dance4life2 Опубліковано 4 Серпня, 2017 в 19:19 Поділитися #1 Опубліковано 4 Серпня, 2017 в 19:19 Допоможіть з вибором акустики 2.1. Маю два варіанти, не можу визначитися. https://hard.rozetka.com.ua/fd_r313_black/p112859/#tab=all чи https://hard.rozetka.com.ua/fd_a510/p146719/#tab=all Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 4 Серпня, 2017 в 22:40 Поділитися #2 Опубліковано 4 Серпня, 2017 в 22:40 https://hard.rozetka.com.ua/sven_ms_307_black/p8260722/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 4 Серпня, 2017 в 22:42 Поділитися #3 Опубліковано 4 Серпня, 2017 в 22:42 Хоча я не брав би не те, ні інше, краще трохи добавити і купити Hi-Fi акустику з міні підсилювачем Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 00:40 Поділитися #4 Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 00:40 Немає різниці, звучати вони будуть приблизно однаково лажово: бас бубнить, сателіти цикають, середина відсутня (ну як в більшості дешевих 2.1 систем). Так що бери яка більше по дизайну подобається. Перша система R313 вроді як дерево (що типу добре), але МДФ там дуже тоненький і правильно звучати вона все одно не буде. Та й дизайн - архаїчні "гробикі", вчорашній день. А-510 хоч має дизайн більш-менш сучасний, та й потужніша трохи, так що саме із цих двох систем я вибрав би 510. 1 година тому, nikblack сказано: Хоча я не брав би не те, ні інше, краще трохи добавити і купити Hi-Fi акустику з міні підсилювачем Для Hi-Fi навіть початкового рівня доведеться викласти далеко не "трохи" + ще й хорошу звукову треба, а у ТС бюджет обмежений +/-1000 грн, я так розумію. Це типу як "порадьте, який Ланос придбати?" і відповідь:"краще трохи добавити, і взяти Ferrari". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 01:23 Поділитися #5 Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 01:23 40 минут назад, Serpent сказал: Немає різниці, звучати вони будуть приблизно однаково лажово: бас бубнить, сателіти цикають, середина відсутня (ну як в більшості дешевих 2.1 систем). Так що бери яка більше по дизайну подобається. Перша система R313 вроді як дерево (що типу добре), але МДФ там дуже тоненький і правильно звучати вона все одно не буде. Та й дизайн - архаїчні "гробикі", вчорашній день. А-510 хоч має дизайн більш-менш сучасний, та й потужніша трохи, так що саме із цих двох систем я вибрав би 510. Для Hi-Fi навіть початкового рівня доведеться викласти далеко не "трохи" + ще й хорошу звукову треба, а у ТС бюджет обмежений +/-1000 грн, я так розумію. Це типу як "порадьте, який Ланос придбати?" і відповідь:"краще трохи добавити, і взяти Ferrari". В мене можна, і не треба дуже багато добавляти, так як в порівнянні між ланусом і феррарі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 02:04 Поділитися #6 Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 02:04 38 хвилин тому, nikblack сказано: В мене можна, і не треба дуже багато добавляти, так як в порівнянні між ланусом і феррарі Мене аж цікавість розібрала, що ж то за Hi-Fi такий за 1000 з копійками буде? Можна ссилочку на таке чудо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 03:46 Поділитися #7 Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 03:46 5 годин тому, nikblack сказано: Хоча я не брав би не те, ні інше, краще трохи добавити і купити Hi-Fi акустику з міні підсилювачем Завжди можна трохи добавити і взяти краще А зі звуком то добавити треба рази в 5 більше . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 10:37 Поділитися #8 Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 10:37 6 часов назад, case_l сказал: Завжди можна трохи добавити і взяти краще А зі звуком то добавити треба рази в 5 більше . І всеодно знайдуться ті які скажуть що потрібно було ще трохи додати) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 13:52 Поділитися #9 Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 13:52 11 часов назад, Serpent сказал: Мене аж цікавість розібрала, що ж то за Hi-Fi такий за 1000 з копійками буде? Можна ссилочку на таке чудо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 15:53 Поділитися #10 Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 15:53 Тисяча з копійками це буде півтори?) Ціна за яку ви їх на олх продаєте) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 16:18 Поділитися #11 Опубліковано 5 Серпня, 2017 в 16:18 13 хвилин тому, AnimaNoir сказано: Тисяча з копійками це буде півтори?) Ціна за яку ви їх на олх продаєте) Потрібно ще врахувати, що якісний брендовий HiFi-підсилювач і аудіофільська звуковуха теж не три копійки коштують. Якщо підбити загальну суму, то вийде далеко не "трохи добавити". Звичайно, можна взяти дешевий китайський усілок і звук пустити прямо з бортової звуковухи, тоді в 2 тис. можна вкластися, але це вже буде не Hi-Fi, а тільки одна назва від нього. На свої 2000 грн такий комплект грати буде, звичайно, але не більше. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dance4life2 Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 09:38 Автор Поділитися #12 Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 09:38 На сабові є крутилка басу, але немає регулятора високих частот. Це мінус? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 20:42 Поділитися #13 Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 20:42 В 05.08.2017 в 18:53, AnimaNoir сказал: Тисяча з копійками це буде півтори?) Ціна за яку ви їх на олх продаєте) Не обовязково, хеко можуть бути трохи дешевше, а квадрал так 1.5, але враховуючи звук того калу що продають на розетці.... то це взагалі не ціна для цієї акустики. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 20:46 Поділитися #14 Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 20:46 В 05.08.2017 в 19:18, Serpent сказал: Потрібно ще врахувати, що якісний брендовий HiFi-підсилювач і аудіофільська звуковуха теж не три копійки коштують. Якщо підбити загальну суму, то вийде далеко не "трохи добавити". Звичайно, можна взяти дешевий китайський усілок і звук пустити прямо з бортової звуковухи, тоді в 2 тис. можна вкластися, але це вже буде не Hi-Fi, а тільки одна назва від нього. На свої 2000 грн такий комплект грати буде, звичайно, але не більше. Все вірно, але ви ж розумієте що порівнювати це, і те що хоче тс, навіть і з китайським підсилювачем - немає сенсу. Тому я за звук, але якщо бюджет настільки скутий, то краще вже взяти якісну гарнітуру, а ніж отой набор шумів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 21:11 Поділитися #15 Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 21:11 11 минут назад, nikblack сказал: Все вірно, але ви ж розумієте що порівнювати це, і те що хоче тс, навіть і з китайським підсилювачем - немає сенсу. Тому я за звук, але якщо бюджет настільки скутий, то краще вже взяти якісну гарнітуру, а ніж отой набор шумів Зі звуком як з фотоапаратами. Не можливо за дешево взяти щось хороше. А чим далі влазиш в дебрі, та форуми аудіофілів, тим більше волосся стає дибом від бюджетів. Хоча з іншої сторони, хтось фапає на радянську аудіотехніку і вважає що вона грає, чи купує роками косс порта про які звучать як бите скло.... Кожному своє. Є моделі Sven які зовсім трохі допаяти, і які будуть звучати на рівні. А комусь harman kardon подовай. P.S Добре що, я не шарю в звуку і поки не має своєї квартири чи будинку вистачає рагульських sps-611, але помріяти хочеться. Мінімум про microlab старого зразку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 21:29 Поділитися #16 Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 21:29 11 минут назад, AnimaNoir сказал: harman kardon Це пропіарене "г" (тещо я чув) З акустики я дуже багато переслухав. SVEN - це жарт? Да є акустика яку витягують до рівня покопавшись в кросовері, але це не стосується SVEN Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 23:00 Поділитися #17 Опубліковано 6 Серпня, 2017 в 23:00 1 час назад, nikblack сказал: Це пропіарене "г" (тещо я чув) З акустики я дуже багато переслухав. SVEN - це жарт? Да є акустика яку витягують до рівня покопавшись в кросовері, але це не стосується SVEN А чим вам не вгодила фінська фірма свен?) Яка свого часу робила довлі якісні речі. Наприклад HP-742F Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 01:05 Поділитися #18 Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 01:05 1 час назад, AnimaNoir сказал: А чим вам не вгодила фінська фірма свен?) Яка свого часу робила довлі якісні речі. Наприклад HP-742F HP-742F - це не акустика, і крапка. Якщо ми говорим про якість, то в нас таке нове ніде не продається, як казав Itzamna це хіба заколхозити, тобто купити якісні головки, наприклад на амазоні, єбеі, або ж б\у з європи, все остальне це так аби відтворювало "звук" Залог успіху - це правильні головки, кросовер, підібраний корпус, фазоінвертор! Наприклад я мав колонки які коштують 500$ за пару, продав, а собі натомість взяв за бугром за 50 євро акустику Arcus, колонки 85р випуску, розміром трохи меньші за совкові S50, а грають так що S90 і рядом не стоять, навіть та акустика яка коштувала 500 баксів на мою думку курить. Так що не завжди хороше це дороге. AnimaNoir, якщо хочите послухати як грає якісна акустика, пишіть в приват, якось організую. Якщо в вас є слух, вам відразу все стане зрозуміло. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 05:14 Поділитися #19 Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 05:14 19 годин тому, dance4life2 сказано: На сабові є крутилка басу, але немає регулятора високих частот. Це мінус? це не фатально, частоти можете накрутити на еквалайзері звукової карти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 05:20 Поділитися #20 Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 05:20 8 годин тому, AnimaNoir сказано: вистачає рагульських sps-611 це погана акустика, дуже спотворює звук, в акустиці має бути як мінімум так званий шовковий купольний твітер, щось схоже на кросовер (не конденсатор) і сабвуфер окремо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dance4life2 Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 07:35 Автор Поділитися #21 Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 07:35 Microlab H300, як варіант підходить? http://article.techlabs.by/full/100_1042.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 09:27 Поділитися #22 Опубліковано 7 Серпня, 2017 в 09:27 8 часов назад, nikblack сказал: AnimaNoir, якщо хочите послухати як грає якісна акустика, пишіть в приват, якось організую. Якщо в вас є слух, вам відразу все стане зрозуміло. Дякую за пропозиція, я повірю на слово. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dance4life2 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 17:46 Автор Поділитися #23 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 17:46 Microlab H300, як варіант підходить? http://article.techlabs.by/full/100_1042.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 18:20 Поділитися #24 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 18:20 33 хвилин тому, dance4life2 сказано: Microlab H300, як варіант підходить? http://article.techlabs.by/full/100_1042.html за скільки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
imp13 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 20:24 Поділитися #25 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 20:24 по якості що можу сказати: - маленькі динаміки - для ближнього поля. якості звуку не буде якщо колонки в дальній кімнаті, а ви на кухні. хоча й з дорогими апаратами та ж ситуація. фізика, вона така. тому - кожній кімнаті - свою звукову систему. - великі динаміки (від 6 дюймів, на тугому підвісі з фіговою чутливістю) нормально озвучать кімнату якщо їм підвести нормальну потужність. і якщо ці динаміки будуть в правильному для них корпусі. і з правильними фільтрами. великі динаміки з великою чутливістю можуть озвучити і досить велику площу при порівняно невеликій потужності підсилювача, але, знову ж таки, якість. - першочергово, таки, колонки, якщо брати окремий підсилювач. останній береться під колонки. хоча й колонки беруться під приміщення. - в ближньому полі - потужність не особливо важлива. в мене підсилювач на 40Вт, регулятор на виставлений всього на 9:00, причому шкала починається з 7:00 (по годиннику) я б сказав, що якість звуку систем 2.1 можна відчути тільки в ближньому полі, за умови правильного розрахунку корпусів та підсилювача. /*соррі за сумбур. пояснити нормально просто не можливо. загальні принципи, хіба що. */ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.