Перейти до змісту

В Луцькому зоопарку народились троє медвежат

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прикольні розбишаки, один з відвідувачів попробував накормити ведмежа чупа-чупсом, а

інший чуть не залишився без заду коли спостерігав за першим...

post-606-1209485732.jpg

post-606-1209485737.jpg

post-606-1209485747.jpg

post-606-1209485769.jpg

post-606-1209557538.jpg

post-606-1209585396.jpg

Опубліковано

Гарні фото і гарні ведмежета.

Чомусь постійно згадується та жахлива історія з дитиною. Такщо будьте обережні з ведмежихою в цей період.

А, взагалі, умови в нашому зоопарку жахливі і тварин шкода. Таке зручне місце розташування, а зоопарк не розвивається :0016:

Опубліковано

Медведики класні треба сходить на них подивитись - поки маленькі, а от на рахунок чупачупса це вже перебор

Опубліковано
минулого року ходили - теж було троє малих.

то мо ті самі і є?.... тіко мо ведмежата виросли потрошку?

Опубліковано

Був на Пасху. Медвежата супер, постійно граються між собою, такі кумедні... Але умови в яких вони живуть не витримують жодної критики...

Опубліковано

Вирішив. Здаємо держекзамен і йдемоз дівчиною в зоопарк.

А на рахунок умов в яких живуть тварини, то... просто слів не вистачає. Було б не погано залучити спонсорські кошти на його утримку і розвиток. І чим не привід для шановних форумчан скинутись на корм чи щось інше для тих самих ведмежат, залізо залізом а то живі істоти, і доволі гарненькі.

Опубліковано

Гуляли сегодня с девушкой в парке, проходили мимо этого так называемого зоопарка. Видели медвежат! Прикольные такие, резвые, энергичные, пушистые и круглые, как колобки :lol: Выбрались на эту сторону забора (не знаю, перелезли или подкоп сделали :)), лазили по бревнам и чего-то там себе под нос ворчали :)

Девушка хотела подойти погладить, но очень близко к медвежатам я ее отпустить не рискнул :)

В следующий раз обязательно фотик с собой беру. Только днем, разумеется, а то сегодня 9 вечера было - темно, а вспышкой я зверюшек пугать не намерен :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...