difoto Опубліковано 11 Листопада, 2017 в 13:00 Автор #26 Опубліковано 11 Листопада, 2017 в 13:00 Дякую, ЛЮДИ! Поїхало розвідникам, ше й медикам на тачку. А щодо військових "експертів" тіпа @Itzamna - я зробив і відправив три автівки "ліфтьорам", які потурбувались за моторилу і регулярно з ними спілкуюсь. І з медиками, які на волонтерських авто без усякого міноборони вивозить на другу лінію бійців. І з розвідкою гірсько-піхотної бригади, яка є звичайним, штатно забезпеченим підрозділом без "супер-пупер". І з харчуванням у "моїх" хлопців все нормально. Тушонка канає, фондю з круасанами не просять. Аби патрони вчасно подавали. Слава Україні!
difoto Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 07:28 Автор #27 Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 07:28 Ось шешуга розвідників, яким пішла гума. Пряме з ПТУРа. Диво, але всі живі, в одного контузія і порвана перепонка. Зараз "Повернись живим" збирає їм на коптера для аеророзвідки і повірте мені, цей фонд допомагає лиже дуже "правильним" людям. Повернись живим 45 хв · Пряме влучання з протитанкової керованої ракети. У машині перебувало семеро військових. Мені самому тяжко у це повірити, але всі живі. Двоє госпіталізованих, решта у строю під наглядом лікаря. Той день для хлопців став справжнім подарунком долі, черговим днем народження у календарі, або, як вони самі кажуть, підфартило неймовірно. Звісно, так говорять справжні чоловіки. Вони прямували на передову, щоб вкотре запустити у небо коптер, знайти ворожі позиції, техніку, проаналізувати можливі дії ворога, надаючи максимально точну інформацію батальйонам і артилеристам. Під «роздачу» потрапили розвідники, аеророзвідка! Згідно із штатним розкладом, це взвод збору та обробки інформації. Завдяки вашій допомозі у вигляді коптера хлопці реально почали виконувати свої обов’язки, які рятують не одне життя рядового піхотинця. Наразі бійці знову без роботи, бо у старенькому ГАЗ 66 згоріли їхня пташка, планшет, комп’ютер і решта комплектуючих гаджетів. Головне, що живі, а без роботи ми їх не залишимо. Розвідникам конче необхідна нова пташка, вартість якої наразі – 42 тисячі гривень. Допомогти їм зробити більше горя ворогу ви можете тут: https://goo.gl/J2kXta Але якщо у вас є бажання і можливість забезпечити хлопців повнопривідним позашляховиком, пишіть нам у повідомленнях. Кожне наше досягнення наближає до перемоги. Andriy Rymaruk Фонд «Повернись живим»
Рибка Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 11:06 #28 Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 11:06 З однієї сторони волонтери повинні висвітлювати свої контакти з розвідниками і контрозвідниками для того, що б довіряли люди і включалися в допомогу. Але, з іншого боку ворожі розвідки через взлом телефонів, поштових скриньок волонтерів. які засвічують "вчора дзвонив до хлопців" можуть вираховувати саме тих контріків.
difoto Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 17:57 Автор #29 Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 17:57 Добре, що ви знаєте про контріків, але "взлом" будь-якого мого акаунту не принесе пользи ФСБ. Повірте.
Рибка Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 21:10 #30 Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 21:10 3 годин тому, difoto сказано: Добре, що ви знаєте про контріків, але "взлом" будь-якого мого акаунту не принесе пользи ФСБ. Повірте. Не сприймайте це як підкол
difoto Опубліковано 22 Листопада, 2017 в 11:34 Автор #31 Опубліковано 22 Листопада, 2017 в 11:34 Молоді пацани, мені в діти годяться, а таке на передку вичворяють, оооо! Ще раз дякую усім від розвідки молодої, але дуже перспективної бригади!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.