_sergius Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 17:32 #26 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 17:32 Сайт мені сподобався! Проект цікавий, тому бажаю успіхів у подальшому розвитку!На рахунок мови, то скажу краще буде реалізувати двомовність сайту у варіанті "Укр/Eng".
leviks Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 21:32 #28 Опубліковано 17 Квітня, 2008 в 21:32 Сайт классний, засновники явно мають журналістський "нюх" і талант. Особливе спасибі за те, що нема форуму - "должен остаться только 1" (с) "Відгуки" на статті цілком компенсують його відсутність, кста. Реєстрація для відгуків імхо тож непотрібна - більш прогрессивніше поставити картинку з "гнутими" циферками - тесь Тьюрінга здається, ну і не більше 1 пост/хв з 1 ІР - імхо достатньо. Дякую за хороший відгук! Форуму там нема і не буде. Нема абсолютно ніякого змісту плодити однаковий формат, крім того ввязуватися в конкуренцію з популярним боардом просто безглуздо Прислухався до слушної поради - коментувати вже можна без реєстрації. Правда, для коментування сайт перевіряє знання математики ) Доробляю RSS ...
laska Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 05:48 #29 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 05:48 В блозі м. Луцьк на mail.ru бачила рекламу сайту, сказано, реєстрація по запрошеннях.
leviks Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 06:35 #30 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 06:35 В блозі м. Луцьк на mail.ru бачила рекламу сайту, сказано, реєстрація по запрошеннях.Реєстрація по запрошеннях - то тіки тимчасовий захід, поки сайт проходить тестуванняВідкрию тоді, як виправлю основні глюки, а то ж невдобно якось...Пишіть в ПМ куди вислати запрошення, то я вишлю!
laska Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 06:50 #31 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 06:50 Дякую вже отримала запрошення на Мой Мир Чи то не від вас часом?
leviks Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 07:26 #32 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 07:26 Дякую вже отримала запрошення на Мой Мир Чи то не від вас часом? Так, Людмила, це від мене. Буду радий отримати пропозиції, недоліки, глюки по цьому сервісу! Радий бачити Вас в команді тестувальників!
kinder911 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 07:49 #33 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 07:49 Друзі! Це бомба!Нарешті наша синьока Волинь доросла до першої соціальної мережі. Приємно! Цим треба гордитись і, головне, розвивати її. Тепер кожен користувач може стати творцем інформаційного простору області, а не стороннім спостерігачем... обличчя кожного буде обличчям області (тільки без фанатизму). Цього літа чисельність інтернет користувачів з Волинської області досягне 20 тисяч!Зачьот розробникам!
Zheny@ Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 10:45 #34 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 10:45 "соціальна мережа" Луцька/Волині.. - славнозвісні "однокласники" - теж розроблялися із почуттів допомогти людям, а тепер:?
leviks Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 11:01 #35 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 11:01 "соціальна мережа" Луцька/Волині.. - славнозвісні "однокласники" - теж розроблялися із почуттів допомогти людям, а тепер:?Та ні, "соціальна мережа" Луцька/Волині" не зовсім підходить для опису мого проекту. Цей проект є соціальним, звичайно, але не мережею!Основне, шо я хочу зробити - це реалізувати соціальний контент, коли сайт наповнюється новинами, та іншим контентом, і наповнення модерується соціумом, тобто самомодеруюча система. Елементи самомодерації - це оцінювання контенту користувачами, а також (це ще в реалізації) функції типу "Bury" - "Схоронити", а також інші штучки по цій суті. Тобто там можна читати, ставити оцінку, вести свій контент - Чутки (контент для всіх), Блог (свій індивідуальний контент).Реалізовувати основні інструменти побудови соціалки, а це введення статистичних даних біографії, і автопошук схожих елементів біографії по всій базі, я не хочу, поскільки соціальні мережі після піку підуть вниз по синусоїді. Такий наплив відкритих статистичних даних ще обернеться проти них же. Те шо ми бачимо зара - поки "цвєточки"...Йду покурю...
kinder911 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 11:08 #36 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 11:08 Zheny@, за пірамідою людських потреб (по-моєму за Маслоу), людина, наївшись-напившись, сховавшись од вітру-до вітру, прагне якоїсь спільності з іншими ТАКИМИ САМИМИ. Хтось сім'ю створює, хтось в партію йде, в секту, ГО, на форумі живе і тд. і т.п. Так сталось, що особина, розвиваючись дойшла і до інтернету, порилась в залізі і дотягнулась до соціальних проектів... побачила, що це добре і далі пізнає світ... хтось спілкується так - , хтось отак - , іншим "укрпочта" допомагає спілкуватись чи інші засоби і про інтренет вони не чули. Хто цурається людей і спілкування, той втрачає світ навколо себе. не варто гребувати й "однокласниками" ...
mrZED Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 18:45 #37 Опубліковано 18 Квітня, 2008 в 18:45 Та от маю ділєму - сайт ше сирий, тре тестувать. Якшо відкрию всім - мене люди ж зїдять з потрохами за глюки і нєдодєлки...Мені його відкрити і хочеця, і колеця!!! Дуже не хочеця шоб новороджене вбили, бо воно ше не файне... Які думки і пропозиції в спільноти? Краще зачекати.. Суто моя суб"єктивна думка. Можливо це тому, що я по-життю вимогливий і критичний, та все ж недоліків троха там є. Всё шо нахожу - показую і підказую)))
leviks Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 22:33 #38 Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 22:33 RSS вроді є, повинно працюватиОбновився трохи сайтег, трохи стало прікольнішеAny idea?
freez Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 12:29 #39 Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 12:29 Добавлено рейтингування користувачів і ще деякі фішки... Чекаємс відгуків
SunSeth Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 20:34 #40 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 20:34 А чи варто автору сайта тупо дублювати 1 в 1 новини з "Волинської правди" ?
leviks Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 06:17 #41 Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 06:17 А чи варто автору сайта тупо дублювати 1 в 1 новини з "Волинської правди" ? Наразі такий ефект має місце, бо всі сили направлені на налаштування і тестування сайту. Хоча ми розміщаємо новини не тільки з Волинської правди, а й сайтів міської ради, обласної ради, зіку, та інших джерел. Просто зараз тільки нарощуємо потік новин, не все ще так получається, як хотілося б Взагалі стоїть задача відображати всі луцькі новини зі всіх можливих джерел, звичайно ж із вказанням адреси джерела. Дякую за влучне зауваження
SunSeth Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 14:10 #42 Опубліковано 26 Квітня, 2008 в 14:10 leviks, таким тестуванням (тобто дублюванням "Волинської правди") ви можете відлякнути потенційних відвідувачів сайту.
freez Опубліковано 2 Травня, 2008 в 08:07 #43 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 08:07 Приблизно через тиждень плануємо відкрити сайт для загального доступу, всі його можливості і вільну реєстрацію ... В честь цього пропонується провести конкурс... чи народ проти?)) які в кого ідеї, пропозиції, зауваженя? цікаве відношення до того яким би хотіли бачити цей конкурс Ви.. ну і звісно за які призи, в межах розумного, прийняли б участь у цьому конкурсі..
Witiok Опубліковано 2 Травня, 2008 в 12:33 Автор #44 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 12:33 Це добре, я ось прочитав, що плануєте і модерацію користувачами вам "+1". Помітив, що ніхто щось не додає чуток на сайт. Може провести конкурс: хто за 7 днів запостить найбільше новин із україномовних сайтів (щоб не було сліпого клікання по банерам МаркетГіду і копіпейсту -необхідно залишати посилання), то отримає приз. Скажімо проїзний квиток на тролейбус.
leviks Опубліковано 2 Травня, 2008 в 18:20 #45 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 18:20 ... Скажімо проїзний квиток на тролейбус.Думаю, що проїздний - то буде закруто!Взагалі то я налаштований на якісь призи типу DVD-плейера за перше місце, флешки 2Г за друге, 1Г за третє... Тобто по призах - шось наче таке...От які цікаві змагання провести я не знаю...
SunSeth Опубліковано 2 Травня, 2008 в 18:34 #46 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 18:34 leviks, а де RSS з сайту зникли ?
leviks Опубліковано 2 Травня, 2008 в 18:42 #47 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 18:42 leviks, а де RSS з сайту зникли ?Як зникли? Там до біса каналів, просто я зробив їх через FeedBurnerНаприклад,Всі новини: http://prosto.lutsk.ua/news/all/feedТільки Луцькі: http://prosto.lutsk.ua/news/lutsk/feedТільки Українські: http://prosto.lutsk.ua/news/ukraine/feedТільки світ: http://prosto.lutsk.ua/news/world/feedБлоги (поки напряму): http://prosto.lutsk.ua/blog/feedЧутки: http://prosto.lutsk.ua/sluh/all/feedМоже дійсно не працюють, то маякніть, бо в мене в рідері ці канали вроді нормально працюють
SunSeth Опубліковано 3 Травня, 2008 в 09:44 #48 Опубліковано 3 Травня, 2008 в 09:44 На головній сторінці їх не видно, а далі по розділах вже є.
McLaren Опубліковано 3 Травня, 2008 в 18:46 #49 Опубліковано 3 Травня, 2008 в 18:46 Браво Віктор ! Проект дійсно цікавий. Бажаю творчих успіхів та процвітання. Відкриється реєстрація ввійду в число прихильників ресурсу.
leviks Опубліковано 5 Травня, 2008 в 14:48 #50 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 14:48 Браво Віктор ! Проект дійсно цікавий. Бажаю творчих успіхів та процвітання. Відкриється реєстрація ввійду в число прихильників ресурсу. Дякую Тарасе, дуже приємно отримати від тебе такий хороший відгук До кінця тижне плануємо відкритися, то ж буду радий бачити в числі прихильників
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.