Перейти до змісту

Череда автомобильных аварий в Украине продолжается

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Только вчера "Подробности" подавали скорбную статистику дорожных катастроф со смертельным исходом, и вот сегодня - новое сообщение на эту скорбную тему. Снова погибли люди. В Донецкой области, на железнодорожном переезде.

519915_3.jpg

В половине третьего ночи, в городке Белецкое автомобиль "Деу" врезался в грузовой состав. Шлагбаум на переезде был закрыт, световая и звуковая сигнализации работали. Но машина, объехав стоящие впереди "Жигули", на полном ходу врезалась практически в середину поезда. Легковушку протянуло несколько сот метров по железнодорожному полотну. Водитель и три пассажирки скончались на месте.

Сейчас проводится медицинская экспертиза, которая должна установить, насколько адекватным было состояние водителя автомобиля.

Опубліковано

шкода пасажирів...

хоча, не факт що й вони кричали - "лети - встигнемо"...

мля, куди котиться цей світ.. іномарку в жменю і "перець"?.. бидляк...

Опубліковано

Ну если они такое кричали - то я не представляю, в каком состоянии они должны были быть... Машина врезалась в середину поезда... Решили проверить, что крепче?

Опубліковано

да чтож это такое?

может какой бензин с наркотическим действием?

народ под поезда лезет...

и во всех трех случаях ведь сигнализировалось о закрытом переезде

Опубліковано

Более чем уверен, что так оно и есть.

На Пасху просто ужас сколько пьяной быдлятины по улицах Луцка лазило... И это НА ПАСХУ (верующие поймут). Так что и за руль "тепленькими" садятся, еще как...

Опубліковано

Це наш народ, тут немає нічого дивного для мене, ПДР можна легко "полтінніком" замяти. Надо брати вище, виновата влада в першу чергу своїми взятками! Я незнаю коли все це кінчиться.

З.І. Говорять шо в Америці тупі закони, треба сначала на наші подивиись і на їх виконання!

Опубліковано

трохи умовно по темі. Їхала позавчора з Києва... За п.ять годин маршрутка (це був білий день) прилетіла до Луцька. Мало того, що ним носило по всій дорозі, так ще й кудась дуже поспішав...

А зустріли... сумну картину, по-моєму, під житомиром: камаз (майже цілий) і розплющена іномарка (виїжджала з бокової дороги). Судячи з усього, це водія виносили накритим... бо на його місці було розтрощене скло і кривава пляма... А пасажирка при цьому сиділа явно в шоці, не рухалась, але ніби ціла (не встигла роздивитись). Даішники обгорожували місце... Отаке. Блін. Всі кудись спішать. А минулого року так загинула моя сусідка, однокласниця молодшої сестри, прямо напередодні заручин... тільки там вцілів водій - її наречений.

Ех... :huh: Сумно це все, страшенно сумно.

Опубліковано

На рахунок гальм - теж варіант, але яким треба бути п"яним/безтолковим, щоб при несправності об"їжджати шлагбаум (лишні "гальма") і не звернути паралельно потягу... та і ручний тормоз ж є...

А у відмову гальм в 3-х машинах я вірю досить слабо.

Опубліковано
...

А у відмову гальм в 3-х машинах я вірю досить слабо.

Ти прав! Життя не настільки примітиве, шоб підкорятись логіці :D

Опубліковано
Ти прав! Життя не настільки примітиве, шоб підкорятись логіці

а хто про логіку говорив? Я сказав, що "вірю слабо".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...