Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ти шо не бачиш, то ж джип!!! Йому требе багато місця щоб відкрити двері, там ж фіксатори і сам водій повний. Так що став дуже гарно!

Опубліковано

Ти шо не бачиш, то ж джип!!! Йому требе багато місця щоб відкрити двері, там ж фіксатори і сам водій повний. Так що став дуже гарно!

То не "ДЖип", то БМВ ! (бойова машина Волині)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Знову перехрестя пр. Волі і вул. Паркова, прямо під світлофором на повороті припаркувася паркетник.

s_1404923403_2381528_b69694e160.jpg

Опубліковано

Знову перехрестя пр. Волі і вул. Паркова, прямо під світлофором на повороті припаркувася паркетник.

s_1404923403_2381528_b69694e160.jpg

Міняла нібось

Опубліковано

ще один "майстер" парковки. я б з "натяжкою" зрозумів би водія, якби не було місця, а в даній ситуації місця було ну просто "валом"!

З.І. заїзд з вул. Ветеранів у двір біля маг. "Вірена".

003f8731ba8ct.jpg

Опубліковано

ще один "майстер" парковки. я б з "натяжкою" зрозумів би водія, якби не було місця, а в даній ситуації місця було ну просто "валом"!

Оооонтам зліва зелененький гараж - біля нього парковка є.

Опубліковано

Оооонтам зліва зелененький гараж - біля нього парковка є.

саме так і, до речі, на цій парковці на той час не було жодного авто.

Опубліковано

ще один "майстер" парковки.

Він за хлєбушком вийшов. Мудак.... ))))

у тому то і річ, що "хлєбушка" він міг купити за 2 хв, але ж я встиг перед ним постояти, з'їздити купити продуктів, з'їздити додому взяти "фотік", а також "наклацати" декілька зображень з цим "вазом".

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Возможно в это не спокойное для Украины время я не вовремя со своими фото.Но у меня вопрос:это,что новая Украина стремящаяся в Евросоюз?Это для этого человека люди стояли на майдане и сейчас продолжают проливать кровь?Еб...нный "лекс" если ты видишь этот пост -встань на колени и покайся!

post-9141-0-88748000-1405917002_thumb.jp

Опубліковано

barancuk, 2 метри для проходу пішоходів лишилось? При чому війна, майдан і Євросоюз до ПДР?

Это тратуар.Какие 2 метра?Какие?!В этот период надо уважать свой город,людей,а не выставлять свой рот-лекс на показ.Но я надеюсь,что в скором времени мы вернёмся к такого рода выходкам))))Подождём чуток!

Опубліковано

barancuk, 2 метри для проходу пішоходів лишилось? При чому війна, майдан і Євросоюз до ПДР?

Это тратуар.Какие 2 метра?Какие?!В этот период надо уважать свой город,людей,а не выставлять свой рот-лекс на показ.Но я надеюсь,что в скором времени мы вернёмся к такого рода выходкам))))Подождём чуток!

Если ты немного почитал бы правила то понял, что нарушения нет.

Я уверен что парковался он когда на дороге стояли таксисты. И со стороны водителя с номерами "Лекс не замечал ни разу хамства на дороге.

А так, чисто придраться, то можно и к столбу.

jack74, а з інтервалом 2 м не можна. Можна біля бровки, якщо для пішоходів залишилось не меньше 2-х метрів і нема знаків які це забороняють!

Опубліковано

И со стороны водителя с номерами "Лекс не замечал ни разу хамства на дороге.

Оттут я, Коля, з тобою поспорю!!! А мені вже два пригадалось, на власні очі бачив ;) .

Опубліковано

Dream, з такої логіки давай всю Театральну площу перетворимо на автостоянку, з інтервалом 2м...

де-юре порушення немає, де-факто - водій зробив не красіво.
Опубліковано

Это тратуар.Какие 2 метра?Какие?!В этот период надо уважать свой город,людей,

В який такий період не діє п.15.10.в ПДР? Я скажу так: якщо говорити про зміні в суспільстві, то треба почати з себе - наші люди звикли що паркуватись в 30 метровій зоні зупинки це відносно нормально, а заїхати на тротуар це не єсть гуд, хоча перше заборонене, а друге ні.

Нехай міська влада встановить стовпчики, півсфери, що небудь, що не дасть змоги виїжджати авто на тротуар і не сильно зіпсує звн. вигляд проспекту. Отоді таких фото і не буде з'являтись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...