Перейти до змісту

GODKR@T

GODKR@T

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

нужно отдать должное пареньку,что он не повелся на подколки по первой серии "кадров" и выложил вторую.Молодец!!!

Давай дальше,может те,где ты еще моложе?

Или школьную виньетку.

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не перевелись!!! Є ісчо таки в нашому Луцьку такі молоді кросавчеги!

Значить жива справа жарки сємак, таварісчі!!!

Опубліковано

Шоби унічтожити всіх гопніків треба шоб соняшник не вродив! Тоді вони починають як мамонти вимирати, а якшо семкі такі вродили, то тре просто кепкі палити і вони вмирають як вампіри на сонці! Є ще третій способ - пиздити їх сук так шоб їм нічьо в світі не хотілось!!!!

Опубліковано

Такі слова... Да під такою аватаркою.... :)

Ще підпиши "WANTED!"

З.І. А перша фотка мені взагалі сподобалась. Я так зрозумів це високохудожня реалізація ефекту спотвореного простору.

Опубліковано
Такі слова... Да під такою аватаркою.... :)

Ще підпиши "WANTED!"

З.І. А перша фотка мені взагалі сподобалась. Я так зрозумів це високохудожня реалізація ефекту спотвореного простору.

А чьо я! Мені можна! Я як іду з патлатими, то вдягнутий як і всі люди, якщо гопи наскакують я їм помагаю, тіпа пацики-шльоцики я свій! А якщо патлаті б"ють гопів (такого я правда ще не бачив - правда розказувли), то я їм помагаю! Правда зручна позиція!

А ваще не навиджу патлатих - брити їх нада сцук! шоб були нармальними пациками!

Лана піду пів кіло семок жаряних злускаю! А то шось проголодався і зап"ю Жигульовським пивком! Смакота!!!!

Потім зіграю на гітарі вселенский хіт Джеймса Круга "Мастер оф Владімірскій централ"

Опубліковано
Maggot А ти звідки знаєш? то може ти його брат із яким Поахтунгатися не вийшло? :D

Ні, здається, я один з його друзів. Свої підозри можеш з упевненістю всунути в місце ахтунгання в зв'язку з тим, що вони у тебе безпричинні.

Я розумію стьоб Sunsеth'a, адже він з ним вз'ївся трохи, частково його (Крата) репліка зачепила Forever Аutumn. Розумію тих, хто з ним знайомий і відзначився в темах... Але якою логікою варто керуватися, щоб побачити, що всі гонять, отже так варто робити і мені і <<<НЕ ВИРАЖ0повацца!!!>>> позиція всіх єдино правильна. Повторюсь: від знущання над слабшим за себе, <<<нефиг мне делать больше ваши глупости подтирать. Спаймаю и патсрачнеков надаю>>> не росте.

Редакція Фанфото... Спаймаю!!!! Матюки не гнуть.... вашу ааать!! :)

Опубліковано

а ніхто й не знущався.. :)

Всі висловили свою думку :) і все.. :) от і все.. :)

Ну може трошки було стьобу.. але ж хто винен, що людина сама провокувала та спонукала до того..

Опубліковано

Zheny@, твою висловлену ;) думку щодо :) своєї особи я :) побачив :) і зрозумів. Якщо це було сказано в мою адресу і це була дружня підколка, :) то вона не вдалась.

Опубліковано

Да ладно таварісч! Чьо ти так вз"ївся? Подумаєш потравили трохи пацанчега! Він і вправду на гопа смахує, причому хронічного! так що як кажуть "сам Бог велів..."))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...