VojinSvitla Опубліковано 30 Січня, 2017 в 21:04 #1 Опубліковано 30 Січня, 2017 в 21:04 Давно хотів навчитись на чомусь грати і дійшов висновку що єдиний інструмент який я в теорії зможу освоїти, це губна гармоніка. Хочу взяти в оренду, а не купити гармоніку тому, що я маю зараз багато речей якими я колись захопився, а зараз вони просто лежать без діла. Тому хочу взяти саме в оренду, коли все буде виходити і в мене хотілка не пропаде, можливо я її викуплю. Тому чекаю Ваших пропозицій. До речі, було б добре створити тему, де б користувачі писали на яких вони грають інструментах і обговорювали.
Юріч Опубліковано 30 Січня, 2017 в 21:14 #2 Опубліковано 30 Січня, 2017 в 21:14 Як на мене, то губна гармоніка досить особистий інструмент, щоб давати його в оренду.
VojinSvitla Опубліковано 30 Січня, 2017 в 21:17 Автор #3 Опубліковано 30 Січня, 2017 в 21:17 Щойно, Юріч сказано: Як на мене, то губна гармоніка досить особистий інструмент, щоб давати його в оренду. Я це розумію. Але є спирт для дезінфекції, та й в неті багато продають гармонік, які вже були в користуванні
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.