Перейти до змісту

Проверка здоровья, где?

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ посоветуйте где можно пройти профилактический осмотр врачей? не для галочки, а для себя, ну так просто чтоб на УЗИ посмотрели все органы, кровь и т.д. Чисто для профилактики scandisk запустить для организма :D

Опубліковано

УЗІ в 2-й лікарні, приймальне відділення, там де швидка підїжжає. Там-же в поліклініці можеш знайти свого дільничного тєрапєта, з яким порішаєш повиписувати направлення до всіх.

А якщо не хоч вставати в 6 ранку на аналізи і стояти потім день в чергах з бабулями - краще пройди обслідування по методу Фолля - 40 хв. знімають показники з акупунктурних точок, а потім дають тобі повну роздруковку, що в тебе хворе і що вимагатиме підвищеної уваги в майбутньому. Мені робили - показало що БУЛО запалення легень в 11 років, отакот :lol:

Опубліковано
УЗІ в 2-й лікарні, приймальне відділення, там де швидка підїжжає. Там-же в поліклініці можеш знайти свого дільничного тєрапєта, з яким порішаєш повиписувати направлення до всіх.

О нет, к терапевту во 2-ю не пойду, больше здоровья сохраню и нервов.

А якщо не хоч вставати в 6 ранку на аналізи і стояти потім день в чергах з бабулями - краще пройди обслідування по методу Фолля - 40 хв. знімають показники з акупунктурних точок, а потім дають тобі повну роздруковку, що в тебе хворе і що вимагатиме підвищеної уваги в майбутньому. Мені робили - показало що БУЛО запалення легень в 11 років, отакот :lol:

Фолля это типа на руки всякие проводки подключать, если да то я этому не верю. Знаю как ребята раскручивали этот бизнес в те времена. А насчет воспаления то покажи у кого его в детстве небыло, у меня был знакомый врач как только кашлял в детстве послушает, все воспаление легких :lol: а мне и по кайфу было школу минимум на 2 недели пропускал.

Опубліковано

я пройшов без черг і проблем,але якісно в Теремно,сімейний лікар(там де колись ДЕЛЬФІН баная була).Знайду візитку викладу контакти

Опубліковано
я пройшов без черг і проблем,але якісно в Теремно,сімейний лікар(там де колись ДЕЛЬФІН баная була).Знайду візитку викладу контакти

Хто тобі сказав що ти якісно пройшов осбтеження? лапшичку любиш? кетчупу побільше купляй :D

А dimmon-у скажу-якшо нічого не турбує, то не парься, бо в тебе обовязково знайдуть проблеми зі здоровьям, потім ще пити перестанеш чи в депрессію впадеш ;) -це все жарти, а якщо серйозно то в наш час, з нашим харчуванням всі потроху хворі але це не означає шо всім тра лічитись.....

Опубліковано

Коли до мене звертається молода і здорова людина (майже завжди це чоловіки) з проханням посприяти в "комплексному обстеженні всього організму", то перша думка у мене виникає скерувати його до уролога на предмет обстеження простати :D Простатики люблять обстежуватись, але лікарям не дуже довіряють:mdr: Згідний з коллегою, що в молодому віці нема чого без потреби ходити по лікарнях і пити різні таблетки "для профілактики". Хоча здорових людей немає, є недообстежені... ;)

Опубліковано

якісно,я мав на увазі сам підхід.А діагностику я проходив кілька разів в різних місцях( в тому числі в бабульки за Крупою :D )В нас по іншому неможна.

І 70 % виявленого співпадало.

Опубліковано
Коли до мене звертається молода і здорова людина (майже завжди це чоловіки) з проханням посприяти в "комплексному обстеженні всього організму", то перша думка у мене виникає скерувати його до уролога на предмет обстеження простати :D Простатики люблять обстежуватись, але лікарям не дуже довіряють:mdr: Згідний з коллегою, що в молодому віці нема чого без потреби ходити по лікарнях і пити різні таблетки "для профілактики". Хоча здорових людей немає, є недообстежені... ;)

Пабарол, пабарол (с) :)

К урологу или дерматолагу знаю дорогу, и еслиб надо было и к ниб бы пошел сразу. А таблетки я вообще перстали пить даже когда мне их прописывали, только в сложных случаях. Т.к. в свое время 5 раз лежал с сердцем и в детской и во 2ой больнице, только потом понял что ну их нахер этих специалистов у каждого разный диагноз и лечение типа это не подходит, а давайте это попробуем. Реже ходишь к врачам и меньше все болит. Я уже молчу как меня бл... положили с хирургию на 2 недели с ВНИМАНИЕ!!! диагнозом Хранический апендецит, это как прастите, и когда меня через год только привезли с приступом апендикса в больницу, но пока ждал хирурга час, то приступ прошел, то если бы не соврал что у меня болит то хрен бы вырезали, наверно ждали бы пока вообще лопнит. Такчто ржак тьма и со стороны врачей и больных.

А провериться так хочу по приколу, хочу посмотреть в каком состоянии почки т.к. иногда хватают ну и заодно почему бы и печень поджелудочную не посмотреть, да и анализы не здать. В советское время думаю не зря на работе каждый год был профосмотр. А то что приписывать будут это как обычно так для приличия возьму бумажку ну чтобы не понижать самоуверенность и фантазию врача, лучше самому в нете пошарить что делать если проблема либо минимуму у 3-х консультацию провести.

Опубліковано

Прочитала оголошення, що відкрився новий діагностичний центр, де можна обстежитись і проконсультуватись з лікарями. Соборності, 26. Вхід з боку Фієсти. Тел. 73-72-85.

Про якість не знаю, переповідаю прочитану інформацію.

Опубліковано
Прочитала оголошення, що відкрився новий діагностичний центр, де можна обстежитись і проконсультуватись з лікарями. Соборності, 26. Вхід з боку Фієсти. Тел. 73-72-85.

Про якість не знаю, переповідаю прочитану інформацію.

Люди! Скільки раз мона повторювати- діагностичні центри це ж справжнісінький обман, юридично оформлений, не вкладайте гроші в чиїсь кармани просто так, краще потратьте їх на СВОЄ здоровья!

Опубліковано
А провериться так хочу по приколу, хочу посмотреть в каком состоянии почки т.к. иногда хватают ну и заодно почему бы и печень поджелудочную не посмотреть, да и анализы не здать. А то что приписывать будут это как обычно так для приличия возьму бумажку ну чтобы не понижать самоуверенность и фантазию врача, лучше самому в нете пошарить что делать если проблема либо минимуму у 3-х консультацию провести.

Тобі точно треба до уролога, а потім і до проктолога ;)

Опубліковано
Люди! Скільки раз мона повторювати- діагностичні центри це ж справжнісінький обман, юридично оформлений, не вкладайте гроші в чиїсь кармани просто так, краще потратьте їх на СВОЄ здоровья!

факты приведите, уважаемый.

я в свою очередь могу привести обратное: диагностический центр при институте геронтологии в Киеве.

известнейшее во всем мире заведение.

Опубліковано
Тобі точно треба до уролога, а потім і до проктолога :)

Ты типа тут Петросяна решил включить? Или опыт плохой с проктологом имеешь?

А в чем обман то? В анализах или в чем, сделать узи и дать результат где обман? Я думаю это такой же бизнес как и любой другой, а бизнес это не гос. структура, тут клиентов надо удовлетворять чтобы они были довольны и приводили других клиентов.

Опубліковано

to dimmon

Я говорю про те, що до мене не раз вже люди звертались після консультування у всіляких "діагностичних центрах", не буду конкретно перераховувати(це ж антиреклама), і приходилось заново обстежувати, вияваляти істинні причини порушень у здоровї, а то ше й часом боротись з наслідками так званого лікування у таких закладах. Свіжий приклад-не досить стара жінка обходила, як вона сама каже, усі "діагностичні центри" Волині, витратила 2000 у.е., призначали і те і те, лікувалася-безуспішно. Нарешті потрапила з ускладненнями(внутрішньою кровотечею з ракової виразки шлунка) в лікарню і перенесла досить важку операцію. Слава богу що вижила, а коли б її подивився норм. доктор і зробив просте обстеження - фіброскопію, діагноз був би встановлений правільно і шанси її на 5-річну виживаємість були б набагато вищі. І таких прикладів безліч. А на рахунок аналізів-та ти хоть знаєш скільки треба апаратури, реагентів, обладнання в приміщенні, дозволів контролюючих служб, щоб їх робити? та не один діагностичний центр луцька не має стільки грошей щоб утримувати свою лабораторію(хіба що направляють в централізовані лабораторії або в лікарняні). На рахунок УЗД - звичайно зроблять, але якість результату? Завжди приходиться переробляти на норм. апараті бо діагностичний центр не купить собі новий апарат за 100 000 зелених, а на старенькому б/у і результат відповідний + залежить від того хто дивиться. Тепер про задоволення клієнтів-ящо дупу лижуть(вибачте за такий вислів) то це ще не значить що тобі допомагають.

to shura

Як вже казав-фактів безліч. Про діагностичні центри в Києві нічого сказати не можу, т.я. з їхніми наслідками не стикався

І ще одне, якщо ви вже звернулись до одного з діагностичних центрів, вас обстежили, наставили діагнозів - ні в якому разі не розпочинайте призначене лікування!, проконсультуйтесь у спеціаліста державної установи, собі ж дешевше буде.

Опубліковано

Створено на основі медичної амбулаторії ЛПЗ - відповідно можливості обстеження і ліування обмежені. Можливо мої співрозмовники думають, що я взагалі проти діагностичних центрів-це не так, вони мають право на існування, т.я. при нашій системі ОЗ в поліклініці можна пів-дня провести в чергах. Я тільки за те, щоб центри не займалися тим, що їм не під силу і не шкодили здоровью лучан.

Опубліковано
Тобі точно треба до уролога, а потім і до проктолога :0016:

тут клиентов надо удовлетворять чтобы они были довольны и приводили других клиентов.

Перепрошую, в якому плані "удовлетворять"? :0024:

Опубліковано

to Luka:

Зачем так перекручивать, цитата совсем не к той фразе, можно же конечно и до такого дойти:

Я вообще не врач, я так практикуюсь Петросяном!

Ну так бы сразу и сказал...

Нафига такое делать?

to hyrurg:

Таких примеров можно навести и в обратную сторону, что человек ходил по больгичкам и никто ему не помог и потратил кучу времени, денег и нервов, пошел в диагностычный сразу нашли, хорошо что к нам обратились. Надо смотреть не на случай а на тенденции. Сколькао сейчас людей доверяют врачам?

Опубліковано

По-моєму ми тут обговорювали діагностичні центри Волині, а на рахунок медицини взагалі і твоїх висловів "Надо смотреть не на случай а на тенденции. Сколькао сейчас людей доверяют врачам?" Я краще промовчу, бо це дискусія не на один день і правих(винуватих) дуже складно знайти.

Опубліковано

кароче dimmon едь к бабульке за Крупу,она тебе все как на ладони расскажет.Ей дорогое оборудование и штат "отбивать " не нужно. :)

Денег можешь не брать,привези ей сахару,макарон или подсолнечного масла сколько не жалко и все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...