Перейти до змісту

Графа "національність" в паспорті

kudrom

Графа "національність"  

81 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

проголосував ЗА!

теперь дело за малым - найди фломастер и впиши себе в паспорт.

делов то...

стопудово ти правий хоч на лобі від цього глузду в голові не добавиться чи ти українець чи жид чи москаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 130
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Ви хлопці бачите в національності тільки погане: порівнюєте її з фашизмом, з родословною, чому? Вдумайтесь, значить війна з німцями в 1941-45 роках була дурницею, непотрібно було получається з ними воювати - а що тут такого: прийшла собі інша нація на нашу землю, для чого їх вбивати - та ж нація це неважливо - вони такі самі люди як ми...Неподобається :D Більше того - вам неподобається бо я говорю про націю як українець - а це вже апріорі вам неподобається.

Нація і національність - це важливо, ви б самі переконались, як би взнали національний склад ВР - тоді і зрозуміли чому так все непросто.

Рома, так, там купа жидів, але невже ти думаєш, що коли ти запровадиш ту графу, то їм буде складно написати там національність українець?? :lol:

і ще тобі як українець українцю пораджу писати "не подобається"( окремо а не разом).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я українець, і пишаюся цим! Я "ЗА"!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Графа національність ставиться, якщо один з батьків є представником національності, а не просто так. Але я думаю, людина мабуть має право при отриманні паспорту обрати національність, якщо батьки різної національності.

Я не розумію, чому ви боїтеся зізнатися що ви українець, росіянин, єврей? Це ж нормально!

Якби я був росіянином, я б теж це підтримав. Не підтримують тільки ті, які чомусь хочуть це приховати, або для кого своя національність не має ніякого значення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є одне цікаве твердження: людину дуже важко, практично неможливо змінити (якщо звичайно не використовувати практик Макаренка :D ). Для прикладу, більшість людей які відсиділи за гратами рано чи пізно повертаються до звичного способу життя. Також є багато інших груп і підгуп для яких притаманна та чи інша поведнка, яка вирізняє їх зпоміж заглу. Після короткого вступу продовжимо: антисимітизм, антифашизм, русофобство, і будь-які інші фобії не виникають на пустому місці. Це все наслідки певних історичних процесів, подій, фактів, які закарбувались в підсвідомості того чи іншого етносу, скажемо так - відлуння історії. Інтернаціоналізм, як жидо-масонський витвір, суперечить історичній пам'яті народів і жорстко напрямлений проти неї (тому не дивно, що часто в інтернаціональному комунізмі можна спостерігати руйнування релігії і історії у всіх її проявах поряд з створення Нового Міфу). Для чого він був розроблений? Щоб змішати вовків і овець, для знищення останніх.

Але ж поряд йде цікава особливість: в інтернаціональній Європі ви можете посилати німців, французів, англійців і інших, але є одна-єдина нація, за образу якої вам грозить позбавлення волі і купа неприємностей - вгадайте яка? Правда цікаво? Адже інтернаціоналізм це ж їхнє породження!!!

Поважаю Вашу Думку за те, що вона є присутня як така, але не хочу щоб мільйони людей втрачали свій історичний спадок, перетворюючись на овець, розчиняючись в ілюзії інтернаціоналізму.

Національність - це початок дискримінації? :lol: Шкода, що ти її непомічаєш, коли біля тебе проїжджає чиновник на тачці за 150 тис.баксів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проголосовал за "мне всё равно". Мне все равно будет эта графа, не будет ёё мне ни холодно, ни жарко. Я русский, мне нечего стыдиться в этом, ни от кого не скрывал и не скрываю.

1. почитал ветку и ничему не удивился... Государству 17 год, а оно по прежнему не может найти себя, и при этом ещё и усугубляет национальный раскол.

2. по поводу истории и исторических фактов - "верить надо лишь совокупности источников, а не одному из них"(с), есть архивы пусть откроют, возможности то есть, а мы прочтём и сделаем выводы, ан нет, боятся.

3. тут проскакивали закидоны по поводу того что нет желания общаться с русскими, жидами и т.п. - нет проблем, не общайся, а государство пусть ничего не экспортирует и не импортирует....

И напоследок, по поводу п.1 - "І ніхто в цьому не винуватий" (с) Митець

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Національність - це початок дискримінації? :lol: Шкода, що ти її непомічаєш, коли біля тебе проїжджає чиновник на тачці за 150 тис.баксів.

а хулі, хай собі їде, свій же козак...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я "за" такую графу только в случае, если в ней будет действительно национальность, а не страна рождения..

За що і мова.

Графа національність ставиться, якщо один з батьків є представником національності, а не просто так. Але я думаю, людина мабуть має право при отриманні паспорту обрати національність, якщо батьки різної національності.

Я не розумію, чому ви боїтеся зізнатися що ви українець, росіянин, єврей? Це ж нормально!

Якби я був росіянином, я б теж це підтримав. Не підтримують тільки ті, які чомусь хочуть це приховати, або для кого своя національність не має ніякого значення.

Я в свій час так і зробив. Батько в мене українець, а мати - росіянка. Але я, наприклад, себе відчуваю українцем, і якщо так можна висловитись - це ближче мені по духу. І я цим пишаюсь! А хоч би був і тим самим росіянином, чи ще кимось іншим - я б так само сказав "ЗА", в цьому немає нічого зазорного.

P.S. Батько розповідав, що коли я народився, то постало якесь там питання, щось теж на рахунок національності. То бабця так кричала і розпиналась: "Чтоб в паспорте был только русский!" (малось на увазі саме запис в графі національність).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[

P.S. Батько розповідав, що коли я народився, то постало якесь там питання, щось теж на рахунок національності. То бабця так кричала і розпиналась: "Чтоб в паспорте был только русский!" (малось на увазі саме запис в графі національність).

Так хлопці прошу нагадати в кого в світі є в паспорті графа національність (крім бувшого СССР) та де обумовлюється в яких документах національність ?

Справа в тому це є приниженням.

Питання національноті це питання відношення людини до родоводу і це є безглуздим писати в офіційних документах графу національність.

Як я не правий то прошу мене виправити......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а для когось гордість.

В Росії і США давно вже йде культ патріотизму, одні кричать -я рускій, а інші - я американець, і жодного приниження я в цьому небачу...хіба коли мова постає про Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а для когось гордість.

В Росії і США давно вже йде культ патріотизму, одні кричать -я рускій, а інші - я американець, і жодного приниження я в цьому небачу...хіба коли мова постає про Україну.

цікава національність- американець.....і в паспорті у них графа є, де вони пишуть- американець....

Рома, вони усі американці. і в паспортах вони не пишуть собі, що я апач, я делавер, пуерто-ріканос, браза нігга, італієць чи єврей.

і їм це не заважає гордо казати- я американець.

і мені відсутність запису у паспорті не заважає гордо сказати- я українець.

а з твоїх постів видно, що мета- перевіряти паспорти і обмежувати у правах за цією ознакою. наступний крок- це процентне структурування верховної ради за національною ознакоюB)

і цим ти проявиш свою слабкість як українця. це свідчитиме, що за іншими характеристиками ти, як політик, програєш іншим національностям;)і тому вирішив увести обмеження

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

американець - це політична нація. тому кожен бажаючий, який живе в Америці, може називатися америкосом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з точки зору рівня глобалізації, то є пережиток минулого, як і прописка.

Хоча, є точка зору з сторони "вищої соціології" що вивчає генеологію, а тут паспорт мало чим допоможе...

хай у паспорті буде ще раз записано, що я УКРАЇНЕЦЬ

до сра... що у паспорті написано, якщо до такого ж тримача паспорта ставитись, як до г...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до сра... що у паспорті написано, якщо до такого ж тримача паспорта ставитись, як до г...

+++ до сра... що у паспорті написано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нет такой национальности - "россиянин"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно..

Вот введут такую графу, допустим.

Заполнять ее будут со слов самого гражданина. (А как иначе?)

Интересно: сколько на Украине окажется этнических эльфов? И прочих?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно..

эту графу заполняли, по крайней мере раньше, при советах, по свидетельству о рождении, а ни со слов...

если родители были разной национальности, претендент на паспорт мог\должен был сам выбрать, какую национальность впишут ему в аусвайс.

например, в израиле, национальность ребенка НАПРЯМУЮ зависит от национальности его матери, в германии до конца 80-тых годов, наоборот, национальность определялась по отцу.

это перепись населения на украине проводили со слов, ни каких подтверждающих документов не надо было...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно..

эту графу заполняли, по крайней мере раньше, при советах, по свидетельству о рождении, а ни со слов...

если родители были разной национальности, претендент на паспорт мог\должен был сам выбрать, какую национальность впишут ему в аусвайс.

например, в израиле, национальность ребенка НАПРЯМУЮ зависит от национальности его матери, в германии до конца 80-тых годов, наоборот, национальность определялась по отцу.

это перепись населения на украине проводили со слов, ни каких подтверждающих документов не надо было...

Ну-ну.

А может генетический анализ делать?

Взять останки какова нить князя Святолюба и сравнивать на предмет "украинскости".

Только наверно добрую половину "украинцев" придется записывать поляками, хазарами, печенегами и татарами (крымскими).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жидюгани щось сьогодні зранку розписалися - видно дощ буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жидюгани щось сьогодні зранку розписалися - видно дощ буде...

Если ты про меня, хе-хе, то меж нашими постаме меньше часа разницы, брат жид.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забагато розмов про цю графу, згідний. От ввели б її і все було б нормально. Але ж виникнуть проблеми морального плану, впевнений, що ні росіянин ні єврей вписуватись в паспорті українцем не захочуть (а якщо впишутся - тоді будемо вітати "нових українців"), а ця графа можливо б трохи і ввела порядок в голови гарячих демократів. Бач так сталось, що в нас забагато демократії і замало порядку.

Правда поменьше б українських катів жидів-троцьких хотілося б...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забагато розмов про цю графу, згідний. От ввели б її і все було б нормально. Але ж виникнуть проблеми морального плану, впевнений, що ні росіянин ні єврей вписуватись в паспорті українцем не захочуть (а якщо впишутся - тоді будемо вітати "нових українців"), а ця графа можливо б трохи і ввела порядок в голови гарячих демократів. Бач так сталось, що в нас забагато демократії і замало порядку.

проще и дешевле и быстрее обязать евреев носить нашивки со звездой давида, а русским - с орлом.

Дома их пометить соответствующими знаками, для порядку.

Как щитаешь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да не переживай так...

если бараном родился, бараном и умрешь, хоть и козлом запишешся..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...і справді почався дощ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаю я твои посты, romaxa11, и начинает мне казаться, что была бы твоя воля - ты бы уничтожил ВСЕ нации и национальности, кроме украинской. У тебя какая-то врождённая ненависть к не-украинцам, что ли? Научись быть терпимым, не превращайся в Адольфа :(

А вся эта истерика про графу - как на мой взгляд - не более чем детская неуверенность некоторых личностей в себе и попытки самоутвердиться за счёт хоть чего-нибудь :)

Это комплекс, это мания величия - кричать на каждом углу "Я - Украинец!", это истерия...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...