Перейти до змісту

Страхування життя

Кирило

Рекомендовані повідомлення

Цікавить мене думка форумчан по страхуванню життя від PZU Україна або подібних компаній. Хто що чув, думає про це. Які переваги чи недоліки страхування як такого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам застрахований, і сина застрахував. Була в Малого травма, виплата відбулась вчасно, в повному обсязі згідно умов договору. Тому поганого нічого сказати не можу. Вважаю, що варто страхуватись. Крім страхового захисту, є ще можливість заощадити. До речі, там можлива індексація платежу на рівень інфляції. Ну і плюс завжди якийсь гарантований відсоток в кінці року, який теж покриває інфляційні ризики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 минут назад, rabzy сказал:

Сам застрахований, і сина застрахував. Була в Малого травма, виплата відбулась вчасно, в повному обсязі згідно умов договору. Тому поганого нічого сказати не можу. Вважаю, що варто страхуватись. Крім страхового захисту, є ще можливість заощадити. До речі, там можлива індексація платежу на рівень інфляції. Ну і плюс завжди якийсь гарантований відсоток в кінці року, який теж покриває інфляційні ризики.

Там не тільки страховка, а й накопичення, тобто наприкінці дії договору (~20 років) виплатять всю вкладену суму + відсотки (як по депозиту) та можлива індексація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Кирило сказано:

Там не тільки страховка, а й накопичення, тобто наприкінці дії договору (~20 років) виплатять всю вкладену суму + відсотки (як по депозиту) та можлива індексація.

Вірно, саме це я і мав на увазі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, після двадцяти років заощаджень купити собі піццу за ті гроші. 

Страхуватися варто, а заощаджовати не думаю. А валютних програм немає ні в кого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Zalepok44 сказал:

Ага, після двадцяти років заощаджень купити собі піццу за ті гроші. 

Страхуватися варто, а заощаджовати не думаю. А валютних програм немає ні в кого

Сказали, що можна і валюті. Тільки при оплаті, Вам банк всерівно видасть гривні, але перерахує по новому курсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...