Перейти до змісту

Шукаю приміщення під кав'ярню

Amor

Рекомендовані повідомлення

Шукаю приміщення під невеличку кав'ярню, розглядаю варіанти розміщення всередині приміщення, або оренда землі, на якій можна буде встановити невеличку МАФ

Також може бути суборенда. По площі потрібно орієнтовно 4-6 м.кв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раптом ще актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Amor  закрився hoffee In

Поговори з @Masik-ом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, Zheny@ сказал:

Поговори з @Masik-ом

Дякую, спробую :)

В мене взагалі була ідея встановити невеличку будку на дворі, але всі варіанти які я хотів відкинув головний архітектор, сказав що там не можна розміщувати. Хоча мені здається там справа не в тому що не можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно не в тому))) вибачаюся що відійду від теми але отримати дозвіл дуже важко. їм завжди ніколи не влаштовує. знаю з власного досвіду)

На сайті міськради є схема розміщення тимчасових споруд та комунальні приміщення які надаються в оренду. подивіться. на карті вказані місця. моливо щось найдете)

Ви одразу ішли до головного архітектора?

16 годин тому, Zheny@ сказано:

Поговори з @Masik-ом

@Masik він власник кофеїну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, BABAYLTD сказано:

@Masik він власник кофеїну?

ніби так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, BABAYLTD сказал:

Ви одразу ішли до головного архітектора?

Так, два рази вже був :)

2 часа назад, BABAYLTD сказал:

На сайті міськради є схема розміщення тимчасових споруд та комунальні приміщення які надаються в оренду. подивіться. на карті вказані місця. моливо щось найдете)

Знаю про них, при першій зустрічі з архітектором, він мені розказав про ці схеми. Я з його слів зрозумів (чи придумав собі), що біля головної вулиці не можна розміщувати. Якщо дивитись на схеми, то там якраз біля проїжої частини є червона лінія, а за її межами тимчасові споруди. Знайшов я собі декілька місць, прийшов вже з цією схемою до архітектора і як виявилось що ніде в межах цього плану розміщувати взагалі не можна. Тоді питання виникає чому там є ці споруди? Згідно слів архітектора раз в рік подаються проекти на розміщення цих споруд, які розглядаються якоюсь там радою і тільки після цих зборів, можуть отримати дозвіл

Зараз в мене є завдання, знайти місце яке мене влаштовує поза зоною цих схем, і прийти ще раз :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуйте через ЦНАП - приходите і кажете хочу розмістити тимчасову споруду і вас направляють на бумажну волокіту, а тоді вже до архітектора, на сайті міськради також є вся процедура і бланки для заповнення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, BABAYLTD сказал:

Спробуйте через ЦНАП - приходите і кажете хочу розмістити тимчасову споруду і вас направляють на бумажну волокіту, а тоді вже до архітектора, на сайті міськради також є вся процедура і бланки для заповнення

Приходив в ЦНАП на консультацію, взяв номерок, розказав що хочу і мені сказали що не володіють інформацією про тимчасові споруди і спочатку потрібно отримати дозвіл від архітектора. Ну а архітектор сказав те що я написав вище

Доречі зібрав всі ці схеми в одну купу, виходить що в адекватному місці розміститись не можна. Тільки десь на обочині по об'їздній трасі :)

Буду шукати дальше варіанти, не вірю що аж настільки все складно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Amor сказано:

Приходив в ЦНАП на консультацію, взяв номерок, розказав що хочу і мені сказали що не володіють інформацією про тимчасові споруди і спочатку потрібно отримати дозвіл від архітектора. Ну а архітектор сказав те що я написав вище

Доречі зібрав всі ці схеми в одну купу, виходить що в адекватному місці розміститись не можна. Тільки десь на обочині по об'їздній трасі :)

Буду шукати дальше варіанти, не вірю що аж настільки все складно

того що всі козирні місця вибили собі депутати і сини депутатів (типу віденська кава). простіше встановити на орендованій землі вже або ж у приміщенні) літній сезон я займаюсь продажем пива соків і вод, на території яку орендує товариш у міськради, так це щорічний геморой, цілорічно він оббиває пороги, бо завжди приходять муніципали і все їм не так, продовжують тільки дозвіл на пів року!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, BABAYLTD сказал:

того що всі козирні місця вибили собі депутати і сини депутатів (типу віденська кава). простіше встановити на орендованій землі вже або ж у приміщенні) літній сезон я займаюсь продажем пива соків і вод, на території яку орендує товариш у міськради, так це щорічний геморой, цілорічно він оббиває пороги, бо завжди приходять муніципали і все їм не так, продовжують тільки дозвіл на пів року!

Я навіть часом думаю зупинитись і просто знайти оренду, але якби ж то були адекватні варіанти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Приваті навпроти Слона якось було оголошення , що здають частину в оренду.

Походу місце жирне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закрилися, бо нам оренду, без щомісячного хабаря в кишеню, не захотіли продовжити. Оренда була не маленька, так ще стільки ж захотіли в руки готівкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Masik сказано:

Закрилися, бо нам оренду, без щомісячного хабаря в кишеню, не захотіли продовжити. Оренда була не маленька, так ще стільки ж захотіли в руки готівкою.

Це приміщення є власністю міста? Чинуші якомусь хабар, чи кому?  Можеш в приват відповісти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 16.02.2018 at 22:40, Masik сказано:

придурки.

Так тепер і того не матимуть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

автор посту, таке питання, а ви уже якийсь проект подавали? якщо так, і якщо ви не проти хотів би поглянути на хвильку, просто за для своєї цікавості, я поділюсь нашим проектом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, BABAYLTD сказал:

автор посту, таке питання, а ви уже якийсь проект подавали? якщо так, і якщо ви не проти хотів би поглянути на хвильку, просто за для своєї цікавості, я поділюсь нашим проектом)

Проект я не подавав, і не розробляв. Я тільки ходив і цікавився можливостями розміщення. Впринципі якогось особливого проекту ж не потрібно. Це будка з 4х стін :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так здається, потрібно буде подати проект як воно буде виглядати, як на території буде виглядати і благоустрій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 минуты назад, BABAYLTD сказал:

Так здається, потрібно буде подати проект як воно буде виглядати, як на території буде виглядати і благоустрій

Проект зробити з візуалізацією це не дуже проблема. Просто коли тобі конкретно кажуть що там не можна встановлювати, то хоч тисячу проектів принеси і нічого не зміниться. Їм краще просто тисячу, тоді може змінитись ситуація :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай пальцем тикнуть де можна встановити))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, BABAYLTD сказано:

хай пальцем тикнуть де можна встановити))

10$ тисяч і тикнуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 10 тисяч можна і комерцію придбати на тих 10кв що потрібні автору для кавярні)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

автор а ви які райони розглядаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...