700
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Мене ніхто не заставив, а це моя добра воля. Я хочу, щоб люди самі зрозуміли, хто є правий в цьому конфлікті, а хто неправий. Кому вони платять гроші і від кого треба вимагати теплопостачання, і що потрібно робити, щоб це теплопостачання зимою було

Такой себе местный божок:"Нате, людишки, вам водичку гарячую, но про тазики не забываааем, не забываааем! А буржуйки на зиму все прикупили? Нет? Спешим! Покупаем! "

Опубліковано

і що нема ?, я посуд з понеділка не мою, середу чекаю :D , єх прийдеться сьогодні після роботи мити добрим старим способом напевне....

Опубліковано
Мало того, що немає гарячої, так ще й холодну відключили :D

+ света у некоторых нет, просто лучше не придумаешь.

Опубліковано

Цікаво, це тільки в нашому будинку чи у всіх так

десь з вівторка напевне з холодного крану тече якась непонятна рідина , кольору юппі :_40:

добре що готувати не потрібно, бо чоловік у відрядженні, а так би прийшлось в магазин бігати за водою 

:)

Опубліковано
Цікаво, це тільки в нашому будинку чи у всіх так

десь з вівторка напевне з холодного крану тече якась непонятна рідина , кольору юппі :_40:

добре що готувати не потрібно, бо чоловік у відрядженні, а так би прийшлось в магазин бігати за водою 

:)

Во-во, в мене таке саме чудо з крана тече. Набрала води в тазик - вона трохи відстоялась, і дно тазика виявилось вкритим тонким слоєм ржавчини. А знаєш як моя мама раніше боролась з іржавою водою? Вона об’язувала кран марлею складеною в пару-надцять раз. Може то пора дістати мамин дівайс? :)

Опубліковано
<skip>

«Мене ніхто не заставив, а це моя добра воля. Я хочу, щоб люди самі зрозуміли, хто є правий в цьому конфлікті, а хто неправий. Кому вони платять гроші і від кого треба вимагати теплопостачання, і що потрібно робити, щоб це теплопостачання зимою було», – зазначив Олександр Кропива.

<skip>

©

Ну ну ... мабуть не тільки я піду взимку грітися до цього завзятого дотепника додому...

Опубліковано

Ось знайшов цікавий комент в неті на цю тему:

"Грош-цена власти города, которую шантажирует один барыга!

Не можеш справится сам -возьми кредит построй свою котельню и пусть Крапива сидит и сам себе даёт тепло и горячую воду. А может Шиба денег от Кропивы взял и теперь имитирует деятельность и возмущение?

Как еще понять,что на заседание Верховного суда 28,08,2008г представитель городской власти "не смог попасть""

Опубліковано
Де та курва жиЄ? :) (можна приватом)

"Тайна вклада" гарантується :)

А як його побатькові? Бо найшов пару кропив

post-2577-1221746280.jpg

Опубліковано

Ананійович. А ще в нього є старший брат Вячеслав з котрим вони завжди разом бізнес крутили і котрий зараз ніде не світиться.

Опубліковано

Гоцалюк и Кропива отметились сегодня на канале "Чесних новин".

ключевая фраза в этом конфликте, по моему- "луцька влада хоче повернути котельню".

Опубліковано

Так бачив по 5 каналу

мужик старий приколов - немає де дитину помити

В мене бойлер його на 10 дітей вистачить

+ до того що якщо остра необхідінсть помитися завжди є як

інша справа що повинна бути вода

Але нову ж таки Кропива тут не виновтуй а виновата влада яка продала котельну :)

Опубліковано

"Тайна вклада" гарантується ;)

Ананійович. А ще в нього є старший брат Вячеслав з котрим вони завжди разом бізнес крутили і котрий зараз ніде не світиться.

старшОй бойлерами торгует :)

Опубліковано
старшОй бойлерами торгует :)

:angry: шо серйозно? якшо так то це вони класно придумали, хитрі як євреї :( ще б взяв старшой мононополію в торгівлі бойлерами до всього цього :)

Опубліковано
+ до того що якщо остра необхідінсть помитися завжди є як

Ти сам взагалі зрозумів що написав? Хоч якісь розділові знаки став для зрозумілості, а заразом і можна перевірити, як слова пишеш. Людям легше буде читати. Без образ.

бачив по 5 каналу

мужик старий приколов - немає де дитину помити

В мене бойлер його на 10 дітей вистачить

І до цього твого опусу. Що тебе прикололо раптом? Ти що пропонуєш свій бойлер для дітей, яким треба помитися?

Опубліковано

Вибачте мене нерозумного...

Нікого не хотів образити.

Простітє, царь батюшка, чєлом бью и на тьєбья уповаю

Опубліковано

я вже писала вище , станом на 2006р  прописаний по вул Будівельників 11 кв 44   но чи там живе, ХЗ :)

сторінкою вище навіть карта є

Опубліковано

Да уж., с такой "горячей" водой как сейчас (ул. Кравчука), можно только умываться по утрам. А для того чтоб принять душ, ее стоит подогреть на грусов 40, а ведь щас значительно похолодало, хочеться в горячей ванне полежать, притом просто напустив воды, а не подогревая ее кипятильником и в кастрюлях...

Просто кошмар, цены на горячую воду и отопление подняли, а качество подачи ухудшилось и это при том что газ еще не дорожал. Я смотрю у нас любят цены с потолка снимать, типа: "Треба дорогу до дачі зробити, адже зима скоро прийде.. Мабудь тре цiни на горячу воду та опалення пiдняти... Так i зроблю! А коли газ подорожчає ще матері дорогу в село зроблю.. Точно, якраз те шо треба…".

Я вспоминаю как у нас когда-то было расписано в квитанции по оплате: "холодна вода, пiдiгрiв води, вода для пiдiгрiвання, опалення", газ тоже делили, потом соединяли... Так что в нашей стране бардак будет всегда. А что касается Кропивы и Шибы, то все под Богом ходим, на тот свет свое достояние и славу не заберут.., все что им будет нужно, это ямка метр на два и ящичек под их рост.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...