fedot Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 11:52 #1 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 11:52 14-го Вересня мають стартувати Білорусько-рузьгі військові "навчання". На території Білорусії. В духовноскрєпних почалися значні рухи бронетехніки по залізниці - і далеко не всі вони рухаються в сторону Білорусії. Наша "влада" традиційно мовчить. Я ж вважаю вартим підготовку до гіршого сценарію - від активації військових дій на Сході, до можливої військової агресії рф зі сторони кордону України з РБ. В жодному разі не підіймаю паніку, але щось занадто мало, як на мене, уваги приділяється такій небезпечній події. Попереджений - озброєний.
alexvvv Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:00 #2 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:00 то це муженку адресуйте, для нього вторгнення росії стало несподіванкою
fedot Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:08 Автор #3 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:08 6 хвилин тому, alexvvv сказано: то це муженку адресуйте, для нього вторгнення росії стало несподіванкою Якщо відбудеться гірший сценарій, то стріляти будуть не по Муженку, а по нас з вами. Різницю вловлюєте?
alexvvv Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:14 #4 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:14 3 хвилин тому, fedot сказано: Якщо відбудеться гірший сценарій, то стріляти будуть не по Муженку, а по нас з вами. Різницю вловлюєте? Так, по муженку і в 14 році не стріляли, але що мені робити, вила гострити, чи які мої дії?
Віталій СК Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:15 #5 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:15 Немає такої країни Білорусія, а є Білорусь. Вам хотілось би, щоб про всі плани, якщо вони є звичайно ж, щодо можливого нападу Генштаб говорив вголос? Для чого тоді взагалі ці плани, якщо про них знатимуть всі? Вважаєте вартим підготовку до найгіршого сценарію - вступайте до загонів територіальної оборони.
Basil Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:32 #6 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 12:32 39 хвилин тому, fedot сказано: В жодному разі не підіймаю паніку, але щось занадто мало, як на мене, уваги приділяється такій небезпечній події. Якщо про це не говорять по радіо чи ТВ або не пишуть в газетах, це не означає, що цього не існує...
продавець111 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 13:06 #7 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 13:06 1 час назад, fedot сказал: 14-го Вересня мають стартувати Білорусько-рузьгі військові "навчання". На території Білорусії. В духовноскрєпних почалися значні рухи бронетехніки по залізниці - і далеко не всі вони рухаються в сторону Білорусії. Наша "влада" традиційно мовчить. Я ж вважаю вартим підготовку до гіршого сценарію - від активації військових дій на Сході, до можливої військової агресії рф зі сторони кордону України з РБ. В жодному разі не підіймаю паніку, але щось занадто мало, як на мене, уваги приділяється такій небезпечній події. Попереджений - озброєний. десь біля кордону з Україною створюють нову дивізію.а в загальному в РФ постійно пересовують війскову техніку по країні
fedot Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 13:34 Автор #8 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 13:34 1 година тому, alexvvv сказано: Так, по муженку і в 14 році не стріляли, але що мені робити, вила гострити, чи які мої дії? Думати. 1 година тому, Віталій СК сказано: Немає такої країни Білорусія, а є Білорусь Дякую, кеп. Від цього все кардинально змінилося. 1 година тому, Віталій СК сказано: Вам хотілось би, щоб про всі плани, якщо вони є звичайно ж, щодо можливого нападу Генштаб говорив вголос? Для чого тоді взагалі ці плани, якщо про них знатимуть всі? Так, хотілося б. Пояснювати для чого, чи самі спробуєте напрягтися? 1 година тому, Віталій СК сказано: Вважаєте вартим підготовку до найгіршого сценарію - вступайте до загонів територіальної оборони. Ще одне "дякую". А Ви, випадком, не в курсі, де я є і куди я "вступив"? Ну і крім того - в загін тероборони треба "вступити" дружині,дітям,тещі,собаці,папузі і десятьом домашнім щурам? В разі найгіршого сценарію це обов'язково вирішить їх проблеми. 1 година тому, Basil сказано: Якщо про це не говорять по радіо чи ТВ або не пишуть в газетах, це не означає, що цього не існує... Добрий цар всьо за нас "парішає", виходить так?
Basil Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 14:49 #9 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 14:49 1 година тому, fedot сказано: Добрий цар всьо за нас "парішає", виходить так? Загалом такі плани мають гриф обмеження. Що ти пропонуєш конкретно?
fedot Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 16:17 Автор #10 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 16:17 1 година тому, Basil сказано: Загалом такі плани мають гриф обмеження. Що ти пропонуєш конкретно? Та мені до дупи, який там гриф! Мене не цікавить стратегія протидії, мінні поля, кількість бригад та можливих резервістів. В першу чергу гине мирне населення, що мене категорично не влаштовує. Гине з-за замовчування і неподання потрібної інформації. Я пропоную розуміти можливу ситуацію і її наслідки. В першу чергу - озброїтись знанням. Дайте чесну відповідь - Ви знаєте, де найближче бомбосховище? Скільки входів-виходів? Чи є там вода, вентиляція? Хоч є значно простіше питання - Ви знаєте, що у Вас знаходиться в домашній аптечці і від яких воно захворювань? Що взяти, а що зайве? Чи є розуміння, як себе поводити в ситуації ймовірного нападу? Як захистити рідних,сім'ю? Як швидко зібратися? Що потрібно взяти, а чим треба знехтувати? Куди і як тікати (не забувайте про загальну паніку навколо, закорковані дороги як в місті так і поза ним)? А Ваше завдання, як сина/батька/чоловіка - зберегти життя своїх рідних та близьких, забезпечити їм захист та притулок. Чим більше інформації - тим більші шанси це зробити. Ми ж розслабилися давно..Війна десь там, далеко...До нас не дійде. Так, можливо й не дійде - але не так вона далеко, як більшість собі думає. Друга частина - збройний захист/партизанська війна і т.п. - тут я жодних порад не даватиму, не маю ні права, ні вміння. Хоча сам для себе давно маю рішення і сподіваюсь, що вдасться його дотриматися. П.С. Я не параноїк і не мілітарист, хоч дещо викладене мною так і виглядає. Але мене мало цікавить думка інших про мене. Коли потрібна була певна допомога для хлопців на Сході, то...Одне-єдине життя, яке вдалося зберегти з допомогою моєї роботи, було варте всіх затрат грошей, часу і всього-всього іншого. Як писав Лесь - "Це знають ще у яслах малі діти, що краще перебдіть, ніж недобдіти"
SunSeth Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 19:50 #11 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 19:50 Панікера, як правило, розстрілюють першим.
Ukrainec Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 19:59 #12 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 19:59 3 годин тому, fedot сказано: Та мені до дупи, який там гриф! Мене не цікавить стратегія протидії, мінні поля, кількість бригад та можливих резервістів. В першу чергу гине мирне населення, що мене категорично не влаштовує. Гине з-за замовчування і неподання потрібної інформації. Я пропоную розуміти можливу ситуацію і її наслідки. В першу чергу - озброїтись знанням. Дайте чесну відповідь - Ви знаєте, де найближче бомбосховище? Скільки входів-виходів? Чи є там вода, вентиляція? Хоч є значно простіше питання - Ви знаєте, що у Вас знаходиться в домашній аптечці і від яких воно захворювань? Що взяти, а що зайве? Чи є розуміння, як себе поводити в ситуації ймовірного нападу? Як захистити рідних,сім'ю? Як швидко зібратися? Що потрібно взяти, а чим треба знехтувати? Куди і як тікати (не забувайте про загальну паніку навколо, закорковані дороги як в місті так і поза ним)? А Ваше завдання, як сина/батька/чоловіка - зберегти життя своїх рідних та близьких, забезпечити їм захист та притулок. Чим більше інформації - тим більші шанси це зробити. Ми ж розслабилися давно..Війна десь там, далеко...До нас не дійде. Так, можливо й не дійде - але не так вона далеко, як більшість собі думає. Друга частина - збройний захист/партизанська війна і т.п. - тут я жодних порад не даватиму, не маю ні права, ні вміння. Хоча сам для себе давно маю рішення і сподіваюсь, що вдасться його дотриматися. П.С. Я не параноїк і не мілітарист, хоч дещо викладене мною так і виглядає. Але мене мало цікавить думка інших про мене. Коли потрібна була певна допомога для хлопців на Сході, то...Одне-єдине життя, яке вдалося зберегти з допомогою моєї роботи, було варте всіх затрат грошей, часу і всього-всього іншого. Як писав Лесь - "Це знають ще у яслах малі діти, що краще перебдіть, ніж недобдіти" Раз ти ще цього не знаєш, значить тобі поки що це не треба знати! Є штаб командування, який не який. Де оцінюється загроза, розробляються плани, в разі чого повідомлять і мирне населення про бомбосховища і т.д. Чи ти так вмисно з далеку зайшов і пробиваєш інформацію про мінні поля, мо хоч яку контрабанду совати?
SunSeth Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 20:25 #13 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 20:25 Продержаться 4 часа: вторжение войск РФ остановит один звонок http://www.technosotnya.com/2017/08/proderzhatsya-4-chasa-vtorzhenie-voysk-rf-ostanovit-odin-zvonok.html?m=1
Ukrainec Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 20:34 #14 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 20:34 fedot Щоб тобі спалось спокійніше, ми теж вчимося! в т.ч. і я скоро буду брати в цьому участь І взагалі я думав якраз про це й тема, а тут .... тьху!!! якщо є бажання то теж приходь на теремнівську, думаю не відмовлять.
fedot Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 03:15 Автор #15 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 03:15 7 годин тому, Ukrainec сказано: в разі чого повідомлять і мирне населення Та облиш - 22 червня 1941-го, з 03:00 ночі почалися артилерійські удари по території України, паралельно з авіанальотами. Бомбили Київ, Житомир, Севастополь і інші міста. Офіційно населенню оголосили лише о 12-тій дня. Ніхто не підрахує, скільки цивільних загинуло тоді, коли Сталін сперечався з Жуковим, доводячи, що це не війна, а провокації. А от про контрабанду дякую - забезпечив файним настроєм на весь ранок) 7 годин тому, SunSeth сказано: Панікера, як правило, розстрілюють першим. Обіцяю триматися до останнього набою))
paksivatova Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 05:17 #16 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 05:17 дякую за інформацію для роздумів
Віталій СК Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 06:06 #17 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 06:06 2 годин тому, fedot сказано: Та облиш - 22 червня 1941-го, з 03:00 ночі почалися артилерійські удари по території України, паралельно з авіанальотами. Бомбили Київ, Житомир, Севастополь і інші міста. Офіційно населенню оголосили лише о 12-тій дня. Ніхто не підрахує, скільки цивільних загинуло тоді, коли Сталін сперечався з Жуковим, доводячи, що це не війна, а провокації. Оце ти порівняв. В наш час о 12-й годині дня навіть в Зімбабве будуть знати, що Росія напала на Україну.
fedot Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 06:16 Автор #18 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 06:16 7 хвилин тому, Віталій СК сказано: Оце ти порівняв. В наш час о 12-й годині дня навіть в Зімбабве будуть знати, що Росія напала на Україну. Честь, хвала і слава Зімбабве! Хоч приклад наведений з іншою метою, але, як я бачу, Ви цього не розумієте.
alexvvv Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 06:33 #19 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 06:33 3 годин тому, fedot сказано: Та облиш - 22 червня 1941-го, з 03:00 ночі почалися артилерійські удари по території України, паралельно з авіанальотами. Бомбили Київ, Житомир, Севастополь і інші міста. Офіційно населенню оголосили лише о 12-тій дня. Ніхто не підрахує, скільки цивільних загинуло тоді, коли Сталін сперечався з Жуковим, доводячи, що це не війна, а провокації. А от про контрабанду дякую - забезпечив файним настроєм на весь ранок) Так то тоді війна почалась, а в нас мабуть ато розшириться всього на всього, щоб не провокувати агресора.
Віталій СК Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 07:23 #20 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 07:23 10 хвилин тому, fedot сказано: Честь, хвала і слава Зімбабве! Хоч приклад наведений з іншою метою, але, як я бачу, Ви цього не розумієте. Та не викай, мені далеко до інтелігента. Я не знаю з якою метою ти тут розпинаєшся, але я радий, що хоч ти все розумієш. Бо ми ж усі такі дурники... Нас не встигнуть попередити в разі ракетного чи авіаудару. До кордону з Білоруссю менше 140 км по прямій, а швидкість штурмовика СУ-25 близько тисячі км/год, швидкість бомбардувальника Ту-160 більше двох тисяч км/год, швидкість ракет теж більше звукової . Навіть якщо нас попередять, то спочатку ми злетимо в повітря, а тоді взнаємо про бомбардування. Вся надія на ППО.
alexvvv Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 07:29 #21 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 07:29 4 хвилин тому, Віталій СК сказано: Вся надія на ППО А воно є у Волинській області?
alexvvv Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 07:31 #22 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 07:31 Путін хоче дозволу використовувати ППО на кордоні Білорусі та України http://www.pravda.com.ua/news/2017/08/11/7151934/
Віталій СК Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 07:44 #23 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 07:44 15 хвилин тому, alexvvv сказано: А воно є у Волинській області? Напевно. Минулоріч формували ж нову частину ППО у Володимирі-Волинському. Чи сформували - біс його знає.
alexvvv Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 08:04 #24 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 08:04 18 хвилин тому, Віталій СК сказано: Напевно. Минулоріч формували ж нову частину ППО у Володимирі-Волинському. Чи сформували - біс його знає. навряд чи там є с-300
Віталій СК Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 08:12 #25 Опубліковано 11 Серпня, 2017 в 08:12 8 хвилин тому, alexvvv сказано: навряд чи там є с-300 Ну тоді нам пісєц.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.