Перейти до змісту

раздел "Здоровье"

Shura

60 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В мене в знайомої місяці три тому був приступ болі в животі. З Кілька тижнів тому знову приступ. Вона ковтає ті самі ліки. Робиться ще гірше.

А людина була переконана, що знає, що робити. От і порадить хтось комусь полікуватися, і хтось "полікується".

Отож-бо, для того і треба такий розділ, щоб почути слушну пораду і не ковтати "все що не попадя".

А на рахунок правил-вони повинні бути дійсно СУВОРИМИ.

Опубліковано

а я против такого раздела!!!

ведь юзеры когда заболеют вместо того чтобы пойти к доктору нужным образом проконсультироваться....будут перечитывать форум..

люди будут просто напросто терять нужное и важное время...а со здоровьем медлить нельзя!!!

Опубліковано

На рахунок здоров'я, то дійсно затягувати не можна. Вот вроді ж якщо є підозра на ВІЛ, то протягом 72 годин з моменту зараження можна залікуватися.

Опубліковано

От для таких суджень і треба цей розділ("эффективность профилактической антиретровирусной терапии после контакта с ВИЧ не установлена")

Опубліковано

але ж замість того, щоб взнати що ефективність мала потрібно якнайшвидше бігти заліковувати, а не питатися чи варто і яка ефективність. Ніякий форум не замінить живого лікаря або гарячу лінію живих лікарів, які відповідатимуть на різноманітні питання, навіть інтимного характеру без додаткового трьопа.

Опубліковано

Лучше не "тыкать",куда попало :) Это во-первых,а во-вторых-интересно как может возникнуть подозрение на ВИЧ?Такое чтоб за 72 часа вылечится.Чешется?Болит?Ноет?Бред.

Я могу тоже дать рецепт от ВИЧ.Если есть подозрение,то нужно лежа на полу,поднимать верхнюю часть туловища,не отрывая нижнюю.Делать в день 1000раз на протяжении 2-х месяцев.Не вылечит ВИЧ,так хоть пресс накачанный будет.

Опубліковано
ну по п'яні "тикнув" куди не треба, вот і підозра з'явилася

тогда такому перцу сначала к наркологу или к психиатру ;)

Опубліковано

с идеи поржал ;)

"при падении с крыши на протяжении 4 секунд до удара о землю можно позвонить нотариусу и отменить завещание"

Опубліковано

а ідея дійсно хороша. Допустим в людину можна буде в майбктньому інтегрувати мікрокомп'ютер і заповіт відмінено прямо таки перед смертю.

Опубліковано

не нада рахую. існує багато сайтів допомоги. А розділ "Надзвичайні події" я тоже рахую не таким уже і потрібним

Опубліковано
не нада рахую. існує багато сайтів допомоги. А розділ "Надзвичайні події" я тоже рахую не таким уже і потрібним

Але ті сайти не дадуть тобі відповіді-до якого лікаря краще звернутись в Луцьку з такою-то проблемою

Опубліковано
Але ті сайти не дадуть тобі відповіді-до якого лікаря краще звернутись в Луцьку з такою-то проблемою

Взагалі для "болєющих" я радив би подивитись ше раз фільм "Секрет", почитати Норбекова "Опит дурака или ключ к прозрению" та Джона Кеха "Подсознание может всё" - і не скуліти шо шось болить, бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

З.І. Я можу скинути книги або дати їхні адреси

Опубліковано
....бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

ІМХО, брєд....

Опубліковано
ІМХО, брєд....

"Кожен хоче бути переможцем, а чи кожен хоче потрудитись?" (с) Олімпійський плавець, 7-ми кратний володар золотої медалі!

Опубліковано
бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

от тільки не головою, а бажанням!

Є безліч випадків, коли людині, у якої дууже боліла голова давали звичайнісінький "кальція глюконат" (крейда) і казали, що це сильнодіюче знеболювальне - і о чудо! Головний біль проходив!!! "самовнушение" (не пам'ятаю, як воно українською).. а це власне і є бажання того, щоб головний біль пройшов..

Також випадок коли людині кажуть що будуть пекти шкіру щось розжареним металом, а самі в цей момент прикладають кубик льоду.... лід залишав ОПІК...

так що - ніякої маячні (брєду) тут немає..

курим тут

Опубліковано
бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

от тільки не головою, а бажанням!

Є безліч випадків, коли людині, у якої дууже боліла голова давали звичайнісінький "кальція глюконат" (крейда) і казали, що це сильнодіюче знеболювальне - і о чудо! Головний біль проходив!!! "самовнушение" (не пам'ятаю, як воно українською).. а це власне і є бажання того, щоб головний біль пройшов..

Також випадок коли людині кажуть що будуть пекти шкіру щось розжареним металом, а самі в цей момент прикладають кубик льоду.... лід залишав ОПІК...

так що - ніякої маячні (брєду) тут немає..

курим тут

Та.згоден,але це усунення наслідків,а не лікування причини.Тимчасовий ефект.

Опубліковано

Згадав історію з цього приводу :smile3:

" Я не хочу в туалет, я не хочу в туалет, я не хочу в туалет...

Я не всрався, я не всрався, я не всрався...."

Ну а якщо серйозно, тему ЗДОРОВЯ на борд! Там і поговоримо.

Опубліковано
Взагалі для "болєющих" я радив би подивитись ше раз фільм "Секрет", почитати Норбекова "Опит дурака или ключ к прозрению" та Джона Кеха "Подсознание может всё" - і не скуліти шо шось болить, бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

З.І. Я можу скинути книги або дати їхні адреси

Цікавишся таким? є певні результати?

Опубліковано
Цікавишся таким? є певні результати?

Я потренувався і все чудово виходить. Хош, скину книги на фтп, почитаєш і сам почнеш дивуватись, шо незнав таких простих речей, які так серйозно на життя впливають!

Я не відкриваю Америку чи винаходжу велосипед :)

З.І. Коли депутати нагло брешуть шо зарплату піднімуть, всі їм вірять! А коли я говорю елементарні речі - зустрічаю протест :)

"Чим грандіозніша брехня, тим охотніше народ в неї вірить" (с) Гітлер

Опубліковано
Та.згоден,але це усунення наслідків,а не лікування причини.Тимчасовий ефект.

Якшо займатись собою то ефект буде раз і назавжди! Провірив на собі багато разів! я знаю шо це нелогічно, "світ і так повний парадоксів і незрозумілих речей" приблизно так каже Джон Кехо.

Якшо представляти собі хай даже Ферарі - то ти її отримаєш, тільки потрібен час і щоденні заняття :) Подробиці - в книзі "Підсвідомість може все!"

Kecho.rar

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...