jack74 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 10:37 #1 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 10:37 Прошу "допомогу залу" - привезли знайомі з Польщі китайську нонейм блютуз-гарнітуру: KM:812915 Купували в магазині нову, але типу не мали часу прямо там на місці перевірити. От тепер тут не виходить підключити її до телефону. Тобто по-звичайному довге натискання основної кнопки переводить "навушник" в режим переморгування "синьо-червоним", типу в очікування з'єднання і авторизації з смартом, але смарт її в цьому проміжку не бачить, не знаходить. Інструкції ніякої не було, на коробці (по їх словах) лише зрозумілий процес зарядки (горить червоним) і настання моменту "заряджено" (горить синім), а от як її познайомити з "татом" - нема... Може хто вже таку бачив, юзав... Може хто який "дивний" алгоритм знайомства знає.. Спойлер
Deemon Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 11:01 #2 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 11:01 зазвчай довге натискання мультифункціональної кпопки (~ 8 сек) переводить китай-блутуси в режим пошуку, на цьому етапі ніби все як слід, тому пробуй з іншими звонілками парувати, якщо ніякий не підхватить - в смітник, нонейм гарнітури це дико-одноразове УГ...
Marshall Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 11:35 #3 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 11:35 до якого телефону конектите? на гарнітурі пише блютуз V4.0 - не всі телефони його мають. спробуйте інший телефон (який точно підтримує 4,0)
jack74 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 13:11 Автор #4 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 13:11 Дякую містерам "ачєвіднасть", але звичайно ми пробували його з різними девайсами. Пацани, не тупіть
Deemon Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 13:20 #5 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 13:20 1 хвилина тому, jack74 сказано: Дякую містерам "ачєвіднасть", але звичайно ми пробували його з різними девайсами. Пацани, не тупіть то що ще принципового нового хоч почути\дізнатись про шматок лайна пластика з однією кнопкою? вони не ремонтопригодні, ні програмно, ні апаратно коли оригінальні Nokia\Motorola\Plantronics коштують в межах $10-15, любити мозк собі і тим хто навколо - м'яко кажучи - невдячна справа
ZLOvSmetane Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 13:55 #6 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 13:55 42 хвилин тому, jack74 сказано: Дякую містерам "ачєвіднасть", але звичайно ми пробували його з різними девайсами. Пацани, не тупіть Цікаво щоб хотів почути від містерів про цей дивайс, ціна якого близько доллара.
EleKtrik Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 17:30 #7 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 17:30 4 годин тому, jack74 сказано: ,Дякую містерам "ачєвіднасть", але звичайно ми пробували його з різними девайсами. Пацани, не тупіть Я всьо знаю, але - Памагіть
jack74 Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 05:23 Автор #8 Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 05:23 12 годин тому, volandlkt сказано: А можливий варіант, що даний девайс просто брачний? можливий, звичайно. Вони, коли купували цю цяцьку, як лохи, навіть не перевірили, бо "думали", що "то ж в магазині в ПОЛЬЩІ, хіба ж може поломана продаватись"... що ж тут вже скажеш... 12 годин тому, EleKtrik сказано: Я всьо знаю, але - Памагіть 15 годин тому, ZLOvSmetane сказано: Цікаво щоб хотів почути від містерів про цей дивайс, ціна якого близько доллара. я не "всьо знаю", і я написав, що хтів почути 19 годин тому, jack74 сказано: а от як її познайомити з "татом" - нема... Може хто вже таку бачив, юзав... Може хто який "дивний" алгоритм знайомства знає.. але ж декому не "чітать", а аби "папісать" борда є борда
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.