Перейти до змісту

Газоблок

Irina_G

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, де в Луцьку можна купити газоблок за "приємною" ціною та зі зберіганням. Можливо, чули про якісь акційні ціни? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гляньте ось цю тему:

Не знаю на рахунок ціни (потрібно порівнювати), але ТС пропонує зберігання після оплати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Струмівка Блок Трейд,газоблоки,клей,доставка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, mykola сказано:

Не знаю на рахунок ціни (потрібно порівнювати), але ТС пропонує зберігання після оплати.

тіко він пропонує цілу фуру, а склад десь на заводі... навряд чи вони будуть там зберігати. імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Basil сказано:

тіко він пропонує цілу фуру, а склад десь на заводі... навряд чи вони будуть там зберігати. імхо.

За кількість уточняємо індивідуально. Зберігати будемо ))) Після оплати фіксується ціна на замовлену та оплачену кількість газоблоку . Коли вже потрібна продукція, Ви телефонуєте і ми на протязі від 1-3 днів доставляємо продукцію на будмайданчик. Хоча продукція є в наявності, тому можемо везти вже зараз. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 02.01.2018 at 21:37, Lovetstiney сказано:

За кількість уточняємо індивідуально. Зберігати будемо ))) Після оплати фіксується ціна на замовлену та оплачену кількість газоблоку . Коли вже потрібна продукція, Ви телефонуєте і ми на протязі від 1-3 днів доставляємо продукцію на будмайданчик. Хоча продукція є в наявності, тому можемо везти вже зараз. 

Дякую, зараз не потрібно)) Хочемо оплатити зараз, доставка березень-квітень в 2 прийоми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Irina_G сказано:

Дякую, зараз не потрібно)) Хочемо оплатити зараз, доставка березень-квітень в 2 прийоми.

Давайте перейдемо в приват та уточнимо деталі або за тел. 0999768049, 0964020223. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Irina_G сказано:

Не ведіться на дешеву ціну. скупий платить двічі!
Розберіться де той газобетон був зроблений і чи він не "пальоний". Чи готові ви дивитись на будинок який посиплеться тмоу щ ови зекономили декілька тисяч гривень на блоках?
Вам не здається дивним що завод стоунлайт на своєму сайті пише про знижки.. і ціна з знижкою 1160, а в незрозумілого мутного бариги такі ж блоки від 1060?
Я не хочу гнати на Lovetstiney .

Лише закликаю уважніше придивлятись до того що купляєте. Це буде ваш будинок, вам в ньому жити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 хвилин тому, Dima4s сказано:

Розберіться де той газобетон був зроблений і чи він не "пальоний". Чи готові ви дивитись на будинок який посиплеться тмоу щ ови зекономили декілька тисяч гривень на блоках?
Вам не здається дивним що завод стоунлайт на своєму сайті пише про знижки.. і ціна з знижкою 1160, а в незрозумілого мутного бариги такі ж блоки від 1060?

Лише закликаю уважніше придивлятись до того що купляєте. Це буде ваш будинок, вам в ньому жити!

Я з Вами повністю згоден .

На рахунок вартості, вартість залежить від того яку кількість газобетону Ви замовляєте. Тобто вказана вартість 1060 грн./м3 це ціна для підприємств-забудовників які замовляють наприклад від 5 машин газоблоку. Якщо Вас цікавлять газоблоки  наприклад в кількості 40 м3 на будинок, то Ваша ціна за готівку складатиме 1150 грн/м3, а якщо з ПДВ то 1160 грн./м3.

На рахунок якості. Продукція сертифікована та доставляється безпосередньо з заводу, а саме м. Бровари .

Ми продаємо продукцію тільки першої ( тобто найвищої ) категорії. 

Якщо в Вас виникнуть додаткові питання - зрадістю надам на них відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 04.01.2018 at 15:37, Dima4s сказано:

Дякую, ми не шукаємо дешеву ціну. Просто знайомі купували минулого року газоблок на 200 грн./м3 дешевше  в цю пору, думаю, запитаю, може, і нам пощастить)) Взагалі ми роглядаємо AEROC, Стоунлайт або Ytong.  На Стоунлайт  у Lovetstiney ціну вже знаємо. Сьогодні їздили в в Блок-Трейд, але було зачинено. Натрапили в тій же Струмівці на мужчину, який сидить в магазині Добробуд, озвучив ціни на Аерок 1460 грн/м3.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ківерцівська вулиця, 9А, Луцьк, Волынская, 43000, 03322 34289

Луцьк, с. Рованці, вул. Світла 1 (050)438-11-02, (095)782-72-30, 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...