Перейти до змісту

Українську мову пропонується зробити обов'язковою

san4ez1

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 283
  • Створено
  • Остання відповідь

Є думка, як би не було ВСУ біля мікрорайону, не було б і мирних жертв. І це не єдиний обстріл населення.

Да і потім і зараз луплять обидві сторони з тяжкого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми теж разхерачіли Саханку і Ленінське.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за Широкіне я не говорю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, romanc сказано:

як би не було ВСУ

Якби не було ЗСУ, то вже і України не було б і мовний законопроект був би до одного місця.

Героям Слава!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби, якби, якби....(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, romanc сказал:

Є думка, як би не було ВСУ біля мікрорайону, не було б і мирних жертв

А, ну да, це хороше виправдання, ага... ВСУ стояло на своїй території і боронить свою землю. А ви ведете себе як конкретні сепари, з тебе так і пре "Какого хєра сюда пришли, бандеравцы".

21 минуту назад, romanc сказал:

Да і потім і зараз луплять обидві сторони з тяжкого

Луплять один по одному, чи обидві сторони луплять по мирним жителям?

20 минут назад, romanc сказал:

Ми теж разхерачіли Саханку і Ленінське

"Ми" - це хто? А то я вже не впевнений, до кого ти себе відносиш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саханка, Ленінське, Заиченки - це кордон ДНР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви думаете війска у чистому полі стоять і вся зброя у нас високоточна та наводиться без помилок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так буває, коли до людей не доходить що союзу вже немає, а вони випадково стали жити в іншій країні і повернення назад вже ніколи не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А знаете скільки наших градов попадало у місті (добре, що у заводі), не долетіли, куди треба...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минуты назад, romanc сказал:

за Широкіне я не говорю.

А чого так, давай....як там пишуть в википедии для русских и русскоговорящих:

Цитата

За время военного конфликта, некогда богатый посёлок, был практически полностью разграблен и вывезены все ценные вещи (включая ванны, душевые кабины, двери, ворота и прочее), проукраинскими бандформированиями, состоящими в основном из выходцев Западной Украины.Чтобы скрывать свои преступления, посёлок продолжают обстреливать, так как в руинах домов - никто ничего не заметит!

І чому ти, якщо тебе так обстрелювали українці, приїхав жити до нас, а не до росії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто у нас така армія, що їй немає що робити, окрім як лазити по Донбасу і всьо розхєрачувати. Добре хоч рускі то всьо зупинили. І маріупольці офігівші не там Маріуполь збудували, тому і град  туди впав і діти в Алєпо, от чого вони там народились,хіба не знали що у путніа там стратегічні інтереси? Це невиліковно, оте ви не все знаєте, все не так просто і т.д. Молода сучасна людина, яка не взмозі відрізнити пряму агресію при такій фото-відеофіксації - це справжнє московсько-православне чудо. Мені цього не осягнути. На наші права очевидно начхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви в правду вірите, що ВСУ тільки флагами там машить? Там війна, стріляють однаково що одна сторона, що інша. І зараз, коли передають, що ВСУ ответку дае тільки з стрілкового, а все місто чує  вихідні з Бетонки...

Я приїхав ще до війни. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, romaxa11 сказал:

це цікавіше, ніж у топіку, як розписали журналісти. А чим відрізняється від діючего?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, romanc сказал:

Ви в правду вірите, що ВСУ тільки флагами там машить?

А ти вправду думаєш, що на іншій стороні українські шахтери на танках? Питання риторичне, можеш не відповідати. Ще раз повторю для адептів московсько-православного чуда - ЗСУ воюють на своїй землі, в своїй країні. І тільки не говори мені, що вони воюють проти свого народу, навіть не заікайся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо цікаво. маріупольский велофорум. Один форумчанин, з місцевих, спілкуеться українською. Політика табу і бан.

,http://www.azovbike.com.ua/forum/search.php?search_id=active_topics

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Юріч сказал:

А ти вправду думаєш, що на іншій стороні українські шахтери на танках? Питання риторичне, можеш не відповідати. Ще раз повторю для адептів московсько-православного чуда - ЗСУ воюють на своїй землі, в своїй країні. І тільки не говори мені, що вони воюють проти свого народу, навіть не заікайся.

Свій народ - цівільні по обидві сторони...

А ви вірите, що там тільки москалі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, romanc сказал:

Свій народ - цівільні по обидві сторони...

А ви вірите, що там тільки москалі?

Всі хто проти України - москалі. Крапка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От хто був українцем у другу світову, хто проти красних , чи той, хто проти німців. УПА я не беру до рахунку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, romanc сказал:

А чим відрізняється від діючего?

doc_412726.docx

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Юріч сказал:

Всі хто проти України - москалі. Крапка.

це істина, але багато наших шахтарів сіло у москальскі танки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет – він такий... Читаєш коментарі, думаєш: «Одні ідіоти!». Починаєш з ними сперечатися і не помічаєш, як на одного ідіота стало більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, Юріч сказал:

дякую. Але я не помітив такої різниці зі старим законом. Тільки уточчнювання, ссилки на закони «Про державну мову»  «Про права осіб, що належать до національних меншин» та наказання.

Тільки у вищах не написали., заборона на всі інші?

Проєкт сирий дуже.

З приводу мови у проектній документації - це призупинить роботу як проектантів так і виробництва та викликае купу помилок, придприемствам вигідніше буде штраф заплатити, тим більше він копіїчний в зрівнянні з продукцією. 

Хто в курсі, як там повний перехід на ISO?  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...