Shkoder Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 20:50 #1 Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 20:50 не было такой темы, а зря. imho, стоит пришпилить БГ, Стингрей, Гарик поют и играют классику
Zheny@ Опубліковано 4 Травня, 2008 в 22:25 #2 Опубліковано 4 Травня, 2008 в 22:25 Мабуть багато людей чули цю пісню, та бачили кліп. Але мабуть ніхто не знає, що автор слів до пісні - живе у Луцьку, крім того, вона (авторка) написала слова ще до 4-х пісень.. НЕЗАБАРОМ Чекайте статтю у газеті "Сім'я і Дім" про працівника радіо Приймак Тамару. що і є саме цим автором. Мотор'ролла "8-й колір"
Zheny@ Опубліковано 5 Травня, 2008 в 21:25 #3 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 21:25 Не міг не викласти пісеньку, дуже вже взяла за душу, мало таких.. Не усі розуміють творчість автора, але він живий класик (на мою думку).. Дельфин - Имя крім того - даю слова пісні.. текст пісні Усталость ветра печалью стонет Крик мой горло крови Слышишь? О тебе плачу Слезами сохну Иначе не могу Тишина душит Как же так отпустил Душу жрут ангелы утоляют голод Один остался холод Прощала все любовь немая Обречена лишь ждать слепая преданность Скулила месяцами Так мало с нею был Рубцами оставлял на сердце ее время Ведь знал же скорая потеря, Но ничего не делал просто жил И думал, что по настоящему любил Я никогда не умру Я буду вечно жить Имя твое назову И не смогу забыть И друг без друга плохо, мало Тоскою грудь дышать устала Деля на всхлипы вечность ночи Воспоминия рвутся в клочья Так далеко и где то рядом На расстоянии небес и взгляда Нашла наш новый дом и ждешь Я слышу ты меня зовешь
Zheny@ Опубліковано 5 Травня, 2008 в 21:35 #4 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 21:35 Дозволю собі продовжити. Далі, одна із моїх улюблених пісень! Я також подам текст пісні. Мало того, народні умільці, "поклали" слова пісні на кліп, не просто кліп - АНІМЕ. На мою думку - геніально! Дельфин - Надежда lyrics Не осталось ни сил ни ощущения боли Тоской изъедена душа,как личинками моли. Всё катится в пропасть,причём уже не в первый раз. И равен нулю смысл дружеских фраз. Всё кому-то подарено,потеряно,продано. Сердце кровью облитое за ужином подано. Осталась только грязь на дне карманов одежды И какое-то чувство,что-то вроде надежды. Она слышит шаги - они всё тише и тише. Он снова стал журавлём и будет жить где-то выше. Она его не ждёт,она простила и плачет, А тупая подруга её надеждой дурачит. Время тихо уходит,и наивная ложь К запястью левой руки примеряет свой нож. Надежда была и осталась напрастой Она капает на пол липкой жидкостью красной. Ты изначально один,но даже если есть друг, Он не увидит всех бед на ладонях твоих рук, Он за тебя нестанет смелым если ты оторопел И за тебя сказать не сможет то,что ты сказать хотел. Он может только помочь если что-то не так, Когда глаза твои застелит безисходностью мрак, Когда слёзы ровно делят на три части лицо И не осталось надежды на себя самого. Надежда - самообман,но это - всё,что у нас есть. Она ходит по рукам,продавая свою честь. Эта лживая тварь пыль пускает в глаза, Исчезая в тот момент,когда она так нужна. Она будет уходить и возвращаться много раз, Всегда держа на расстоянии заветный алмаз. Я без надежды убит,тоской навылет прострелен, Потому что я надеялся,а не был уверен.
D@ve Опубліковано 8 Травня, 2008 в 07:13 #5 Опубліковано 8 Травня, 2008 в 07:13 Amy MacDonald - Youth of today
Zheny@ Опубліковано 8 Травня, 2008 в 23:20 #6 Опубліковано 8 Травня, 2008 в 23:20 Хочу представити Вашій увазі два кліпа, Чому два? Хм.. Поясню.Вся справа в тім, що пісня яка буде звучати у ваших акустичних пристроях, дуже давня.Чому? Деталі розкаже Тітка ВікіХто не знає Агліцкого, то коротко поясню.Пісня була фольклорною (тобто переспівувалася із уст в уста) серед афроамериканського населення, як легенда..із 1870 рокуІ мала назви "Де ти спала минулої ночі?" "Чорношкіра дівчина" та "Серед сосон/в Соснах"Але у 1943 році її заспівав Лідбеллі Lead Belly а у 1952 році БІлл Монро Bill Monroe А потім аж у далекому 1993 році гурт Nirvana На чолі із Куртом Кобейном переспівали цю пісню у альбомі Unplugged in New YorkТак ось..Даю на Ваш розсуд 2 екземпляри..Вищевказаних Lead Belly та Куртом Кобейном Lead Bery Типу кліп та Нірвана Концертний запис.
laska Опубліковано 10 Травня, 2008 в 08:27 #7 Опубліковано 10 Травня, 2008 в 08:27 name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center"> Крихітка Цахес. Кліп на пісню "Монета"
Zheny@ Опубліковано 10 Травня, 2008 в 22:30 #8 Опубліковано 10 Травня, 2008 в 22:30 Знову я.. фуфла не штовхаємо Vanessa Paradis "Joe le taxi" 20 років тому.. Vanessa Paradis "Joe le taxi"
laska Опубліковано 11 Травня, 2008 в 08:49 #9 Опубліковано 11 Травня, 2008 в 08:49 Бере за душу! name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center"> Океан Ельзи - Веселі, брате, часи настали
laska Опубліковано 18 Травня, 2008 в 08:10 #10 Опубліковано 18 Травня, 2008 в 08:10 What a Wonderful World - Louis ArmstrongLa vie en rose - Louis Armstrong
Scorpio Опубліковано 18 Травня, 2008 в 08:42 #11 Опубліковано 18 Травня, 2008 в 08:42 Знову я.. фуфла не штовхаємо Vanessa Paradis "Joe le taxi" 20 років тому.. Vanessa Paradis "Joe le taxi" Я незнав, що цій пісні вже 20 років А кліп, склалось таке враженя, знімали оператори що зараз по весіля знімають
Zheny@ Опубліковано 27 Травня, 2008 в 07:05 #12 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 07:05 Nancy Sinatra and Lee Hazlewood - Summer Wine (1967)
laska Опубліковано 6 Червня, 2008 в 07:47 #13 Опубліковано 6 Червня, 2008 в 07:47 src=" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center"> ДДТ "Дождь"
laska Опубліковано 6 Червня, 2008 в 08:09 #14 Опубліковано 6 Червня, 2008 в 08:09 Пісня стара, тому кліпа немає, пародійні спроби. Хто не пам*ятає, включіть батькам . src=" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center"> Из Вагантов Iz Vagantov (песенка студента)
Shkoder Опубліковано 14 Червня, 2008 в 12:30 Автор #15 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 12:30 ELO Megamix
Shura Опубліковано 14 Червня, 2008 в 12:33 #16 Опубліковано 14 Червня, 2008 в 12:33 я оригинальничать не буду ДДТ - ПОПСА! (концерт) Воля и разум. но ... а это я даже еще и не видел Хиппаны
laska Опубліковано 15 Червня, 2008 в 07:41 #17 Опубліковано 15 Червня, 2008 в 07:41 В честь вчорашнього відриву src=" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center"> The Beatles-Roll Over Beethoven А мурашкі то побігли... src=" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center"> Beatles---Yesterday
Zheny@ Опубліковано 19 Червня, 2008 в 09:15 #18 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 09:15 ВІчний "Аквариум" та БГ Под небом голубым...Цікавий матеріал, щодо вищевказаної пісні розказала Тітка Вікі. Здивований.
Zheny@ Опубліковано 20 Червня, 2008 в 12:50 #19 Опубліковано 20 Червня, 2008 в 12:50 Rock Ballads Kansas - Dust In The Wind (1977) Текст пісні ERIC BENET LYRICS "Dust In The Wind" Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind All we are is dust in the wind I close my eyes Only for a moment, then the moment's gone All my dreams Pass before my eyes, a curiosity Dust in the wind All we are is dust in the wind It's the same old song We're just a drop of water, in an endless sea All we do Just crumbles to the ground, though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Life's too short brothers and sisters Dust in the wind All we are is dust in the wind Don't hang on Nothing lasts forever, but the earth and sky It's there always And all your money won't another minute buy Dust. . . all we are is dust in the wind Life's too short brothers and sisters Dust. . . all we are is dust in the wind Open your eyes you've acquired quite a bit Keep your balance don't you slip It could all end instantly as you will see Time waits for no one, it just moves on There is a white one Who won't accept the black one Who won't accept the yellow one Who can't accept the white. . . When will we learn That all we are is dust in the wind Time for the healing to begin All we is are dust in the wind Time for the healing to begin All we are is dust in the wind Everything is dust in the wind
Zheny@ Опубліковано 20 Червня, 2008 в 16:14 #20 Опубліковано 20 Червня, 2008 в 16:14 Apocalyptica - Path
Zheny@ Опубліковано 23 Червня, 2008 в 06:16 #21 Опубліковано 23 Червня, 2008 в 06:16 Вічна музика! Вічний Фредерик Фарух Бульсара (він же Фредді Меркюрі)! Queen - Bohemian Rhapsody текст пісні Words and music by freddie mercury Is this the real life- Is this just fantasy- Caught in a landslide- No escape from reality- Open your eyes Look up to the skies and see- Im just a poor boy,i need no sympathy- Because Im easy come,easy go, A little high,little low, Anyway the wind blows,doesnt really matter to me, To me Mama,just killed a man, Put a gun against his head, Pulled my trigger,now hes dead, Mama,life had just begun, But now Ive gone and thrown it all away- Mama ooo, Didnt mean to make you cry- If Im not back again this time tomorrow- Carry on,carry on,as if nothing really matters- Too late,my time has come, Sends shivers down my spine- Bodys aching all the time, Goodbye everybody-Ive got to go- Gotta leave you all behind and face the truth- Mama ooo- (any way the wind blows) I dont want to die, I sometimes wish Id never been born at all- I see a little silhouetto of a man, Scaramouche,scaramouche will you do the fandango- Thunderbolt and lightning-very very frightening me- Galileo,galileo, Galileo galileo Galileo figaro-magnifico- But Im just a poor boy and nobody loves me- Hes just a poor boy from a poor family- Spare him his life from this monstrosity- Easy come easy go-,will you let me go- Bismillah! no-,we will not let you go-let him go- Bismillah! we will not let you go-let him go Bismillah! we will not let you go-let me go Will not let you go-let me go Will not let you go let me go No,no,no,no,no,no,no- Mama mia,mama mia,mama mia let me go- Beelzebub has a devil put aside for me,for me,for me- So you think you can stone me and spit in my eye- So you think you can love me and leave me to die- Oh baby-cant do this to me baby- Just gotta get out-just gotta get right outta here- Nothing really matters, Anyone can see, Nothing really matters-,nothing really matters to me, Any way the wind blows....
Shkoder Опубліковано 23 Червня, 2008 в 20:52 Автор #22 Опубліковано 23 Червня, 2008 в 20:52 Yellow River by Резник
Zheny@ Опубліковано 24 Червня, 2008 в 09:56 #23 Опубліковано 24 Червня, 2008 в 09:56 Попередній пост нагадав мені наступне Cucelerim слова пісеньки турецькою мовою Cib cib cьcelerimCib cib cib cib cьcelerim Menim geşeng cьcelerim Tьkь ipek cьcelerim Gцzleyirem tez geliniz Gцy зemende dinceliniz Ay menim cьcelerim Ay menim cьcelerim Menim geşeng cьcelerim Ne yeseniz ben vererem Su vererem den vererem Arzum budur boy atasız Ananıza tez зatasız
Zheny@ Опубліковано 3 Липня, 2008 в 11:14 #24 Опубліковано 3 Липня, 2008 в 11:14 The Moody Blues - Nights in White satin´67
Shkoder Опубліковано 4 Липня, 2008 в 21:26 Автор #25 Опубліковано 4 Липня, 2008 в 21:26 Joe Cocker - You Are So BeautifulКак сказала моя мама "Как этот невзрачный мужик, похожий на бездомного, может так красиво петь?"Он по–настоящему талантлив…©
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.