Перейти до змісту

не очень гарячая вода

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В середині дня і ночі відсутня Будь яка вода на частині ДПЗ. Куда звонити :D ?

ну днём нужно быть на работе...

вечером была вода, чистая и горячая

заметил что вода пропала гдето в 23:30 в 00:30 всё ешё небыло

в 7:00 уже была вода

горячая но не очень чистая

• Відповідей 700
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
За інформацією Володимира Бондарука, ВАТ «Волиньгаз» заборгував ДК «Газ України» понад 80 мільйонів гривень за блакитне паливо.

не, я просто в шоке, платишь за коммунальные услуги вовремя, знакомые тоже платят вовремя... а тут такие долги, куда идут наши деньги? или это предприятия так натягивают?

интересно, если спалить все машины под письк радой, то на сколько вырастет долг населения за газ, электричество и прочее?

Опубліковано
интересно, если спалить все машины под письк радой, то на сколько вырастет долг населения за газ, электричество и прочее?

дуже вдала описка :)

Опубліковано
Нєє, інфрачервоні обігрівачі. ХХІ століття, jоптить :)

70 грн., закручуються прям в патрон на люстрі, 150 ватт, на кімнату тра 2-3.

А де таку вещь в луцьку мона купити?

Опубліковано

Замовити в Світло Люксі перед мостом на Перемоги. Правда ассортиментик маловат, і вживу пощупати навряд-чи вийде.

Я купував на барахолці німецькій - Philips.

Опубліковано

Сьогодні зранку на дверях підїзду прочитав бумагу формату А3 з таким текстом:

"ЗА РІШЕННЯМ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ ВІД 1 ЖОВТНЯ КОТЕЛЬНЯ НА КАРБИШЕВА 2 НАЛЕЖИТЬ ГРОМАДІ, А НЕ КРОПИВІ! ВІТАЄМО ЛУЧАН З ПЕРЕМОГОЮ І З ГАРЯЧОЮ ВОДОЮ В ДОМІВКАХ!"

Але води як небуло так і нема (вул. Гордіюк), так що то виходить? тепер громада буде нас кормити обіцянками? чи громада ще не захватила котельню? тоді коли йдем штурмом на котельню? :0123:

Опубліковано

води немає (Конякіна), здайецця мну шо "громада" і "Кропива" то є одна пика=)

А шо прикольно, берем штурмом котельню, шляхом роздачі важливих аргументів ( :0167: пі***лєй) охороні кропиви з особливойу завзятістю вламуйемся в кабінет самого гербарійа, з криками а х ти му**к є**чий, шоб тебе моль трахнула демократично відривайем йому все що відривайецця і змушуйем вельмишановного сорняка (з таким реготом йак це роблять злі генійі в тупих голівудських фільмах ) дивитись "Самый лучший фильм" з кінця разів 10, таких знущань він не зможе винести і віддасть нам котельню , а далі його можна передати херсонській громаді, в них йа думайу теж з фантазійейу все впорядку... отакот...бугога:Д :0123::huh:

пс. сприймати всю ту ахінейу шо йа написав з гумором=) але всі ці обіцянкі вже реально задовбали, води йак не було так і нема, а це вже не смішно :( :((((((((

Опубліковано

Шиба міг би вже нову сучасну котельню побудувати для міста за той час скільки він сидить в кріслі. Ці "постанови" і "заяви" вже набридли. Скоро опалювальний сезон розпочинається, треба переживати вже не за воду а за тепло...

Дуже добре видно роботу нашої місцевої влади на прикладі площі перед Облдержадміністрацією, розвалили там все і кинули. Круті хлопці.

Опубліковано
Шиба міг би вже нову сучасну котельню побудувати для міста за той час скільки він сидить в кріслі. Ці "постанови" і "заяви" вже набридли. Скоро опалювальний сезон розпочинається, треба переживати вже не за воду а за тепло...

Дуже добре видно роботу нашої місцевої влади на прикладі площі перед Облдержадміністрацією, розвалили там все і кинули. Круті хлопці.

Во во) В любу пору року ідеш, а там 1 трактор стоїть і чувак біля нього ходить(напевно зображують роботу) ;)

Опубліковано

ги чоловік пожартувати наді мною хотів тільки що чи серьйозно каже, ХЗ тепер

Каже мені, подивись у вікно, а труб то нема , я в вікно а іх таки нема,

а він каже, вночі ж впали, ти що не чула ???

я в шоці, розігруе чт ні ? але іх таки нема

• Адміністратори
Опубліковано

Якби їх ну було то у мене була б катастрофа.

На тих трубах наше обладнання для бездротового інету стоїть :)

Опубліковано

а от цікаво,за скільки грошей приватизували цю котельню,якщо тільки на продажі тої турбіни Кропива заробив 8млн.грн.

Опубліковано

сегодня, вроде- инфа в интернете проскакивала, на карбышева должна состояться акция (укр.- атентат) громадского актива луцка, по возвращению котельни "законным" хозяевам.

Опубліковано

"нєт ума- строй дома"

чи котєльні :)

в кропиви силова, в кропиви хімводоочистка, в кропиви газовий вузол.

котельня одна - ніщо ;)

Опубліковано

Цікаво, скільки ще всього треба відключити - холодну воду, газ, світло, опалення чи каналізацію, щоб народ у цій країні таки взявся за вила?

Опубліковано
Цікаво, скільки ще всього треба відключити - холодну воду, газ, світло, опалення чи каналізацію, щоб народ у цій країні таки взявся за вила?

треба заборонити горілку,пиво,цигарки і відключити телебачення. ;)

Опубліковано

купили котельню за 6 млн. грн. всього то.. .1 млн євро. ппц..

Тепер він скільки заробить.. в 10 розів більше.. (щонайменше) .

Опубліковано
треба заборонити горілку,пиво,цигарки і відключити телебачення. :)

чёт вспомнилась наша революция, вся страна бастует, а львов тупо гуляет, и самая страшная новость за всё время. что я там услышал, была в магазине: "ликёроводочный бастует, у нас осталось всего четыре ящика водки"

а телевидение отключать низзя, а то как народ и продавцы узнают что бухашку и куришку запретили? :)

Опубліковано

Не витримав лихої долі - купив вчора бойлера.

Арістон - 100л 770грн з доставкою додому.

1,5КВт. потужність. 2,5-3 год гріє до 46°С (гаряча вода)

Опубліковано
Не витримав лихої долі - купив вчора бойлера.

Арістон - 100л 770грн з доставкою додому.

1,5КВт. потужність. 2,5-3 год гріє до 46°С (гаряча вода)

плоский или "бочкой"? типа- как к стене прилегает?

себе надо присматривать..

но по закону "западла", как только я куплю себе бойлер, на утро "дадут" и горячую воду..

Опубліковано
но по закону "западла", как только я куплю себе бойлер, на утро "дадут" и горячую воду..

товарисщ Кропива свовоего не упустит, если его и заставят включить то будет оключать как только будет возможность

вывод: если есть возможность - ставь

Опубліковано

да возможность то есть, у меня все трубы выведены, я предусмотрительным был, когда ремонт делал, только бойлер прицепить и все...

но как вспомню эту бадью на стене, а у меня раньше круглый был, как бочка, выбора тогда еще особого не было..

вот и интересуюсь развитием сан\технической мысли..

хотя, конечно, 100 литров по стене не размажешь...

Опубліковано

да, совсем забыл,

шановни лучане!

если вы хотите, чтобы в ваших оселях ВСЕГДА была горяча вода

скидывайтесь мне на бойлер

чем быстрее я его куплю, тем быстрее она у вас появится

с уважением, ваш info

:)

Опубліковано

Навіть Кривицький назвав Кропиву неадекватним

Начальник головного управління містобудування, архітектури і ЖКГ Волинської ОДА Антон Кривицький назвав поведінку керівника ТзОВ «Луцьктеплоенерго» Олександра Кропиви неадекватною. Це він заявив на засіданні обласного штабу з підготовки до зими, - повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

«Позиція пана Кропиви, я просто не знаю, який характер вона носить, неадекватна. Таке враження, що людина не думає, що вона робить…», - зауважив пан Кривицький.

За його словами, проблему із запуском котельні на вулиці Карбишева, 2 слід вирішувати негайно, «щоб люди тут, на Київській площі, розлючені не збирались і не стояли…».

Нагадаємо, що донька пана Кривицького Олена Жогалко під час «прихватизації» котельні на вулиці Карбишева, 2 за часів мерствування Антона Кривицького увійшла до числа співзасновників ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», якою керує Олександр Кропива...

©

P.S. петросяни...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...