Ketu Natbiani Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 19:16 Поділитися #1 Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 19:16 Є в Луцьку одне лайнове місце. А саме кіоск з кавою, що на вул. Винниченка. Мало того, що хамлять, так ще й відмовляються обслуговувати. - долийте сиропу в капучіно - який? - кокосовий - ми в капучіно його не льємо Ідіотизм. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tarasmv Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 19:38 Поділитися #2 Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 19:38 Якщо Ви про кіоск на зупинці, біля Приватбанку то я з Вами не погоджуся. Це єдине місце біля моєї роботи, де можна купити смачну каву тільки з зерен арабіки, а не дешевої робусти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Keto Natbiani Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 21:34 Поділитися #3 Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 21:34 1 час назад, tarasmv сказал: Якщо Ви про кіоск на зупинці, біля Приватбанку то я з Вами не погоджуся. Це єдине місце біля моєї роботи, де можна купити смачну каву тільки з зерен арабіки, а не дешевої робусти Вчитайтесь в моє повідомлення - мова йде про якість обслуговування, а не про якість кави. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tarasmv Опубліковано 7 Жовтня, 2017 в 06:29 Поділитися #4 Опубліковано 7 Жовтня, 2017 в 06:29 Там раніше був дуже приємний хлопець. А останній раз я бачив жінку яка навчала дівчину років 18-ти, обоє були досить приємні. А взагалі всяке може бути, мене клієнти часом так рознервують, особливо наглі вчительки, що відверто хочеться їх посилати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ketu Natbiani Опубліковано 7 Жовтня, 2017 в 18:38 Автор Поділитися #5 Опубліковано 7 Жовтня, 2017 в 18:38 12 часов назад, tarasmv сказал: Там раніше був дуже приємний хлопець. А останній раз я бачив жінку яка навчала дівчину років 18-ти, обоє були досить приємні. А взагалі всяке може бути, мене клієнти часом так рознервують, особливо наглі вчительки, що відверто хочеться їх посилати. Ну в даному випадку ось ця 18-річна особа захотіла в велику начальницю пограти. Якою вона не являється Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.