Перейти до змісту

оплата за користування ліфтом

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може не в цю тему запостив, але цікавить такий момент.

У моєму під'їзді є ліфт в якому вивішена реклама, і постає питання вона ж там явно не "на халяву" вісить, так чому тоді мешканці мають платити за ліфт, тоді може частина коштів яка йде з реклами нехай іде на благоустрій (ремнт ліфта), а іншу чатсину меньшу нехай платять мешканці, а то може взагалі не платять. А то як за ремонт ліфта то здели по повній зі всіх.

Чи може директору кантори ліфт волинь чи як там вона зветься вся капуста йде на карман?

Опубліковано

Проти реклами я особисто не маю нічого проти. Але якщо фірма заробляє то повинна ділитись заробітками, тому що якщо я плачу за ліфт то не хочу там бачити рекламу (от я такий), а якщо реклама дає певні гроші то я за те щоб ці гроші йшли на ремонт ліфта і його профілактику, і за те щоб мешканці в такому випадку взагалі не платили за ліфт.

Мене не душить жаба що хтось заробляє, душить те що якщо ліфт ломається то платять мешканці, а виходить гроші за рекламу це чистий прибуток фірми - от це якось не правильно.

І як мінімум коли реклама міняється щоб людина перевіряла за одно й технічний стан ліфта то це було б теж не погано.

• 2 місяця потому...
Опубліковано
On 07.03.2018 at 09:38, MACCEN сказано:

Проти реклами я особисто не маю нічого проти. Але якщо фірма заробляє то повинна ділитись заробітками, тому що якщо я плачу за ліфт то не хочу там бачити рекламу (от я такий), а якщо реклама дає певні гроші то я за те щоб ці гроші йшли на ремонт ліфта і його профілактику, і за те щоб мешканці в такому випадку взагалі не платили за ліфт.

Мене не душить жаба що хтось заробляє, душить те що якщо ліфт ломається то платять мешканці, а виходить гроші за рекламу це чистий прибуток фірми - от це якось не правильно.

І як мінімум коли реклама міняється щоб людина перевіряла за одно й технічний стан ліфта то це було б теж не погано.

Осбб жек?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...