Перейти до змісту

Скільки квадратних метрів житла достатньо вам і вашій сім'ї

romaxa11

Скільки квадратних метрів житла достатньо вам і вашій сім'ї  

121 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
37 хвилин тому, yu2007 сказано:

Я не поняв, вже можна начінать мачіть парашенка в цій темі чи ше рано?

Тут світоглядна концепція визначається. Це набагато серйозніше.Багатим бути не встидно і не погано. Бути патологічно хворим на багатсві - це погано. Тим більше це виставляти на показ.

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
18 minutes ago, romaxa11 said:

Тут світоглядна концепція визначається. Це набагато серйозніше.Багатим бути не встидно і не погано. Бути патологічно хворим на багатсві - це погано. Тим більше це виставляти на показ.

Ніхуасє. А можна для початку взнати, скільки собачих будок квадратів на 150-200 вже побудував пан @romaxa11 ?

П.С. Бути багатим в країні, де мільйони пенсіонерів отримують пенсію 50 доларів на місяць, - не погано? Та це кльово! Роздав раз на 4-5 років трохи гречки і далі багатієш.

Опубліковано
7 часов назад, romaxa11 сказал:

Чисто гіпотетично. От ви маєте гроші на купівлю квартири чи будівництво будинку. У вас вже є ділянка, комунікації і постає питання, якої площі будинок, чи квартиру придбати. Відійдіть на хвилинку від справжнього фінансового стану і можливостей і реально прикиньте ваші потреби, бажання і сконцентруйте їх в квадратурі опитування.

Якщо вирішили жити за містом і вам це комфортно, можна побудувати будинок з сіп панелей, основне що відносно не дорого та швидко бодується

Опубліковано
16 хвилин тому, yu2007 сказано:

Бути багатим в країні, де мільйони пенсіонерів отримують пенсію 50 доларів на місяць, - не погано? Та це кльово! Роздав раз на 4-5 років трохи гречки і далі багатієш.

Ти як наша мільйонерна-мільярдерна влада. Хто має гроші? Ми йдемо до вас! Проблема не в багатсві, а в бідності. Світ вже давно генерує багатсво не продукуючи бідність. Багатсво з бідності - це наша технологія.

Опубліковано
29 хвилин тому, yu2007 сказано:

А можна для початку взнати, скільки собачих будок квадратів на 150-200 вже побудував пан

Немає собаки(, а будувати будку, щоб щось довести пану президенту, бажання немає)

Опубліковано
18 minutes ago, romaxa11 said:

Хто має гроші? Ми йдемо до вас!

Ааа, я зрозумів. Так от для чого створена тема "Скільки квадратних метрів житла достатньо вам і вашій сім'ї" )))

Тобто я помилився. Якби ти хотів поганити нашу владу, то створив би тему "Скільки життів треба прожити, щоб чесною працею в Україні заробити на 150-200 квадратних метрів житла".

П.С. Так скільки будок будинків побудував/квартир придбав сам і якої квадратури?

Опубліковано

Тему створив, бо мені цікаво наскільки відрізняється ментальність, бажання звичайних громадян, від того, що ми бачимо на фотках зроблених дронами за високими парканами. Якщо б було хоча б декілька голосів тих, які захотіли б 1000 квадратів і більше - це мене б справді здивувало. А так ще раз доведена прірва між суспільством і владою.

Опубліковано
9 минут назад, yu2007 сказал:

Ааа, я зрозумів. Так от для чого створена тема "Скільки квадратних метрів житла достатньо вам і вашій сім'ї" )))

Тобто я помилився. Якби ти хотів поганити нашу владу, то створив би тему "Скільки життів треба прожити, щоб чесною працею в Україні заробити на 150-200 квадратних метрів житла".

П.С. Так скільки будок будинків побудував/квартир придбав сам і якої квадратури?

Заробити можна. Було б бажання

Опубліковано
8 minutes ago, WebTraveller said:

Ну потужним і чесним платникам податків видніше))

Опубліковано
Только что, yu2007 сказал:

Та шо ж ти до тих податків причепився))

Ну оформлю я підприємця, буду сплачувати 5% від обороту. Це ніяк не помішає мені будувати будинок))

Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

Чесність переслідується по закону. Нагадати про Марушевську?

Опубліковано
9 minutes ago, romaxa11 said:

Нагадати про Марушевську?

Хто ж її забуде. Це ж та клята корупціонерка, яка скористалась службовим становищем і сама собі премію на 8 березня виписала.

10 minutes ago, WebTraveller said:

Та шо ж ти до тих податків причепився))

Ну оформлю я підприємця, буду сплачувати 5% від обороту. Це ніяк не помішає мені будувати будинок))

Там було написано "чесною працею". Мало того, що податків не платиш, так ще й сидиш на отсосі в країни-окупанта.

Нє, ну всьо чесно, а чьо))

Опубліковано
9 минут назад, yu2007 сказал:

Там було написано "чесною працею". Мало того, що податків не платиш, так ще й сидиш на отсосі в країни-окупанта.

Нє, ну всьо чесно, а чьо))

А от не можу зрозуміти, тебе жаба давить чи що?

Я ж пишу, навіть якщо працювати офіційно то процент, який буду сплачувати не помішає мені будувати той самий будинок.

А країна-окупант це не тільки пуйло. Є там і нормальні люди

Опубліковано
6 minutes ago, WebTraveller said:

А от не можу зрозуміти, тебе жаба давить чи що?

Я ж пишу, навіть якщо працювати офіційно то процент, який буду сплачувати не помішає мені будувати той самий будинок.

А країна-окупант це не тільки пуйло. Є там і нормальні люди

Я от не можу зрозуміти. Я ж пишу:

43 minutes ago, yu2007 said:

Скільки життів треба прожити, щоб чесною працею в Україні заробити на 150-200 квадратних метрів житла

Ти сам будуєш будинок і аргументуєш:

34 minutes ago, WebTraveller said:

При цьому не сплачуючи жодних податків з доходів і працюючи фактично на москалів.

Це, по твоєму, чесна праця в Україні???

Опубліковано

Незнаю як тобі ще відповісти шоб ти зрозумів. 

Попробую отак, конкретно:

Якщо я завтра починаю працювати офіційно, сплачую всі податки, що стосуються моєї діяльності, мені вистачить 3 роки щоб побудувати будинок на 200 квадртатів. 

Така відповідь влаштовує?)))

Опубліковано
5 минут назад, yu2007 сказал:

При цьому не сплачуючи жодних податків з доходів і працюючи фактично на москалів.

Це, по твоєму, чесна праця в Україні???

І да, я рахую що це чесна праця. Я не пішов грабити магазини чи сумки красти.

Те що я дещо не сплачую, я не рахую що правильно, але й нічого смертельного не бачу. Держава теж не дає мені того що повинна давати.

І та ж держава забрала в людей кучу бабла (в бабушок і дєдушок). А там на книжках було ого-го. Вистачило і на будинок, можливо й не один

Опубліковано

По темі: маю квартиру 90 кв. В звичайні дні - ідеально. Коли сваряться діти в своїй кімнаті - то мало, ще б одну кімнатку. Коли плачу комуналку - то багато. Коли прибираю -  краще б я і далі жив в 45 квадратах :) 

Опубліковано
12 minutes ago, vaz75 said:

Святий @yu2007 ! Давай вже мочи цього "жлоба-податкоухильника" і заспокойся. Певно все ж в тебе "жаба"

О, латентні вахтьори в темі про 4К вже піськами перемірялись і сюди вже добралися ;)   

Та жаба, жаба. А коли хтось пише, що на диво анусі їздить, так взагалі кушать нє могу.

16 minutes ago, WebTraveller said:

І да, я рахую що це чесна праця. Я не пішов грабити магазини чи сумки красти.

Те що я дещо не сплачую, я не рахую що правильно, але й нічого смертельного не бачу. Держава теж не дає мені того що повинна давати.

Так петя й вова з мого юзерпіка теж магазини не грабують і сумки не крадуть. Так, дещо не сплачують, але ж нічого смертельного)))

Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

Так петя й вова з мого юзерпіка теж магазини не грабують і сумки не крадуть. Так, дещо не сплачують, але ж нічого смертельно)))

По темі я тобі відповів. Далі без толку шось пояснювати.

А в тебе точно "жаба". Бо тут бачиш куркулі будинки будують, а ти не можеш))

Опубліковано

голосувалка є, а результатів ніц не видно, це в мене одного такий глюк? Цікавить лідируюча позиція в опитуванні

Опубліковано

ну я хз, тикнув меньше 50квм. Перечитавши тему певне змінив би свій голос. Я живу в квартирі 45квм, по великому рахунку нам на двох з дружиною - погорло. Якби будинок - 100-120квадратів потолок. Баню я не хочу а от гараж і майстерню так, хай це ще 20-30 квадратів. І про сад мрію, такий хоч би на пів гектарика=)))

Опубліковано
2 минуты назад, veter сказал:

голосувалка є, а результатів ніц не видно, це в мене одного такий глюк? Цікавить лідируюча позиція в опитуванні

4fca8664c4.png

був глюк, але потым само собою показало

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...