Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так, шановний, це воно. Бачу, не одного мене ці водятли дістали ))) До речі, на фото ще миримо. Буває, що ні виїхати ні в*їхати на ці вулички неможливо.

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

І.Франка

post-684-0-48685200-1402311025_thumb.jpg

post-684-0-89895400-1402311052_thumb.jpg

post-684-0-25096000-1402311082_thumb.jpg

це вхід до ветеренарної клініки, там майже завжди так, хазяї своїх улюбленців під самі сходи підвозять, ніякої порядності, створюють незручності як пішоходам, так і водіям інших автівок, місцевим поблизу працюючим і т.д. неможна так, посвинськи дійсно...

Опубліковано
Там Там:
Для повної картини треба було ще того жопеля зфоткати. Чи як він стати мав коли по розмітці станеш якісь двері не відчиняться.
Опубліковано

Там Там:

IMAG0041.jpg

Неможливо так розсуждати, ви бачили яка ситуація була до того? можливо на момент паркування, ланос припаркувався в лічених сантиметрах між двома авто. Або ж на місці де партфайндр стояла інша автівка, яка займала дві полоси і водій ланоса максимально прижався до неї. Якби в мене була б така ситуація, я би також так зробив, але це не значить що потрібно вважати водія бидлом

Опубліковано

І де там є можливість стати нормально? Джип став вплотну до розділювальної, якщо станеш "нормально", то з його сторони "нормально" вже не вилізеш з машини.

А з іншого боку взагалі... Сюди все-одно інша машина не влізе навіть якщо підсунешся до джипа...

Короче, афтар - лісапедіст

Опубліковано

Джип вліз в полосу, а ланос до того широкий що відразу 2 повинен займати. Ой, ну вибачте будь ласка, я не замітив...

Опубліковано

Фото зроблене в той момент коли Ланос тiльки пiдiхав.

Да,я лiсiпiдiст,давайте i далi будем так жити,бачу багато захисникив Ланоса.

Опубліковано

Фото зроблене в той момент коли Ланос тiльки пiдiхав.

Да,я лiсiпiдiст,давайте i далi будем так жити,бачу багато захисникив Ланоса.

Я автомобіліст і поважаю велосипедистів не менше ніж автомобілістів.

В даній ситуації, на мою думку, неправий водій в першу чергу опеля, оскільки порушив правила розмітки, далі неправий водій ланоса, оскільки нвіть при обмалі місця він міг притулитися впритул до вектри, чим наказавши власника, а сам міг спокійно вийти, місця вистачило б (я б вийшов без проблем) і було б вільне місце.

Просто вести себе ось так по причині, що так ведуть себе інші не вихід із ситуації.

Опубліковано

Там Там:

IMAG0041.jpg

імхо, водію ланоса нічого не заважало стати між двома білими лініями, навіть той же джип. ну відкрив би двері не так широко, хіба ж це проблема. тоді відїхав би опель - і звільнилося б 2 місця

ніколи не розумів паркування відносно машин, а не відносно ліній розмітки.

Опубліковано

імхо, водію ланоса нічого не заважало стати між двома білими лініями, навіть той же джип. ну відкрив би двері не так широко, хіба ж це проблема. тоді відїхав би опель - і звільнилося б 2 місця

ніколи не розумів паркування відносно машин, а не відносно ліній розмітки.

Машину маєш? Якщо так, то за твоїм методом паркування в тебе вже стільки вмятин на дверках повинно бути.

Опубліковано

машину маю, вмятин немає - може через те, що я худий? )))

а метод паркування дуже простий - паркуватися по мірі можливості згідно розмітки, а не як мудак. нічого не порушуєш і ніколи не стаєш персонажем фото в цій темі

Опубліковано

машину маю, вмятин немає - може через те, що я худий? )))

а метод паркування дуже простий - паркуватися по мірі можливості згідно розмітки, а не як мудак. нічого не порушуєш і ніколи не стаєш персонажем фото в цій темі

Причому ти худий чи ні, водій джипа може бути нехудим, але й те не важно, просто по привичці з розмахом відкриє свою дверки, вліпить в твою, матюкнеться і поїде далі, а в тебе вмятина.

Опубліковано

Пішла тема худий не худий. Колись мав Ланоса. і щоб мені з нього вилізти (2 метри росту) мені треба було двері відкривати на максимум інакше я з під руля не вигріб.

Так що і ріст і об"єм теж деколи відіграють свою роль.

Опубліковано

жарти жартами, то таке

але на фото добре видно, що навіть при повністю відчиненій дверці до лінії ще залишається майже ті ж півкорпуса ланоса, які заважатимуть припаркуватися іншому авто на місці лівіше, якщо відїде опель. і взагалі на тій парковці нормально можна паркуватися по лініям, і вистачає місця, щоб відкривати двері і сідати і худим, і товстим.

Опубліковано

а крім того "худий чи ні" є ще й доводчики дверей, які самі довідкривають твої двері (напр. в мене в Партнері) і бахнуть твої двері йому в джип, а тоді порозповідаєш про паркування відносно якихось там полосок на тротуарі.

Опубліковано

а крім того "худий чи ні" є ще й доводчики дверей, які самі довідкривають твої двері (напр. в мене в Партнері) і бахнуть твої двері йому в джип, а тоді порозповідаєш про паркування відносно якихось там полосок на тротуарі.

ну вибачте, якщо руки не з того місця ростуть, щоб двері акуратно відкрити, то да - нахуа тоді взагалі ті полоски, та й взагалі взаємоввічливість

пропоную припинити це обговорення

Опубліковано

в мене з потрібного місця руки ростуть. Питання - нафіга ризикувати?

...певно, ти не знаєш, що таке "доводчики"...

ПиСи: "ваємоввічливість"?!? ЩО це? Це коли я йому в бочину дверкою гепну, а він мені посміхнеться і скаже "та фігня"? Ти з якої планети?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...