Перейти до змісту

Вороніння іржавим лаком


AgentSmith13

Рекомендовані повідомлення

Хто, власне, займався воронінням "іржавим лаком"? Може, знаєте, де у Луцьку можна придбати в, так би мовити, "перевыреного" продавця? Треба заворонити ніж. Зустрічне питання - як зняти фарбове покриття з Glock78, може хтось стикався? А то на форумах дехто пише, що воно ледь не ваткою зі спиртом знімається, в моєму випадку - не проходить. Рідна фарба просто коцається, вороніння саме інржавим лаком має бути надійніше. Основне питання до тих, хто пробував воронити саме цей ніж - при зануренні покритого лаком леза в киплячу воду, а потім в масло - з рукояткою нічого не трапиться? А то вона там незйомна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

А яка там сталь? Іржавий лак "бере" тільки те, що іржавіє і колір вийде не обов'язково чорний, наприклад лезо фуганка з якоїсь "швидкоріжучої" HSS стало темно-сірим. А ШХ15 (обойма підшипника) почорнів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додам по темі. Де купити в Луцьку в перевіреного продавця не знаю, але знаю де можна знайти його в інтернеті - на форумі "копачів" reibert. Собі там і купував. Коли воронив клинки (без рукояті), то маслом просто протирав підігріте лезо (наприклад феном), а в гаряче не пхав, інакше можна відпустити сталь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись сам робив іржавий лак)))) можу дати на пробу( якщо ще не викинув),але сам ним так і не воронив!!!так що вийшло я не знаю))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...