Перейти до змісту

куплю б/в запчастини до вела

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 21.06.2017 в 07:37, Dima4s сказав:

Треба вилка під звичайні тормоза. 26 колеса.
http://prntscr.com/fmb4vv
Руль і винос

перемикачі передач 3+7.
Обод під 28 колесо

ПМ

Показати  

сходіть завтра на авторинок, там майже зразу за кільцем по Єршова, по лівій стороні люди продають запчстини до велосипедів...."від кольору до вибору".

Опубліковано
  В 21.06.2017 в 07:53, Такер сказав:

сходіть завтра на авторинок, там майже зразу за кільцем по Єршова, по лівій стороні люди продають запчстини до велосипедів...."від кольору до вибору".

Показати  

але попередно гляньте скільки нове коштує, бо вони часто продають "барахло" дорожче ніж нове те ж саме можна купити.

Опубліковано
  В 21.06.2017 в 07:53, Такер сказав:

Показати  

націлений більш на велосипедистів з борди. часто після заміни валяється купа деталей..

Опубліковано
  В 21.06.2017 в 07:37, Dima4s сказав:

Треба вилка під звичайні тормоза. 26 колеса.

Показати  

@Dima4s, тобі треба однодюймова вилка і відповідна рульова колонка, 1 1/8" туди не влізе...

Опубліковано
  В 21.06.2017 в 12:25, Basil сказав:

@Dima4s, тобі треба однодюймова вилка і відповідна рульова колонка, 1 1/8" туди не влізе...

Показати  

тобто вилка запропонована вище не піде?

Опубліковано
  В 21.06.2017 в 12:37, Dima4s сказав:

тобто вилка запропонована вище не піде?

Показати  

саме так. судячи з твого фото діаметр кермового стакана зовнішній 32-33 мм, це під вилку 1", для 1 1/8" діаметр кермового стакана >= 37 мм

Опубліковано

зовнішній діаметр трубки рами, куди має ставитись вилка - 34мм. внутрішній не можу поміряти поки. стаїт ьстара вилка і немає часу знімати і колупатись в ньому поки

Опубліковано
  В 21.06.2017 в 14:01, Dima4s сказав:

стаїт ьстара вилка і немає часу знімати і колупатись в ньому поки

Показати  

дай фото того, що зараз є, зі старою вилкою...

Опубліковано
  В 21.06.2017 в 14:14, Basil сказав:

нижньої чашки немає? рульова інтегрована? дайте більш загальне фото? щоб було видно всю вилку

Показати  

зверху є віночок
Знизу просто втулка металева
трубка рами пуста і рівна

Опубліковано

судячи з цього фото,

vL0hlAp_Qb6p6r-AB5Otcg.jpeg

у вас однодюймова різьбова вилка, а судячи з цього фото

Ihj0lpFNRyE.jpg

ви всунули щось невідомо що і як...

здається, я здогадався, ви встановили вилку 1" в стакан прямо на нижній конус, без чашки і віночка-підшипника.

так?

Опубліковано

маю комплект руль , тормозні ручки, гріпшіфти, гріпси під гріпшіфти. Все з тросіками .Ціна   - 150грн Є 28  колеса втулки алівіо , обода   не зношені -600грн

Опубліковано
  В 21.06.2017 в 14:25, Basil сказав:

здається, я здогадався, ви встановили вилку 1" в стакан прямо на нижній конус, без чашки і віночка-підшипника.

так?

Показати  

Ніби так. просто втулка якась знизу. Так стояла та вилка що на фото. біла і іржава. А сам я нібумбум в цьому)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...