Перейти до змісту

Укртелеком

OTAM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Наступне питання, щоб не ліпити нових тем. Стосується того ж ОГО.

Налаштування модему.

Трабла така: хотів прописати на роутері логін та пароль, щоб не запускати у вінді з'єднання, типу автоматом.

І не виходить. Все прописано правильно а в інет не йде.. ;) зі Службою підтримки ми 20 хв спілкувалися і марно. Каже ніби є з'єднання а в інет не заходжу і навіть ping нічого не ping-ає.

2 різні моделі роутерів

- DSL-2640U

- DSL-2500U

VPI 1

VCI 32

PPPoE

Прописав Логін та пароль

Що роблю не так. ??? Підкажіть!

Стикався з такоюж проблемкою. Коли лише підключився до УТ.

Модем DSL-2540U. Підключив, прописав пароль та логін на роутері швидкість 128 (стартова). Покористував, протестив і перейшов на 256 (вступає після 24.00). Наступного дня - підключення є, а ввійти в інет нізя. Навіть на сайт УТ непущає. Так як діло "было вечером, а делать" ну я б несказав що мені нічого було, але черговим на УТ нехотілося точно, або незналося як (це більш на правду було схоже) :) . На моє прохання глянути що там і що сталося це після зміни тарифу, а до того було все пучком. Поради були від "це проблеми з вашим компом, або модемом" до "ми бачимо що ви в мережі і працювати все повинно, зайдіть на сайт і спробуйте змінити тариф ще раз" :) ????. Врешті решт порадили перемкнутися в режим бріджа. От лише тоді все поїхало. Поки воно працювало, швиденько стягнув свіжу прошивку (теж грішив на неї) і випробував її. Але зновуж таки працювало все в режимі бріджа лише. Дибався так за північ. Врешті решт плюнув і ліг спати. Наступного вечора спробував прописати настройки пароля і логіна в роутері і все запрацювало. Потім десь за кілька день була таж проблемка, але я навіть нестав дзвонити в підтримку (а толку). Перемкнувся в режим бріджа, попрацював і через день налаштував як раніш. Розбиратися нестав у чому річ, але переконався , що точно не вмоєму обладнанні і не в мені :lol: .

Більше такого неповторювалось. Якщо цікавить детальніше - в ПМ (кнопки лінь топтати, і так багато вийшло).

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

nameless, пользуюсь D-Link DSL-G604T уже третий год. причем первый год на заводской прошивке 1.x, потом перешился в 2.x чтобы появился ADSL2+. так вот, зависаний, вылетов, перегревов, ну и вообще всего, чем славится D-Link не было замечено вообще. единственный мелкий глюк был в заводской прошивке - примерно 1-3 раза в месяц переставал работать static dns. в 2.x вылечилось. вот и все.. нагрузка на роутер постоянная - 3-4 сетевых подключения, 1-2 wifi, adsl порт 4 мегабита. в месяц только через adsl прокачивается до 60-80 гиг. по LAN на порядок больше. вот такой бриллиант в куче УГ ;)

до него были роутеры Asus и Dynamix. первый вис при мало-мальской нагрузке на NAT. второй сначала грелся как электрочайник, потом просто сдох и я его вернул укртелекому.

Опубліковано
D-Link - цим все сказано =)

От тільки непотрібно говорити про те чого нема .

Сам брав D-Link не лише із -за ціни. У багатьох знайомих працює стабільно і на роботі неодин придбано і проблем небуло.

А сказати "D-Link - цим все сказано " можна і про будь-який інший. Або обгрунтовано пояснити свою точку зору, або неварто струшувати повітря такими "ємними" висловами.

Опубліковано

Кілька днів назад підключив ОГО (128 кб/с). В перший день швидкість скачування була 25-30 кб/с, потім впала в 2 рази, зараз не більше 15 кб/с. це нормальна швидкість, чи малувато для мого тарифу?

Опубліковано
Кілька днів назад підключив ОГО (128 кб/с). В перший день швидкість скачування була 25-30 кб/с, потім впала в 2 рази, зараз не більше 15 кб/с. це нормальна швидкість, чи малувато для мого тарифу?

Це і є швидкість твого тарифу.

Переходь на 512 і будеш мати до 64кБ/с.

Опубліковано

Все правильно. Бо в перший день в тебе був тариф "ОГО!-стартовий". А в нього швидкість прийому 256 кбіт/с (256/8=32 Кбайт/с), а потім став "ОГО!-128" (128/8= 16 Кбайт/с).

Опубліковано

а на сайті Укртелекому от що пишуть

До початку дії обраного тарифного плану Вам надається доступ до мережі Інтернет на швидкості 128 Кбіт/с (приймання) / 64 Кбіт/с (передавання) за безоплатним тарифним планом "Старт" тривалістю не більш 10 годин.

Тут

дійсно треба на 512 переходити

Опубліковано
що точно не вмоєму обладнанні і не в мені

D-Link - цим все сказано =)

Возможны некоторые проблемы со старыми прошивками на роутерах DLink при работе на некоторых типах станционных DSLAMов, обновляйтесь. И если хотите от суппорта услышать чтонибудь конкретное, звоните в рабочее время :huh:

ЗЫ Кстати сейчас у "Укртелекома" акция на подключение - 1грв ;)

Опубліковано
ага, переходь.. :) а краще 2 Мбіт :) 200 грн

а 4 - ще краще :)  лінія макс. 512 кбіт дозволяє :D

Опубліковано

Сьогодні до 6ої або до 10тої ранку на Telia будуть шось знову мудрить.. у мене аська вже не конектиться :D

ЗІ. підконектилась... юзаю ibucp-vip-d.blue.aol.com

Опубліковано

Люди откуда у вас такие сведения? о_0

Канал лежал на Киев?... ггг)) тогда бы все западная Украина лежала. Там все закольцовано.

С Телией проблемы бывают, но как сообщают уже по Украине "Проблемы на инотеритории...". Так что приходится только догадываться, что там творят!

И еще, Шкодер, УТК разве давал в оренду на АДСЛ услугу Динамикс??? Помоему ты что то спутал....

Опубліковано

З вашого сапорта шановний... Так і сказали в 2 години ночі - проблеми на телії до 10ти ранку.

Опубліковано

grunge27, модем который мне еще UTEL давал, я благополучно вернул, так как он сдох. вы ведь к счастью не заставляете юзера арендовать оборудование, можно и свое поставить. да и настроить тоже не проблема.

Опубліковано

З вашого сапорта шановний... Так і сказали в 2 години ночі - проблеми на телії до 10ти ранку.

На Телии да... Может быть. Но не на Киев ;):smile3:

Опубліковано
grunge27, модем который мне еще UTEL давал, я благополучно вернул, так как он сдох. вы ведь к счастью не заставляете юзера арендовать оборудование, можно и свое поставить. да и настроить тоже не проблема.

Согласен. Все правильно. Настроить действительно не проблема. Но судя по постам в этом топике, для некоторых это еще долго останется нерешенной проблемой. А виноватым всегда будет провайдер :smile3: Благо есть такие люди как Шкодер, что могут и сами "копнуть"...

Опубліковано

grunge27, лучше чем настроит провайдер я все равно не смогу - строить-то особенно нечего, достаточно правильно прописать параметры порта и PPP соединения. хуже, когда юзер сам настроит криво, а потом звонит к прову с претензиями. но такая проблема, думаю, есть у всех провайдеров услуг, не только интернета.

Опубліковано

Стосовно постів моїх, про те, що не можу налаштувати РРРоЕ - вирішилась проблема. І дуже банально :( Без перепрошивки і т.д...

Просто завтикав прописати в мережевих налаштуваннях Шлюз (ІР роутера да ДНС те ж ІР ) :D.. старію..

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Чет сегодня опять обрывы, точнее пакеты теряет.

Microsoft Windows XP [Версия 5.1.2600]

(С) Корпорация Майкрософт, 1985-2001.

C:\Documents and Settings\Женя>tracert meta.ua

Трассировка маршрута к meta.ua [194.0.131.18]

с максимальным числом прыжков 30:

1 <1 мс <1 мс <1 мс MyDslModem.local.lan [192.168.1.1]

2 41 ms 41 ms 40 ms 195.5.5.206

3 54 ms 47 ms 47 ms 10.50.1.22

4 48 ms 48 ms 49 ms 213.179.224.190

5 * * * Превышен интервал ожидания для запроса.

6 * * * Превышен интервал ожидания для запроса.

7 133 ms 131 ms 129 ms meta-gw.topnet.ua [195.128.226.94]

8 * * 132 ms meta.ua [194.0.131.18]

Трассировка завершена.

Никто у себя такого не наблюдает?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...