Перейти до змісту

Повію-мінетчицу увічнили в бронзі


Vint

Рекомендовані повідомлення

Як, недавно в центрі чеської столиці – Празі – була зведена бронзова скульптура дівчини без трусів безпосередньо "в процесі". Скандальна скульптура вже встигла наробити багато шуму. Багато городян вважають її порнографічними.

Офіційно скульптурна композиція називається "Лавка гріха". Але городяни в один голос називають її не інакше як "Пам'ятник повії".

Спочатку вона повинна була стояти в районі Дворжак - своєрідному аналозі кварталу червоних ліхтарів, відомого великою кількістю публічних будинків і інтимних салонів. Але проти різко виступили доброчесні жителі навколишніх вулиць, які не хотіли, щоб їх округ остаточно був відмічений бронзовим клеймом ганьби.

В очікуванні кращого місця під сонцем автор "Лавки гріху" тимчасово поставив її біля входу в свою майстерню, розташовану в спальному районі на околиці чеської столиці. Вона відразу стала місцевою визначною пам'яткою. Хорошою прикметою вважається підійти до скульптури ззаду і потерти пальцем клітор пані, що схилилася.

post-18-1147275340.jpg

post-18-1147275353.jpg

post-18-1147275364.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Далі роздягнуть статую свободи, або, полегшений варіант, зліплять скульптуру Майкла Джексона і неповнолітнього хлопчика і назвуть "Я не винний" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гы. нас просто стало намного труднее удивить, шокировать чем-то - вот художники и лезут из кожи вон :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...