Перейти до змісту

Прийму в дар масло напівсинтетику якщо в кого є остатки

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Хочу допомогти колезі - на роботі є авто, яке "жере" масло і мій колега, хороший хлопчина, купляє масло за свої гроші і постійно доливає.

Можливо в кого є залишок такого масла - літра, пів літра, чи хоч 0,200 )

Якщо в кого є і воно не потрібне то з радістю забрав би і віддав колезі.

Потрібно масло напівсинтетика, 10 W 40 ( чи щось таке)

Можливо б і не звертався та сам знаю як в свою міняю масло то купляю 4 літри а заливаєтся чуть більше 3 . Все інше залишаєтся і вже не використовуєтся. Подумав що так ще в кого є.

До речі, моє масло ( десь літр - півтора ) синтетика , що залишилося також можу віддати або обміняти на напівсинтетику...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо краще перейти на 15в40 і жерти менше буде і дешевше. Хоча юко і так дешевий!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи краще - авто "Таврія- доходяга" Там вже нічим не допомогти.

Я пообіцяв хлопчині запитати чи в кого що є- вот і питаю )

Думаю любе масло підійде для "долити", аби напівсинтетика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:blink:По-перше, Таврія! - НАЩО там напівсиснтетика?!?! Тому двигуну один хрєн чим маститись!

По-друге, ще й ВЖЕ "доходяга", і ВЖЕ жере масло! - НАШО там напівсинтетика?!?!

Це типу якби жебрак стояв з табличкою "Дуже хочу їсти, подайте на фуагру"...

Для"доходяги" на "абидолити" не то шо мінералка, навіть отработка пішла б, яку зливають на СТО при заміні по ТО! І це я на повному серйозі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, VitaliyS сказал:

Можливо б і не звертався та сам знаю як в свою міняю масло то купляю 4 літри а заливаєтся чуть більше 3 . Все інше залишаєтся і вже не використовуєтся. 

Ну не знаю, можливо я щось роблю не так, але якщо я, наприклад, міняючи масло, купую 5 л (нема 4-хлітрових каністр), а використовую 4 л, то 1 л я не викидаю, не віддаю і таке подібне. З наступної заміни лишається ще літра, ну і після 4-х замін 5-та виходить безкоштовна. Певно, я єврей, десь там, в глубінє души :rolleyes::D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, Юріч сказал:

Ну не знаю, можливо я щось роблю не так, але якщо я, наприклад, міняючи масло, купую 5 л (нема 4-хлітрових каністр), а використовую 4 л, то 1 л я не викидаю, не віддаю і таке подібне. З наступної заміни лишається ще літра, ну і після 4-х замін 5-та виходить безкоштовна. Певно, я єврей, десь там, в глубінє души :rolleyes::D.

В мене йде 5,5л. То потім як вийде, або на "долив", або на наступний раз не купляю літрову каністру)

18 часов назад, VitaliyS сказал:

на роботі є авто, яке "жере" масло

хлопчина, купляє масло за свої гроші і постійно доливає.

А чому на роботі не відшкодовують витрачені кошти? Це ж не його власна машина, а транспортний засіб підприємства, який повинен обслуговуватись підприємством

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Юріч сказал:

Заливаєш масло одного виробника чи можна зливати докупи різних виробників?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, nickel сказал:

Заливаєш масло одного виробника чи можна зливати докупи різних виробників?

Строго ллю масло одного виробника, рекомендоване виробником окремо взятого авта. Наприклад, зараз в мене Рено, ллю Elf 5W30 синтетику. Коли був Citroen Jumpy - лив Total Qwartz 5W40 синтетику. Масло недешеве, тому зазвичай залишки збираю для наступної заміни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вообще покупаю две 4литрухи Кастрола т.к. Ёмкость у меня 4 л. и машина (дизель) за 15 000 подьедает около  1-1.5 литра по этому у меня остаётся 3 литра :) потом покупаю снова одну 4 литровую , а оставшихся 3 использую на долив. Так что лишнего ни когда не бывает.

ЗЫ. В идеале конечно попадаются 5 литровки что очень удобно, но на фирме где  я покупаю они не всегда есть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, VitaliyS сказано:

авто, яке "жере" масло і мій колега, хороший хлопчина, купляє масло за свої гроші і постійно доливає.

Потрібно масло напівсинтетика, 10 W 40 ( чи щось таке)

Як варіант злити напівсинтетику, а залити найдешевшу "жижу"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не треба там нічого зливати. Для цього таврійського мотора вже будь-який "коктейль" ковтнеться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Так і скажу що нічого не має.

Вирішилося просто - керівник сказав щоб я їздив замість нього, а "таврія" не виїхала далеко за місто .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай заливае юко,то певно найдешевше масло. 5 літрів 250 грн 10в 40. А ще краще 15в40

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...