Перейти до змісту

FOX

FOX

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Насмілюся викласти свої фотографії, щоб почути відгуки, а особливо свої помилки. :)

На так що поїхали....

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Макро, як макро, на фото київського майдану щось не те з горизонтом, зате вона ще раз доводить, що Земля має форму кулі. :) А до Миколая я б ближче підійшов, чи ти хотів показати ями на бруківці та магічний ромб на тротуарі ? І різкості на цьому знімку зовсім нема. Ніякий олімпусівський стабілізатор штатив не замінить. :) . імхо

Опубліковано

Наше місто

post-1524-1211991491.jpg post-1524-1211989347.jpg

На фото там где Киевская ровнее бы горизонт, и что если поробовать снять этот кадр со штатива вечером, кадр был-бы гораздо интереснее (мне так кажется)

Опубліковано

Київська неодміно буде і вечером, але пізніше після сесії. А от як горизонт рівнішим зробити поки недогадаюся.

А от до миколая треба було дійсно трошки блище підійти. Там мені понравилося відбиття світла на бруківці.

Дякую за поради! Буду пробувати виправляти недоліки.

Опубліковано
Київська неодміно буде і вечером, але пізніше після сесії. А от як горизонт рівнішим зробити поки недогадаюся.

А от до миколая треба було дійсно трошки блище підійти. Там мені понравилося відбиття світла на бруківці.

Дякую за поради! Буду пробувати виправляти недоліки.

Ровнее горизонт я имел ввиду просто что он немного наклонён влево.

Если не векрет, откуда снимали? Тоже хотелось бы снять это но только вечером (обажаю такие виды с крыш)

Опубліковано

Судя по картинке, снято с крыши дома, в котором "ВоПак" ;)

Хотя... может просто с балкона :)

Опубліковано
Ага саме той дім і саме з криші.

А туда есть выход?

Судячи з того, звідки були зроблені фотографії то є, але туди залазити не можна :smile3:

Опубліковано

Вже трохи краще, але слідкуй за горизонтом. В тебе ж міська рада і замок стоять не вертикально, а як Пізанська вежа. І на третьому фото перед замком дуже багато пустого простору, якось воно щось не то....

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=3095 тут лежать ссилки на хорошу фотолітературу, почитай, може щось знадобиться в майбутньому, щоб фотографії були цікавішими....

http://www.busheron.ru/master/teory/kompozi/ коротенько про все можеш тут глянути.

Опубліковано

Ні, тільки обрізаний, щоб був більш менш по центру, не в фотошопі, а в прозі яка йшла разом з фотоапаратом.

Опубліковано
Ні, тільки обрізаний, щоб був більш менш по центру, не в фотошопі, а в прозі яка йшла разом з фотоапаратом.

Дійсно - вав! Вражаюче! +1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...