Fala Опубліковано 15 Березня, 2018 в 16:08 #1 Опубліковано 15 Березня, 2018 в 16:08 Потрапив в таку ситуацію, що потрібно взяти гроші в кредит, декілька тисяч, в борг не дуже хочеться. Знайшов цікаву тему називається P2P кредитування, все робиться онлайн і відсоток не високий та ще багато плюсів які обіцяють, хтось мав справу з цим P2P кредитуванням? Можливо, є якісь нюансі про які замовчується?
Alpo Опубліковано 15 Березня, 2018 в 17:00 #2 Опубліковано 15 Березня, 2018 в 17:00 51 минуту назад, Fala сказал: Потрапив в таку ситуацію, що потрібно взяти гроші в кредит, декілька тисяч, в борг не дуже хочеться. Знайшов цікаву тему називається P2P кредитування, все робиться онлайн і відсоток не високий та ще багато плюсів які обіцяють, хтось мав справу з цим P2P кредитуванням? Можливо, є якісь нюансі про які замовчується? Я до таких кредитів маю дуже специфічне відношення. Як на мене, краще вже взяти в банку, якщо є така необхідність. Там хоч більш менш все чесно.
yures Опубліковано 15 Березня, 2018 в 17:23 #3 Опубліковано 15 Березня, 2018 в 17:23 1 час назад, Fala сказал: Потрапив в таку ситуацію, що потрібно взяти гроші в кредит, декілька тисяч, в борг не дуже хочеться. Знайшов цікаву тему називається P2P кредитування, все робиться онлайн і відсоток не високий та ще багато плюсів які обіцяють, хтось мав справу з цим P2P кредитуванням? Можливо, є якісь нюансі про які замовчується? 10 минут назад, Alpo сказал: Я до таких кредитів маю дуже специфічне відношення. Як на мене, краще вже взяти в банку, якщо є така необхідність. Там хоч більш менш все чесно. Також був завжди скептичний на цю тему, але в один момент терміново знадобились гроші, пішов в так звані кредити за 15 хвилин і зрозумів що краще вже нирку продати ніж встрявати в цю справу. Потрібно було шукати варіанти, знайшов сайт FinHub на якому і здійсннюються такі послуги як p2p, в рази дешевше ніж в тих швидких кредитах, і при тому швидше і простіше, так, все робиться онлайн навіть йти нікуди не потрібно. На щастя все вже давно погасив і живу життям вільної людини ))
Alpo Опубліковано 15 Березня, 2018 в 17:27 #4 Опубліковано 15 Березня, 2018 в 17:27 Я всеодно не розумію, навіщо звертатись в подібні контори? Не краще було б позичити у своїх знайомих, або звернутись до банку, в кінці кінців?
yures Опубліковано 15 Березня, 2018 в 17:36 #5 Опубліковано 15 Березня, 2018 в 17:36 Только что, Alpo сказал: Я всеодно не розумію, навіщо звертатись в подібні контори? Не краще було б позичити у своїх знайомих, або звернутись до банку, в кінці кінців? Гроші потрібні були готівкою, а в банку щоб готівкою отримати потрібно багато документів і не багато кому їх дають насправді. Плюс купа прихованих комісій і тому подібне, а тут насправді немає прихованих комісій і з документів потрібно лише паспорт і іпн, ну і нормальну кредитну історію щоб пройти модерацію.
Соромітник Опубліковано 16 Березня, 2018 в 07:18 #6 Опубліковано 16 Березня, 2018 в 07:18 Наскільки я знаю, то те що розповідають там і те що будеш винен по договору ‒ то велика різниця. Працівники з нормального банку казали що дофіга людей приходить на перекредитування потім. В тої контори що рекламиться по інету на ютюбіку часто ‒ шото порядку декількох тисяч відсотків річних. Ти окуїєш скільки будеш їм винен, ібо якщо погасиш за місяць всю суму то це будуть лише відсотки. В Альфабанку нормальні кредити на різні суми (чим більше тим вигідніше), в Ідеябанку +/- нормуль якщо суми тра невеликі (в них навпаки невигідно брати багато). Ну але ясно що бажано довідку про офіційне місце роботи( даж якщо ти там не працюєш).
vampirich Опубліковано 16 Березня, 2018 в 07:38 #7 Опубліковано 16 Березня, 2018 в 07:38 краще взяти навіть кредитку, влетіти на тих 3-4 проценти за зняття готівки, ніж потім переплачувати неадекватні проценти всяких таких кредитних контор як варіант - монобанк, поставиш програмку на смарт, зареєструєшся, і одразу побачиш скільки кредитного ліміту тобі можуть дати, без ходіння по відділеннях і т д
MACCEN Опубліковано 16 Березня, 2018 в 07:57 #8 Опубліковано 16 Березня, 2018 в 07:57 монобанк дає спочатку 1000 але вони мають базу приватбанку, тому якщо там все гуд то й вони дадуть ліміт, але суми там копійки від 1000 до 15 тисяч
vampirich Опубліковано 16 Березня, 2018 в 09:05 #9 Опубліковано 16 Березня, 2018 в 09:05 @MACCEN 16 годин тому, Fala сказано: потрібно взяти гроші в кредит, декілька тисяч, в борг не дуже хочеться 1. багато не треба, так що цілком ймовірно що дадуть 2. перевага у тому що не потрібно ніде бігати: потративши 10 хвилин тицяння в смарті уже щось запропонують. мало - ну то й куй на них. достатньо - то чому б і ні? тим більше що навіть дупу підняти з дивана не треба
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.