Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Все равно ты не поиграиш в MGS4, FF13 и гранд туризмо а я поиграю во все ето и + все что выйдет на ПК _)))))

на ПК уже давно забили крупные разработчики игр, щяс даже сделали кауюто организацию в поддержку пк как игровой платформы

Тоді поіграй в себе на консолі Crysis ;)

Опубліковано

Виной всєму ВИ любі мої юзвєрі ))))

Вам жеж в лом купить ліцуху, краще скачать з торента. Вот і провалюються ігри на ПК (малі касові збори)

А так на приставку зробили гру, там менше юзерів вміє юзать торенти або воще менше має дома пк і доступ до ІТ технологій і продали цю гру мільйоними тиражами. Ось вам і відповідь. Всьому виною погоня за доларом, де біше людей яким втюхать любу річ туда і вітер віє.

+ до всього простота козирь консолі. Американцю в лом ставить і розбиратись в різних прогах, йому проще їсти гамбургер і пить колу одною рукою а другою натискать 1ну клавішу на джойстіку

ЗІ Zibers глянь краще на правду а не через рожеві окуляри. Парочкою постів вище вказано що на ПК дають кращі тікстури, і таке скрізь

Опубліковано

2 Sillia - Давай без рожевих окулярів ;)

Я десь пів року назад перерив кучу інфи на цю тему. І висновок мій прозвучав вище. Графіку і інші можливості облишим (до тих пір коли я буду оперувати цифрами або іншими аргументами).

Основним пріоритетом для мене в грі є її "цепляємість". Чомусь саме приставочні ігри в % відношені до РС виграють цю битву. (На РС виходить тона гівна - 1 перлина, на приставкі тона гівна - перлин не злікувать).

Економічну вигоду не нам рахувати. Хоча і тут можна твердо підкинути інфу про те що Sony продавала свої приставки собі в убиток (ціна готового продукту - мінус ціни на виробництво)...якщо не будемо тут флуд розводити і флудить "Пристака - лайно, РС - лайно" то доволі цікава вийде гілка.

Опубліковано
Тоді скажіть.. чому характеристики приставок набагато уступають РС, але результат "на ліцо" ;)

Клансно: 3-ох ядерний процесор по 3,2 герца кожне ядро..

Опубліковано

Назовите мне 4 игры которые выйдут на ПК болижайшие пол года их стоит ждать и вы уверены в том что они будут супер клевыми в любом случае ????

по поводу производительности ...почему на Хбоксе лост пленет литает без тормозов вообше а на ПК 2кор 2гбопер и 8600ГТС он подтормаживал в некоторых местах безбожно

Опубліковано
:D В мене на P4 630/1Gb/ATI 1600. лост пленет нормально йшов(1024х768 середні) всюди було 25 фпс. і це на неякій відасі. Люди, навчіться налаштовувати свої телеги.
Опубліковано

Але не тормозило. Не приставці якість відео не краще, навіть в деяких випадках кількість ефектів менша чим на ПК. Для прикладу: можете взяти ту ж Race Driver: GRID. На ХВОХ вона взагалі паскудно виглядає, на ПС3 ще може бути, але на ПК гра дивиться найкраще. Це Я роблю висновок з побаченого на власні очі.

Опубліковано
ПК 2кор 2гбопер и 8600ГТС он подтормаживал в некоторых местах безбожно

1ше криві рукі того хто настаював гру

2ге Мєлкомягкій дядя біл (дозволено скорочувать як дя.біл) заставив разработчіків пк версію робить під ДХ10. В нього вплив на цю гру був колосальний так як він купив ексклюзивність для своїх платформ (на довгій період) і міг за ці гроші замовлять музику.

2Ridiska 1) Мафія 2 2) Старкрафт 2 3) Ред алерт 3 4) Лефт 4 дед

Це з того що пришло в голову со старта. А ще ж є Переізданіє з адоном Відьмака, адо до ВОВа, ітд ітп.

Да навіть порти з приставок такі як "Мас ефект" що йде з покращеною графікою да ще й з включеним у склад адоном який на боксі продають окремо за гроші

Опубліковано
ПК 2кор 2гбопер и 8600ГТС он подтормаживал в некоторых местах безбожно

1ше криві рукі того хто настаював гру

2ге Мєлкомягкій дядя біл (дозволено скорочувать як дя.біл) заставив разработчіків пк версію робить під ДХ10. В нього вплив на цю гру був колосальний так як він купив ексклюзивність для своїх платформ (на довгій період) і міг за ці гроші замовлять музику.

2Zibers 1) Мафія 2 2) Старкрафт 2 3) Ред алерт 3 4) Лефт 4 дед

Це з того що пришло в голову со старта. А ще ж є Переізданіє з адоном Відьмака, адо до ВОВа, ітд ітп.

Да навіть порти з приставок такі як "Мас ефект" що йде з покращеною графікою да ще й з включеним у склад адоном який на боксі продають окремо за гроші

А толку брати гру ще там щось настраювати підстраювати, треба так взяв по-максимум накідав і гамаеш.... а не настроювати там щоб графа була говно...

Опубліковано

gallery_7_30_2223.gif

На боксі ти навіть тимчасові бокс ексклюзиви на максімумі не мож пограть :blink:

Ще раз вернемся до Масс ефекта якій довгій час бу ексклюзивом для гробіка. На ПК обіцяють покращену графіку і тєкстуркі бішого розширення. То про що можна говорить якщо тут чітко видно що боксова версія не спроможна видати максимальний потинціал гри ;) Тут скоріше діє принцип раз нема в настройках то і душа не болить що граю не на максимальних ;)

Те що для вас щітається максимальними настройками відєо для ПК вчорашній (а мо і ще далі) день, що в чудовій формі показав Крізіс :)

Просто планка для гри на максімумі на ПК не досяжна ні одній з консолей але для повного кайфа на максимальних настройках прийдеться і розкашелитись по максимуму

Опубліковано

Тобі на ПК золоті гори пообіцяють, а в результаті будем мати й..х

Пограй перший ФАР КРЮ з графічкою Крізіса ( ну тіпа вода там і все таке)

Опубліковано

Да ладно тобі, не ображайся ;)

Зато ви граєте ГТА раніше ніж на ПК ;)

Мені лічно вощет не удобно грать на консолях шутери того що цілитись там це для збоченців, хоча колись грався в саму першу "Медаль за овагу" на ПС1 докі очі не вилазили з орбіт від поганого тєліка, бо не знав що цим всім мона керувати мишкою і проходити все набагато проще :)

Настане на вашій вулиці щастя і коли вийде слідуюче покоління приставок ви зможете цілий рік кричати що графіка на них круче за все що було до цього :) Правда через рік ПК знову підтянеться і буде самою продвінутою платформою :blink:

Опубліковано

Ну целитися це точно збочення, а гоночки - це кайф. Ну можна поставити автоприціл, але то не то. Та я й не ображався ;):blink:

Та мені якщо чесно то похфіг, я ігри вже давно не грав, гібащо ГТА 4 і все. А так маю і Пк і Консоль... один хрен гробіки

Опубліковано

А и вправду, а как там целится, например на ходу, или каждый раз чтоб в кого то выстрелить, нужно останавлеватсо (сорри за невежество) просто думаю купить се бу 360 по хорошей цене, только думаю стоит ли выбрасывать кучу денег на дорогие игры, да и если прецеливание там такое как я думаю то наверное прийдется воздержаться от покупки.

Опубліковано

Целится и бегать в шутерах обычно рычагами ....но шутеры ето бред ...есть куча замечательных игр без такого гемороя

Опубліковано
просто думаю купить се бу 360 по хорошей цене,

Нормальних (Таких через які б хотілось купить бокс) ексклюзивів там практично нема :) Бо практично всі ігри з нього скоро чи пізно зявляються на ПК

Пробував грать ГТА на приставках то мене це не проперло взагалі і далі пари місій діло не пішло. Доки катаєся на машинці все чудово але як тільки приходиться битись чи стрилять то це вже збочення таке що хочеться все кинути і самому когось побить :P

Доречі при виході вісти мікрософт хотіло запустить лайв на ПК так щоб ПК юзвєри могли грать і з боксовиками, але все це діло понерфили бо бокс юзери не вспливали абсолютно в мультіплеєрі з їх джойстиками проти клави і миші

Єдина приставка яку б радив зараз купляти це ПСП.

Опубліковано

Одвічна проблема. Вінда VS Лінух, Ак VS М16, Хищник VS чужой.

Збийтеся.

Гробік - закрита платформа, вагон середніх ігор, і на телеку супер дивиться, незручне керування, зате ігри особливо під "закат" консолі з неї всі соки вижимають.

Компутер - відкрита платформа, інколи нестача ігор в деяких жанрах, повний набів керування (віртуалка, мишка, геймпад, джойстік, руль, планшети), постійно ростуча планка графіки, Формат ХД, немобільна.

Сидів на Консолях ще з Нантендо 8-біт. Да консоль зручна, але тільки погратися і кнопки потицяти, і сидів я за нею саме за ексклюзиви - Резідент, Сайлент Хіл, 78-ка, Тейкен і ще багато чого....

Завязуйте з піною і краще створіть тему ХБокс VS РS3. Тут є десь розгулятися :P

Опубліковано

І як ти собі уявляєш сидіння перед тєліком біля консолі з мишою в руці ? )

Не знаю як в тебе, але в мене між тєліком і діваном тільки коврик на підлозі, а на підлозі клавою і мишою не сильно пограєш.

Сунути тєлік в кімнату ? Теж не весело.

Ну якщо маєш ПК і монітор тоді мона підключить приставку туда але накой тоді нада приставка якщо є ПК ?))))

Опубліковано

а как ты собирался подключать комп к телику если тибе мыщ с клавой деть некуда ???

кстати ПСП не приставка ! )))

Опубліковано

Я взагаліто не собераюсь подключать його туда, але тут трохі інше діло ібо люди які хочуть тєлік юзать вмєсто монітора просто ципляють його в кімнаті перед столом де лижатиме клава і миш . В мене ж тєлік в квартирі тільки в залі ( на компі правда є ТВ тюнер ) і ще один вішать замість мона просто нема потреби (да і особого бажання грать в ігри як на приставці тоже)

ПСП не трож ;) Я свою портативну забавку в обіду не дам gallery_7_30_551.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...