Перейти до змісту

Відбір суддів в місцеві суди


Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

30.10.17 08:39

 31 октября стартует отбор кандидатов в местные суды, - ВККС

Высшая квалификационная комиссия судей Украины 31 октября начинает отборочный экзамен для кандидатов, участвующих в отборе на должность судьи местного суда.

Как информирует Цензор.НЕТ со ссылкой на "Судебно-юридическую газету", об этом говорится в сообщении ВККС.
31 октября также состоится брифинг председателя ВККС Сергея Козьякова, а также членов Комиссии Валентины Устименко, Станислава Щотки и Михаила Макарчука, посвященный теме "Отбор кандидатов на должность судей местного суда как продолжение судебной реформы: отборочный экзамен".
Организаторы брифинга - Высшая квалификационная комиссия судей Украины. Брифинг и сам отборочный экзамен пройдет в помещении Международного выставочного центра.
В этот день состоится составления анонимных тестов для проверки уровня общих теоретических знаний в области права и уровня владения государственным языком во время отборочного экзамена.
Участники тестирования должны явиться для составления тестов не позднее чем за 10 минут до определенного для них времени регистрации и иметь при себе документ, удостоверяющие личность и гражданство Украины.
С общим списком участников экзамена и определенным для них время регистрации на тестирование можно ознакомиться здесь.
Начало регистрации участников отбора с 7:00-09:00. Брифинг запланирован на 10:30.
Напомним, 3 апреля 2017 г. ВККС объявила добор в местные суды с учетом 600 прогнозируемых вакантных должностей судей местных судов.
 
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залишу тут....

 

31 жовтня стартує відбір кандидатів до місцевих судів, - ВККС

Вища кваліфікаційна комісія суддів України 31 жовтня починає відбірковий іспит для кандидатів, які беруть участь у відборі на посаду судді місцевого суду.

Як інформує Цензор.НЕТ з посиланням на "Судово-юридичну газету", про це йдеться в повідомленні ВККС.
31 жовтня також відбудеться брифінг голови ВККС Сергія Козьякова, а також членів Комісії Валентини Устименко, Станіслава Щотки і Михайла Макарчука, присвячений темі "Відбір кандидатів на посаду суддів місцевого суду як продовження судової реформи: відбірковий іспит".
Організатори брифінгу - Вища кваліфікаційна комісія суддів України. Брифінг і сам відбірковий іспит пройде в приміщенні Міжнародного виставкового центру.
У цей день відбудеться складання анонімних тестів для перевірки рівня загальних теоретичних знань у галузі права і рівня володіння державною мовою під час відбіркового іспиту.
Учасники тестування повинні з'явитися для складання тестів не пізніше ніж за 10 хвилин до визначеного для них часу реєстрації і мати при собі документ, що засвідчують особу і громадянство України.
Із загальним списком учасників іспиту і певним для них час реєстрації на тестування можна ознайомитися тут.
Початок реєстрації учасників відбору з 7: 00-09: 00. Брифінг запланований на 10:30.
Нагадаємо, 3 квітня 2017 р ВККС оголосила добір до місцевих судів з урахуванням 600 прогнозованих вакантних посад суддів місцевих судів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку без люстрації це робити не доцільно. Старі судді можуть бути профі, але крім цього вони мають бути чесними. Бо багато таких суддів використовують свої знання лиш на те як обійти закон, знайти шпаринку, недосконалість, щоб використати для власного збагачення.

Вони з'їдять нові кадри, задавлять психологічно та морально так, що ті або стануть як попередники або втічуть. Тому я за повну заміну суддів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...