Перейти до змісту

Як держава контролює гаманці українців

sss381

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І коли як ти кажеш "лікувався з податків громадян", в той час я працював офіційно, отримував як для Луцька велику ЗП і сплачував всі податки. Але безкоштовно ніхто мене не лікував.

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
15 минут назад, yu2007 сказал:

п.с. А чому слідчих не "мотивував", ну як лікарів в лікарні? Може б і знайшли б твою плазму.

А крім плазми там ще куча всього.

Навіть дитячі іграшки. І судячи по останнім темам на форумі зараз ще гірше.

Кого там недавно ловили на гарячому на кражі??? Даура якогось там? і де він зараз? 

Зловили на гарячому і випустили.

Опубліковано

Все так, все так :( 

От тільки не вловлюю я прямого зв'язку між дауром і твоєю несплатою податків.

Окей, ти пишеш, що на той час платив податки. Ну а тепер? Тепер дружина піде народжувати в приватний пологовий будинок, а тестю викликатимеш приватну швидку? Чи як і раніше користуватимешся послугами держави і "паходу парішаєш за пару ре"?

Опубліковано
7 минут назад, yu2007 сказал:

Окей, ти пишеш, що на той час платив податки. Ну а тепер? Тепер дружина піде народжувати в приватний пологовий будинок, а тестю викликатимеш приватну швидку? Чи як і раніше користуватимешся послугами держави і "паходу парішаєш за пару ре"?

Ні. я про те, що порівняно з тим часом коли я все платив і зараз не плачу нічого не помінялось.

А стало тільки гірше. Я теж голосував (до речі голосував перший раз в житті) за цю владу. Але шось ніфіга не робиться.

Я буду дзвонити 102-103 як і раніше. Якщо треба буде то заплачу, маю можливість.

Ти сам бачиш якісь зміни? Припустимо ти завжди платив і зараз платиш всі податки. Що в країні міняється на краще?

І скільки ще років (десятків років) треба почекати щоб стало краще??

А між Дауром зв"язок прямий. З наших (припустимо що не з моїх) податків платиться зарплата правоохоронним органам. Де результат їхньої роботи? Правильно. Немає того результату!

Опубліковано

Зробили піар з декларацій. Ок. Супер. Побачили хто може і МВФ профінансувати.

Багато ми бачили кримінальних справ? 

Звичайно шо небагато. Це ж все нажито "нєпосільним трудом"...

Але я впевнений коли введуть обов"язкове декларування для всіх громадян, то буде куча таких справ.

Дядько з села продав свиню на базарі і всьо. Піпєц. Не заплатив податки...

Опубліковано

@WebTraveller , давай мвф поки залишимо в стороні.

Яка право ти маєш дзвонити 101/102/103..., якщо не платиш ні копійки податків?

П.С. І тут прийшов поруччик дедід і все опошлив ))

Опубліковано
3 хвилин тому, yu2007 сказано:

Свого часу платив всі податки - реально все, всі оформлені, оптимізації не було, всі оформлені. Потім перейшов на сільське господарство - теж оформляв людей, платив купу податків (взагалі повний звіздець - платив за болото з якого прибутку не мав), на товар (згідно законів) додавав ПДВ і поставляв в магазини Луцька. Лежав в лікарні я, дружина, діти, ходили в садочок, ходимо в школу.

То я розумію і @WebTraveller  і @yu2007

Проблема не в тому, що ми платимо чи не платимо - проблема, що мовчки дозволяємо нас грабувати. Через податки та через їх корупційне використання. І подивіться дохідну частину бюджету - вона практично не залежить від податку на прибуток.

Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

давай мвф поки залишимо в стороні.

Ще раз. Я колись платив і податки і їм. Тому що не було виходу.

Ти сам коли-небудь чи твоя сім"я лікувався зовсім безкоштовно?? Шось мало віриться.

В школу дітям ти взагалі нічого не платиш? Ремонти у вас в школі не роблять? тобі тобі дуже пощастило

Опубліковано
2 хвилин тому, yu2007 сказано:

@WebTraveller , давай мвф поки залишимо в стороні.

Всі ми платимо податки незалежно від наших бажань - дивіться структуру бюджету.

Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

Проблема не в тому, що ми платимо чи не платимо - проблема, що мовчки дозволяємо нас грабувати. Через податки та через їх корупційне використання. І подивіться дохідну частину бюджету - вона практично не залежить від податку на прибуток.

Я про те з самого початку і говорив. Скільки б ми не платили нічого не міняється.

Просто у когось однією яхтою стане більше

Опубліковано
Только что, sergkots сказал:

Всі ми платимо податки незалежно від наших бажань - дивіться структуру бюджету.

Все правильно. Те що я заробляю я витрачаю в наших магазинах

Опубліковано
1 minute ago, WebTraveller said:

Ще раз. Я колись платив і податки і їм. Тому що не було виходу.

Ти сам коли-небудь чи твоя сім"я лікувався зовсім безкоштовно?? Шось мало віриться.

В школу дітям ти взагалі нічого не платиш? Ремонти у вас в школі не роблять? тобі тобі дуже пощастило

Ще раз. Ти платив податки, ти отримував послуги, хоч і доплачуючи з своєї кишені. 

Тепер ти податків з доходів не платиш зовсім, але продовжуєш користуватись послугами держави. Так?

Опубліковано
6 minutes ago, sergkots said:

І подивіться дохідну частину бюджету - вона практично не залежить від податку на прибуток.

Ну, ну. Подивись доходну частину бюджету міста Луцька. 

Опубліковано
Только что, yu2007 сказал:

Ще раз. Ти платив податки, ти отримував послуги, хоч і доплачуючи з своєї кишені. 

Тепер ти податків з доходів не платиш зовсім, але продовжуєш користуватись послугами держави. Так?

Не спригуй. я задав конкретне питання. Ну звичайно якщо в тебе є діти. "Ремонти" в школі не робите? Бабло не здаєте?

Так, я мав лікуватися безкоштовно коли сплачував податки. Тому що:

Цитата

Стаття 49.

Кожен має право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування. Охорона здоров'я забезпечується державним фінансуванням відповідних соціально-економічних, медико-санітарних і оздоровчо-профілактичних програм.

Держава створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. У державних і комунальних закладах охорони здоров'я медична допомога надається безоплатно; існуюча мережа таких закладів не може бути скорочена. Держава спр ияє розвиткові лікувальних закладів усіх форм власності.

А тепер я не викликаю нікого з державних структур. Тому що, по тій же останній ситуації з інсультом тестя, набагато швидше завезти в лікарню на своєму авто. Ну коли є така можливість. Коли в людини інсульт то такої можливості немає, тому і викликав те що знав. 

І дитину і дружину вожу до приватних лікарів. Але знаєте в чому прикол? Там ті самі лікарі що й працюють в державних установах. Просто мають свої кабінети. Прізвищ називати не буде.

Опубліковано
6 minutes ago, WebTraveller said:

Не спригуй. я задав конкретне питання. Ну звичайно якщо в тебе є діти. "Ремонти" в школі не робите? Бабло не здаєте?

Так, я мав лікуватися безкоштовно коли сплачував податки. Тому що:

А тепер я не викликаю нікого з державних структур. Тому що, по тій же останній ситуації з інсультом тестя, набагато швидше завезти в лікарню на своєму авто. Ну коли є така можливість. Коли в людини інсульт то такої можливості немає, тому і викликав те що знав. 

І дитину і дружину вожу до приватних лікарів. Але знаєте в чому прикол? Там ті самі лікарі що й працюють в державних установах. Просто мають свої кабінети. Прізвищ називати не буде.

Та нікуди я не спригую. Просто часом не встигаю за плином думки )))

Ремонти робимо, бабло здаємо...

Тепер щодо іншого. Кожен має право, хто має обов'язки (в тому числі по сплаті податків). 

А тапер в тебе права викликати державну швидку немає. Їдь самостійно у приватну реанімацію, або вмирай.

Ось до цього я й підводив. Так, хабарі, так, крадуть, так доводиться з кишені доплачувати.

Але такого, щоб "я за все плачу, держава мені взагалі нічого не дає" - то не є так.

Опубліковано
8 хвилин тому, yu2007 сказано:

Ну, ну. Подивись доходну частину бюджету міста Луцька. 

http://fakeoff.org/uk/economy/byudzhet-ukraini-2016-infografika

Без образ. Податки з нас беруть незалежно від наших бажань.

@WebTraveller Податки потрібно платити, але паралельно потрібно бути активним членом суспільства а не пасивно спостерігати за тим як крадуть наші гроші. Вся основна біда, що мовчки дозволяємо меншинам при владі тратити наші гроші як їм заманеться а не так як потрібно нам.

Опубліковано
8 minutes ago, dedid said:

Аха зараз наведу убойний приклад , купив теслу, побудував будинок весь обклав сонячними батареями, шо сам ще електрику продаєш, зробив власну скважину на воду, і термальні скважини, повністю незалежний, працюєш закордоном чи маєш фірму чи компанію іноземну,  тут неплатиш ніяких податків, і знаєш теоретично така людина набагато більше користі для економіки дає ніж той хто платить податки, бо така людина має кошти на руках і є основою в балансі купівельної спроможності країни та інвестування.

І псіх-олух, і політ-олух, і виявляєтсья ще й видатний ікспєрд-іканаміст )))

Опубліковано
5 минут назад, yu2007 сказал:

Та нікуди я не спригую. Просто часом не встигаю за плином думки )))

Ремонти робимо, бабло здаємо...

Тепер щодо іншого. Кожен має право, хто має обов'язки (в тому числі по сплаті податків). 

А тапер в тебе права викликати державну швидку немає. Їдь самостійно у приватну реанімацію, або вмирай.

Ось до цього я й підводив. Так, хабарі, так, крадуть, так доводиться з кишені доплачувати.

Але такого, щоб "я за все плачу, держава мені взагалі нічого не дає" - то не є так.

Добре. Я такий хрєн, нічого не плачу)) Припустимо.

Скліьки років назад ввели в ціну бензину податок (акциз) на дороги? Не буду зараз гуглити але давно.

Тут хочу я чи не хочу сплачую раз в 2-3 дні купуючи бензин. 

І всі водії сплачують. Суми там піпєц які великі я так думаю.

За останні кільки тижнів поїздок після зими виникає питання. ДЕ НАШІ ДОРОГИ?? Де наші податки які пішли на дороги?

Опубліковано
Щойно, dedid сказано:

А що дає мені держава, ці кінчені дороги, білєти в армію і на ато, ніщєзбродську субсидію, дає європейські тарифи ціни, бензин нормальний вже по 24грн, це дно а не держава, рейдер і найобщік,  шкода лише тих хто кожен день гине по 2 чоловіка на ато, за це дно.

Замовкни.

Опубліковано
2 минуты назад, sergkots сказал:

Податки потрібно платити, але паралельно потрібно бути активним членом суспільства а не пасивно спостерігати за тим як крадуть наші гроші. Вся основна біда, що мовчки дозволяємо меншинам при владі тратити наші гроші як їм заманеться а не так як потрібно нам.

Більше 20-ти років спостерігаємо. Майдани були (і я там був). Менше стали тратити наші гроші? З кожним роком більше і більше.

А подивишся цю хрєнь шо робиться... Типу заловили, за 10 хв захворів, відпустили, втік. І так по кругу. Кругообіг пиз..ків у природі

Опубліковано
7 minutes ago, sergkots said:

http://fakeoff.org/uk/economy/byudzhet-ukraini-2016-infografika

Без образ. Податки з нас беруть незалежно від наших бажань.

Та які образи. Дивився, і не раз. І тут на борді писав. Наприклад про те, що велодоріжки фінансують автомобілісти, алкаші та курці. 

В твоїй інфографіці податок на доходи займає нехай 10%. Окей. Візьмемо бюджет Луцька. Там він займає зараз напевно відсотків 50. А з цього бюджету раніше фінансувалось харчування в школі молодших школярів. А зараз бабок немає. 

Ми ж зараз говоримо про пересічного українця і його взаємостосунки з державою.

Опубліковано
8 minutes ago, WebTraveller said:

Більше 20-ти років спостерігаємо. Майдани були (і я там був). Менше стали тратити наші гроші? З кожним роком більше і більше.

А подивишся цю хрєнь шо робиться... Типу заловили, за 10 хв захворів, відпустили, втік. І так по кругу. Кругообіг пиз..ків у природі

Ну а тепер ти не спригуй.

Бо виходить, що ти не платиш податки на прибутки не "просто так", а таким чином намагаєшся побороти корупцію в країні )))

Щодо доріг. Дороги не твої і не чиїсь. Дороги загальнодержавне надбання. Колись автомобілісти платили податок на дороги при проходженні техогляду. Потім цей податок перенесли у вартість палива. Тому ремонт доріг фінансують всі, хто користується автомобільним транспортом. Навіть пасажири маршрутки.

Те, що крадуть, якість ремонту жахлива і т.д. - правда, але ж мова знову не про це.

Ти кажеш, що заправляєш авто. Добре, значить маєш право їздити по ним. Але якщо раптом передумаєш заправлятись (пересядеш на ровера або купиш теслу) - на асфальтні дороги виїжджати зась. Бо ти ні копійки на них не даєш. Як тобі такий варіант?

Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

Ти кажеш, що заправляєш авто. Добре, значить маєш право їздити по ним. Але якщо раптом передумаєш заправлятись (пересядеш на ровера або купиш теслу) - на асфальтні дороги виїжджати зась. Бо ти ні копійки на них не даєш. Як тобі такий варіант?

Я плачу за дороги зараз і хочу їздити по ним зараз. А по ним їздити неможливо.

Що будет років через 5 я незнаю. І говорити про це немає сенсу.

p.s. А тесла по яким дорогам буде їздити? Маск буде будувати окремі дороги для своїх авто? Шось не чув такого))

А слідкую за "його" новинами постійно.

От прямо зараз в прямій трансляції повторний запуск Falcon9. Історичний момент

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...