Перейти до змісту

Пол Макартні

@Andrew@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

здається таких тем ще немає...можливо пагано передивився...але всетаки:

14 червня буде виступ "легендарного" чювака Пол Пакартні на майдані незалежності (концерт безкоштовний)

http://5.ua/newsline/182/0/50214/

їду 100% туди..хоть там буде і "мясо" в толпі але це варто послухати

Опубліковано

http://www.rbc.ua/rus/top/society/2008/04/24/355172.shtml

Я теж таку новину бачив. Зачастили щось до нас сери. :) Був сер Етон Джон, тепер от сер Пол МакКартні. Цікаво було б побачити легендарного бітла.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Концерт завтра. А тишина, ніби там якась Валєвська буде співати. Безумовно, я вважаю, що в культурному житті держави це найважливіша подія року. Пол МакКартні - легендарна людина. На його музиці виросло не одне покоління. Велика подяка його візиту вже за те, що коли я із-за дощу в останні два дні з велосипеда пересів на маршрутки, на місцевих FM-станціях по дорозі на роботу слухаю безсмертні хiти the Beatles, а не дешеву російську попсу.

Киев. 10 июня. INTERFAX.RU - Организаторы концерта сэра Пола Маккартни в Киеве, который пройдет 14 июня, ожидают до 500 тысяч человек зрителей. Об этом сообщил на пресс-конференции представитель фонда Виктора Пинчука, пригласившего в Украину Маккартни, Никита Потураев.

Все желающие смогут разместиться не только на Майдане Независимости, но и по всему Крещатику. Для обеспечения комфортного пребывания зрителей от Майдана Независимости и до Бессарабской площади вдоль Крещатика будут расположены специальные башни, на которых разместят видео и звуковую аппаратуру, что позволит наслаждаться музыкой и шоу с любой точки.

"Такой большой сцены в Украине еще не было", - сказала на пресс-конференции в Киеве представительница монтажной компании "Зинтеко" Ольга Куспитовская.

Опубліковано

Фан зона по размеру больше всякого предела.... (для тех кто не в курсе, всё пространство перед сценой, включая подземный переход и проезжую часть, и даже чуть дальше) Имхо ехать просто так (не в фан зону) нет смысла

А по экрану на Маккартни посмотреть и дома можно

Опубліковано

500 тысяч там точно не будет.

а по поводу на экране... даже если с расстояния, но вживую - гораздо эффектнее, чем с медиа-плейера...

Опубліковано
... по дорозі на роботу слухаю безсмертні хiти the Beatles, ...

Ну Сер Пол не тількі в Бітлз грав , а таку пісеньку Mrs. Vanderbilt , щось по радіо не чув , хоч а советскі часи була, ну до не прилічія популярна в СРСР :)Wsngs___Paul_McCartney___Band_On_The_Run.rar. :)

Опубліковано
но вживую - гораздо эффектнее, чем с медиа-плейера

Никто не спорит, но наше время тоже денег стоит, а толпится среди полчищ фанатов и почитателей со всего СНГ, тоже неохота

п.с Шура, если бы я жил в Киеве, тоже пошел бы на концерт, несомненно

Опубліковано
п.с Шура, если бы я жил в Киеве, тоже пошел бы на концерт, несомненно

а я вот как раз и уеду из Киева...

потом доклад от народа приму ;)

Опубліковано

Ну если фанаты то да, но лично мне сама личность Маккартни в музыкальном плане малоинтересно (вообще наверное мой самый нелюбимый Битл)

Так, только если на живую "легенду" посмотреть....

Опубліковано
...лично мне сама личность Маккартни в музыкальном плане малоинтересно...

И это при том, что минимум половина Битловских песен - его рук и голоса дело ;)

Знакомый военный из Владимира собрался на концерт и уже почти выехал, но его не пустили - солдат с оружием из части убёг :smile3:

Опубліковано
И это при том, что минимум половина Битловских песен - его рук и голоса дело

Ну и что?

Во-первых если брать начальный период творчества Битлз, бОльшая часть материала - Ленноновские

А в среднем и позднем периоде там уже не важно кто что написал настолько все перемешивалось в кучку, хотя да, Маккартни под конец захватил знамя формального лидера группы

И потом, сравни сольные работы Джона и Пола - это небо и земля...

Маккартни для меня всегда был парней с сопливыми песенками, без обид...

Опубліковано

The beatles - легендарная группа.... Глупо равнять всех под одного..... у каждого была своя задача....... По одиночке они никто.... а вместе покорили мир!

Опубліковано

ну і гоните, що ніхто не поїхав...я щойно повернувся з Київа з концерту

концерт був просто СУПЕР...тільки було дуже пагано, що був дуже великий дощ на протязі 2-2.4 годин і буквально за 5 хв можна було "замокріти" від ніг до голови (в мене навіть в кармані моб. телефон плавав..я тільки і встигав що виливати воду з кармана)

багато народу (казали близько 350 тисяч) багато хто не пішов із-за паганої погоди..

но концерт прошов просто супер: звук, оформлення і т.д. прошло на відмінно (тільки проблема з міліцією була трохи ібо вони забирали і били людей за просто так)

і бе фан зони можна було собі найти класне місце (там люди ще з самого рання займали місця) (я пришов на майдан близько 7-8 ранку там вже було трохи занято)

всі хто там не був то ви дуже багато чого втратили

З.І. а може вже хтось має відео з концерту ...дуже б хотілося б подивитись його ще разок

Опубліковано

і чого б то бути таким категоричним. хз ;)

"жуки" (джон лєнін і рінго сталін) були лише найбільш розкрученими і розрекламованими, в той час були і набагато цікавіші ггг гурти, ніж ці тошнотики. :)

P.S. антикакашкобронежилет вже натягнув.

Опубліковано

і чого б то бути таким категоричним. хз :_40:

"жуки" (джон лєнін і рінго сталін) були лише найбільш розкрученими і розрекламованими, в той час були і набагато цікавіші ггг гурти, ніж ці тошнотики. :)

P.S. антикакашкобронежилет вже натягнув.

Бітли започаткували рок'н'ролл, без них можливо б взагалі б не було би рока в суспільстві

так що слухай краще свій "аццкій крик" (дез, блек метал) і радуйся і не жени на те, що ти не знаєш :) :)

Опубліковано
З.І. а може вже хтось має відео з концерту ...дуже б хотілося б подивитись його ще разок

http://www.intv-inter.net/tv/programm/?id=...p&channel=6 запис "Нового каналу" + можна знайти багацько відео на YouTube))

а концерт дійсно офігенний!!!..

Опубліковано

а я хотів би щоб скачати і щоб був повний концерт типу від початку до кінця а не уривки

бо чекати ДВД диску довго ..хочю подивитись на компі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...