jack74 Опубліковано 22 Вересня, 2019 в 09:40 #51 Опубліковано 22 Вересня, 2019 в 09:40 29 хвилин тому, Ant.ares сказано: Додам ще, що в конкретно польському прикладі на прийом можеш попасти через декілька тижнів, а у випадку з вузькоспеціалізованим лікарем - декілька місяців. не так однозначно. Терміни залежать від діагноза. І там є різні "терміновості". З болями в серці тебе не будуть тримати "декілька тижнів". Не потрібно писати того, що чув десь і то лише частково. І робиться це все для того (в тому ж числі), щоб не було отих черг з бабульок, в котрих є час посидіти в поліклініці з черговим "ой, в мене шось сьогодні тиск знову", а ти на роботі, але мусиш чекати ту чергу, бо ж розкричаться!
Ant.ares Опубліковано 22 Вересня, 2019 в 11:15 #52 Опубліковано 22 Вересня, 2019 в 11:15 1 hour ago, jack74 said: не так однозначно. Терміни залежать від діагноза. І там є різні "терміновості". З болями в серці тебе не будуть тримати "декілька тижнів". Не потрібно писати того, що чув десь і то лише частково. І робиться це все для того (в тому ж числі), щоб не було отих черг з бабульок, в котрих є час посидіти в поліклініці з черговим "ой, в мене шось сьогодні тиск знову", а ти на роботі, але мусиш чекати ту чергу, бо ж розкричаться! "Не потрібно писати..." 1) Мій стаж в NFZ вже 2,5 роки; 2) "Бабульки" тут точно ні до чого; 3) Різні "терміновості" - це коли з відкритим переломом чекаєш 3год в прийомній. Це реальний, не розказаний приклад.
jack74 Опубліковано 22 Вересня, 2019 в 11:52 #53 Опубліковано 22 Вересня, 2019 в 11:52 39 хвилин тому, Ant.ares сказано: 1) Мій стаж в NFZ вже 2,5 роки; ти рахуєш, всі повинні знати, що таке NFZ? Міг би й посилання хоча б прикріпити до своєї абревіатури. І що значить твій "стаж"? Ти працюєш в цьому фонді, чи просто платиш внески? 39 хвилин тому, Ant.ares сказано: 2) "Бабульки" тут точно ні до чого; бабульки якраз "до чого", тому що, нагадаю, тема про медичну реформу, а не про "страхову медицину" 39 хвилин тому, Ant.ares сказано: 3) Різні "терміновості" - це коли з відкритим переломом чекаєш 3год в прийомній. Це реальний, не розказаний приклад. співчуваю, але одиничні випадки (тим більше, там ще й невідомо які нюанси були) не є показником негативності всієї системи, на яку перейшли всі розвинути країни.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.